Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

İNŞALLAH BU PUANLARI ARAMAYIZ!

PTT 1. ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor dün kendi sahasında oynadığı karşılaşmadan 1461 Trabzon ile 1-1 berabere kalarak taraftarını üzdü.Geçen hafta deplasmanda rakip Denizlispor karşısında baştan sona üstün bir oyun sahaya yansıtarak karşılaşmayı 0-2 kazanan temsilcimiz bu hafta oynanan karşılaşmada iyi bir oyun sahaya yansıtmasına rağmen 45. dakikada Lokman'ın yaptığı gereksiz faul sonrası ikinci devrenin tamamını 10 kişi oynamak zorunda kaldı.Karşılaşmaya sarı yeşilli temsilcimiz ve teknik direktör Tugay Kerimoğlu gol yapacak isimler ile başladı.Karşılaşmanın hemen başlama düdüğünden itibaren Şanlıurfaspor rakip kalede etkili olan taraftı.Bu etkili futbolu sonrası sarı yeşilli temsilcimiz aradığı golü 25. dakikada penaltı vuruşundan Edinho ile buldu.Atılan bu gol sonrası Şanlıurfaspor rakip karşısında farka gidecek diye düşünmeye başladım. Ama gelin görün ki 45. dakikada orta saha mücadelesinde Lokman rakibe yaptığı anlamsız faul sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı.Bir profesyonel futbolcunun orta saha mücadelesinde ve karşılaşmanın 45. dakikasında henüz daha ilk yarı bitmemiş, takımını 10 kişi bırakmasını ben anlayamıyorum.Eğer Lokman takımını 10 kişi bırakmasa idi, Şanlıurfaspor bu karşılaşmadan rahat bir galibiyet ile ayrılabilirdi.İkinci yarıya mecburen teknik direktör Tugay Kerimoğlu değişikliğe gitmesi lazımdı, bunun neticesinde Ahmet Aras'ı oyundan alarak Ramazan Sal'ı oyuna dahil etti.Şanlıurfaspor'lu futbolcular ve teknik direktör Tugay Hoca ikinci yarıda takımı çok defans ağırlıklı bir futbol oynattı. Şanlıurfaspor kendi sahasında 1 puan almadı iki puan kaybetti.İnşallah bu verilen puanları ilerleyen haftalarda aramayız.
Ekleme Tarihi: 14 Mart 2016 - Pazartesi

İNŞALLAH BU PUANLARI ARAMAYIZ!

PTT 1. ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor dün kendi sahasında oynadığı karşılaşmadan 1461 Trabzon ile 1-1 berabere kalarak taraftarını üzdü.
Geçen hafta deplasmanda rakip Denizlispor karşısında baştan sona üstün bir oyun sahaya yansıtarak karşılaşmayı 0-2 kazanan temsilcimiz bu hafta oynanan karşılaşmada iyi bir oyun sahaya yansıtmasına rağmen 45. dakikada Lokman'ın yaptığı gereksiz faul sonrası ikinci devrenin tamamını 10 kişi oynamak zorunda kaldı.
Karşılaşmaya sarı yeşilli temsilcimiz ve teknik direktör Tugay Kerimoğlu gol yapacak isimler ile başladı.
Karşılaşmanın hemen başlama düdüğünden itibaren Şanlıurfaspor rakip kalede etkili olan taraftı.
Bu etkili futbolu sonrası sarı yeşilli temsilcimiz aradığı golü 25. dakikada penaltı vuruşundan Edinho ile buldu.
Atılan bu gol sonrası Şanlıurfaspor rakip karşısında farka gidecek diye düşünmeye başladım. Ama gelin görün ki 45. dakikada orta saha mücadelesinde Lokman rakibe yaptığı anlamsız faul sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı.
Bir profesyonel futbolcunun orta saha mücadelesinde ve karşılaşmanın 45. dakikasında henüz daha ilk yarı bitmemiş, takımını 10 kişi bırakmasını ben anlayamıyorum.
Eğer Lokman takımını 10 kişi bırakmasa idi, Şanlıurfaspor bu karşılaşmadan rahat bir galibiyet ile ayrılabilirdi.
İkinci yarıya mecburen teknik direktör Tugay Kerimoğlu değişikliğe gitmesi lazımdı, bunun neticesinde Ahmet Aras'ı oyundan alarak Ramazan Sal'ı oyuna dahil etti.
Şanlıurfaspor'lu futbolcular ve teknik direktör Tugay Hoca ikinci yarıda takımı çok defans ağırlıklı bir futbol oynattı.
Şanlıurfaspor kendi sahasında 1 puan almadı iki puan kaybetti.
İnşallah bu verilen puanları ilerleyen haftalarda aramayız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.