Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1553+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

İMKANLARI ZORLAMAK LAZIM

Yeni sezona zor şartlar altında çalışan maddi açıdan zor durumda olan sarı yeşilli kulüp yaşanan maddi sıkıntı nedeni ile kamp için gittiği otelde icra ile karşı karşıya gelmesinden sonra ikinci etap kamp çalışmalarına devam ediyor. Türkiye Futbol federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor 1 Eylül'de başlayacak olan yeni sezon öncesi hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Transfer tahtasının da kapalı olması nedeni ile elinde bulunan eski futbolcuların birçoğu ile anlaşma yenileyen sarı-yeşil temsilcimiz altyapıdan gelen genç futbolcular ile de karma bir takım oluşturarak tecrübeli ve yeni genç futbolcuları bir araya getirerek ligde mücadele edecek. Daha sezon başlamadan şimdiden 6 puan silme cezası alan Şanlıurfa spor ilerleyen günlerde yine eksi puanlar olması bekleniyor. Şimdiye kadar hemen hemen her sezon öncesi yaptığı transferler ile adından söz ettiren ligde şampiyonluk parolası ile mücadele etmeye hazırlanan sarı-yeşilli temsilcimiz de İşler bu sene tam tersi giyiyor durumda. Zira yeni transferler yapılmaması transfer tahtasının kapalı olması yaşanan maddi sıkıntı ve birçok sorun ile karşı karşıya kalan sarı yeşilli temsilcimiz son olarak 6 puan silme cezası almasının ardından bu sezon ligde kendisini çok daha kötü günler bekliyor gibi görünüyor. Türkiye Futbol federasyonu 2. Lig de 1 Eylülde başlayacak. Yeni sezonda deplasmanda ilk hafta mücadelesinde BAK Spor ile karşı karşıya gelecek olan sarı Yeşilli futbolcular bu karşılaşmadan alacağı sonuç çok önemli durumda. Zira aldığı puan silme cezasından sonra deplasmanda bile ya galibiyet ya beraberlik ile ayrılması lazım takımın yoksa gelecek olan puan silme cezalarının ardından Şanlıurfaspor bu sezon küme düşme korkusu yaşayabilir. İnşallah küme düşme potasına girmeden ligde kalmayı becerir. Özellikle kendi sahamızda 11 Nisan stadyumunda taraftarımızın takıma destek olması lazım. Kendi sahamızda alacağımız puanlar ile ligde kalma şansımızı arttırabiliriz. Ama bu futboldur hiç belli olmaz. Ligde zor günler yaşayacak dediğiniz bir takım bakarsınız play-off'a bile oynayabilir. Yeter ki futbolcular o inancını o kazanma azmini yitirmesinler. Sahada 90 Dakika terlerinin son damlasına kadar mücadele etsinler. Neden olmasın bunun örneklerini çok gördük. Geçen yıl Süper Lig'de bile şampiyonluk mücadelesi vereceğim diyerek sezona başlayan Fenerbahçe bile küme düşme potasına girmişti. İnsan düştüğü yerden de kalkmasını bilmelidir. İnşallah Şanlıurfaspor'da bu zor günlerini bir an önce atlatarak daha güzel güneşli ve aydınlık günler görür. Zira bu şehrin bu takımı buna fazlasıyla hak ediyor.
Ekleme Tarihi: 26 Ağustos 2019 - Pazartesi

İMKANLARI ZORLAMAK LAZIM

Yeni sezona zor şartlar altında çalışan maddi açıdan zor durumda olan sarı yeşilli kulüp yaşanan maddi sıkıntı nedeni ile kamp için gittiği otelde icra ile karşı karşıya gelmesinden sonra ikinci etap kamp çalışmalarına devam ediyor.

Türkiye Futbol federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor 1 Eylül'de başlayacak olan yeni sezon öncesi hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Transfer tahtasının da kapalı olması nedeni ile elinde bulunan eski futbolcuların birçoğu ile anlaşma yenileyen sarı-yeşil temsilcimiz altyapıdan gelen genç futbolcular ile de karma bir takım oluşturarak tecrübeli ve yeni genç futbolcuları bir araya getirerek ligde mücadele edecek.

Daha sezon başlamadan şimdiden 6 puan silme cezası alan Şanlıurfa spor ilerleyen günlerde yine eksi puanlar olması bekleniyor.

Şimdiye kadar hemen hemen her sezon öncesi yaptığı transferler ile adından söz ettiren ligde şampiyonluk parolası ile mücadele etmeye hazırlanan sarı-yeşilli temsilcimiz de İşler bu sene tam tersi giyiyor durumda.

Zira yeni transferler yapılmaması transfer tahtasının kapalı olması yaşanan maddi sıkıntı ve birçok sorun ile karşı karşıya kalan sarı yeşilli temsilcimiz son olarak 6 puan silme cezası almasının ardından bu sezon ligde kendisini çok daha kötü günler bekliyor gibi görünüyor.

Türkiye Futbol federasyonu 2. Lig de 1 Eylülde başlayacak.

Yeni sezonda deplasmanda ilk hafta mücadelesinde BAK Spor ile karşı karşıya gelecek olan sarı Yeşilli futbolcular bu karşılaşmadan alacağı sonuç çok önemli durumda.

Zira aldığı puan silme cezasından sonra deplasmanda bile ya galibiyet ya beraberlik ile ayrılması lazım takımın yoksa gelecek olan puan silme cezalarının ardından Şanlıurfaspor bu sezon küme düşme korkusu yaşayabilir.

İnşallah küme düşme potasına girmeden ligde kalmayı becerir.

Özellikle kendi sahamızda 11 Nisan stadyumunda taraftarımızın takıma destek olması lazım.

Kendi sahamızda alacağımız puanlar ile ligde kalma şansımızı arttırabiliriz.

Ama bu futboldur hiç belli olmaz.

Ligde zor günler yaşayacak dediğiniz bir takım bakarsınız play-off'a bile oynayabilir. Yeter ki futbolcular o inancını o kazanma azmini yitirmesinler. Sahada 90 Dakika terlerinin son damlasına kadar mücadele etsinler. Neden olmasın bunun örneklerini çok gördük. Geçen yıl Süper Lig'de bile şampiyonluk mücadelesi vereceğim diyerek sezona başlayan Fenerbahçe bile küme düşme potasına girmişti. İnsan düştüğü yerden de kalkmasını bilmelidir.

İnşallah Şanlıurfaspor'da bu zor günlerini bir an önce atlatarak daha güzel güneşli ve aydınlık günler görür. Zira bu şehrin bu takımı buna fazlasıyla hak ediyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.