Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1033+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

İLK YARI BAŞKA İKİNCİ YARI BAŞKA…

Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfa spor önceki gün 11 Nisan Spor Kompleksi'nde oynadığı karşılaşmada rakip Fethiyespor'u zor da olsa 2-1 mağlup etmeyi başardı. Lig öncesi zor günler geçiren sarı yeşilli temsilcimiz geçen sene şansızlık üzere kaçırdığı şampiyonluktan sonra sezon öncesi de transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle bir hayli zor günler geçirdiler. Sezona eski hocamız ve Ligi iyi bilen Mustafa Kemal Kılıç ile start veren sarı Yeşilli takım ligin ilk karşılaşması olmasına rağmen Fethiyespor karşısında taraftar da iyi bir izlenim bıraktı. Karşılaşmanın her ne kadar ilk yarısında sahaya bir türlü istenilen uyumu sergileyemeyen Şanlıurfa spor ikinci yarıda ise bambaşka bir oyun sahaya yansıttı. İlk yarıda maç başladığı andan itibaren takımımızda birçok futbolcu birbirinden kopuk pres yapmayan fazla koşmayan birinci ve ikinci bölgede oyunu kabul ederek oynayan bir takım görüntüsü verdiler. İlk yarı boyunca bir kafa vuruşundan başka da bir pozisyonumuz olmadı. Ama ikinci yarıya teknik direktörümüz Mustafa Kemal Kılıç'ın yaptığı değişiklikler ile başlayan sarı yeşililer ilk yarıya oranla bambaşka bir futbol sahaya yansıtmasını bildi. İlk yarıda koşmayan pres yapmayan oyunu birinci ve ikinci bölgede kabul ederek oynayan takımın aksine 2. Yarı koşan pres yapan oyunu 3. bölgede oynamak isteyen canlı bir Şanlıurfa spor takımı çıkmış oldu. Şanlıurfaspor ikinci yarı oynadığı futbolu özellikle karşılaşmalarda 30 dakikalık bir periyotta bile yağı bilse istediği sonucu her zaman elde edebilecek bir takım görüntüsü verdi. Özellikle Şanlıurfalı futbolcumuz tecrübeli kaptanımız Fevzi Özkan sahada adeta bir liderlik vasfı üstlenmiş durumda idi. Sürekli futbolcu arkadaşlarının yönlendiren takımın kazanması için elinden gelen hırsı ve dinamizmi sahaya yansıtan Fevzi Özkan Bir Kaptan nasıl olur adeta tüm taraftarları ve takımlara göstermiş oldu. Yeni yapılan transferler de taraftar da iyi bir izlenim bıraktılar özellikle Cebrail ve 2. Yarı oyuna giren Benhur oyna ve Skor'a katkıları küçümsenmeyecek boyutta idi. Şanlıurfaspor 11 nisan stadyumu nda Fethiyespor karşısında ligin ilk karşılaşmasında taraftar önünde istenilen sonuca aldı 3 puanı 2 golle almasını bilen sarı Yeşilli temsilcimiz İnşallah bu oyunu ileriki haftalarda ki oynayacağı karşılaşmalarda da sahaya yansıtır ve Şanlıurfa spor hak ettiği yer olan Türkiye Futbol Federasyonu birinci Ligi'ne taşırlar… Haydi Şanlıurfa spor kalbimiz ve yüreğimiz seninle...
Ekleme Tarihi: 04 Eylül 2018 - Salı

İLK YARI BAŞKA İKİNCİ YARI BAŞKA…

Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfa spor önceki gün 11 Nisan Spor Kompleksi'nde oynadığı karşılaşmada rakip Fethiyespor'u zor da olsa 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Lig öncesi zor günler geçiren sarı yeşilli temsilcimiz geçen sene şansızlık üzere kaçırdığı şampiyonluktan sonra sezon öncesi de transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle bir hayli zor günler geçirdiler.

Sezona eski hocamız ve Ligi iyi bilen Mustafa Kemal Kılıç ile start veren sarı Yeşilli takım ligin ilk karşılaşması olmasına rağmen Fethiyespor karşısında taraftar da iyi bir izlenim bıraktı.

Karşılaşmanın her ne kadar ilk yarısında sahaya bir türlü istenilen uyumu sergileyemeyen Şanlıurfa spor ikinci yarıda ise bambaşka bir oyun sahaya yansıttı.

İlk yarıda maç başladığı andan itibaren takımımızda birçok futbolcu birbirinden kopuk pres yapmayan fazla koşmayan birinci ve ikinci bölgede oyunu kabul ederek oynayan bir takım görüntüsü verdiler. İlk yarı boyunca bir kafa vuruşundan başka da bir pozisyonumuz olmadı.

Ama ikinci yarıya teknik direktörümüz Mustafa Kemal Kılıç'ın yaptığı değişiklikler ile başlayan sarı yeşililer ilk yarıya oranla bambaşka bir futbol sahaya yansıtmasını bildi.

İlk yarıda koşmayan pres yapmayan oyunu birinci ve ikinci bölgede kabul ederek oynayan takımın aksine 2. Yarı koşan pres yapan oyunu 3. bölgede oynamak isteyen canlı bir Şanlıurfa spor takımı çıkmış oldu.

Şanlıurfaspor ikinci yarı oynadığı futbolu özellikle karşılaşmalarda 30 dakikalık bir periyotta bile yağı bilse istediği sonucu her zaman elde edebilecek bir takım görüntüsü verdi.

Özellikle Şanlıurfalı futbolcumuz tecrübeli kaptanımız Fevzi Özkan sahada adeta bir liderlik vasfı üstlenmiş durumda idi.

Sürekli futbolcu arkadaşlarının yönlendiren takımın kazanması için elinden gelen hırsı ve dinamizmi sahaya yansıtan Fevzi Özkan Bir Kaptan nasıl olur adeta tüm taraftarları ve takımlara göstermiş oldu.

Yeni yapılan transferler de taraftar da iyi bir izlenim bıraktılar özellikle Cebrail ve 2. Yarı oyuna giren Benhur oyna ve Skor'a katkıları küçümsenmeyecek boyutta idi.

Şanlıurfaspor 11 nisan stadyumu nda Fethiyespor karşısında ligin ilk karşılaşmasında taraftar önünde istenilen sonuca aldı 3 puanı 2 golle almasını bilen sarı Yeşilli temsilcimiz İnşallah bu oyunu ileriki haftalarda ki oynayacağı karşılaşmalarda da sahaya yansıtır ve Şanlıurfa spor hak ettiği yer olan Türkiye Futbol Federasyonu birinci Ligi'ne taşırlar…

Haydi Şanlıurfa spor kalbimiz ve yüreğimiz seninle...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.