Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1897+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

İlk on ve son on dakika!

PTT 1. ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor, 6. hafta mücadelesinde Pazar günü deplasmanda oynadığı Boluspor karşılaşmasında 2-2’den sonra acaba kazanabilirmiyiz derken son on dakikada gelen iki golle 4-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın ilk 10 dakikasında 2-0 öne geçen Boluspor bitime son on dakika kala attığı iki golle karşılaşmayı 4-2 galip tamamlamasını bildi. Maça hızlı başlayan rakip takım başlama düdüğünden itibaren sarı yeşilli takımın kalesinde özellikle ilk on dakikada adeta tek kale maç oynamaya başladı. İlk iki golü de attıktan Boluspor’un oynadığı güzel oyun ve attığı gollerden sonra, ben korkmaya başladım acaba fark mı geliyor diye? Ama Allahtan Yossef Yeşilmen’in kişisel gayretleri sonucu attığı golle Şanlıurfaspor karşılaşmayı 2-1 e getirdi ve sonrasında Toni Silva’nın attığı ikinci golle karşılaşmaya ortak oldu. Yossef Yeşilmen geçen hafta oynadığımız Giresunspor karşılaşmasının da en göze batan iyi oynayan futbolcularının başında gelen isimdi. Bu dakikadan sonra Şanlıurfaspor gerek top hakimiyeti, gerekse de girdiği pozisyonlar ile acaba karşılaşmayı kazanabilirmiyiz, diye içimden geçmedi desem yalan olur. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı ve son 10 dakika içersinde rakip Boluspor ikinci yarıda oyuna dahil ettiği 22 yaşındaki genç golcüsü Andaç Güleryüz ile iki gol daha bularak hevesimizi kursağımızda bıraktı desek yeridir. Şanlıurfaspor’lu oyuncular bu karşılaşmaya iyi konsantre olmamışlardı, zira yenilen ilk iki golden sonra takım kendine gelmeye başladı ve futbolcularda eminim içlerinden, bize ne oluyor diye geçirdiler. Geçen hafta Giresunspor karşılaşmasında oyuna ikinci yarıda dahil olan Abdulkadir Özgen bu karşılaşmaya haftalar sonra ilk 11’de başlama şansı buldu ama maç eksiği nedeniyle bu karşılaşmada istenilen performansı sahaya yansıtamadı. Bir parantezde yabancı futbolcularımıza açmak istiyorum, Ligde 6 hafta geride kalmasına rağmen elimizde bulunan yabancılar içersinde Toni Silva dışında hiçbir yabancıdan istenilen verimi bir türlü alamadık. Toni Silva’da o kadar iyi bir oyun sergiliyor desek yalan olur ama yabancı oyuncular içersinde en göze batan isimlerin başında geliyor, 6 karşılaşmada attığımız 4 golun 2’sinde de Toni Silva’nın imzası var. PTT 1. ligdeki birçok takıma bakıyorsunuz yabancı futbolcuları takımı sırtlıyor ama Şanlıurfaspor’da ki yabancı futbolcularda bunu şimdiye kadar göremedik, İnşallah ilerleyen haftalarda uyum sorununu bir an önce aşarlar ve performanslarını yükseltirler. Şanlıurfaspor PTT 1. ligde 6. hafta geride kalırken 5 puanla 16. sırada yer aldı. Sezona şampiyonluk hesapları ile başlayan temsilcimiz, inşallah bu hafta Gap Arena Stadyumunda oynayacağı Denizlispor karşılaşması ile üst sıralara biran önce tırmanır ve hak ettiği yer olan Süper Lige yükselir.
Ekleme Tarihi: 28 Eylül 2015 - Pazartesi

İlk on ve son on dakika!

PTT 1. ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor, 6. hafta mücadelesinde Pazar günü deplasmanda oynadığı Boluspor karşılaşmasında 2-2’den sonra acaba kazanabilirmiyiz derken son on dakikada gelen iki golle 4-2 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ilk 10 dakikasında 2-0 öne geçen Boluspor bitime son on dakika kala attığı iki golle karşılaşmayı 4-2 galip tamamlamasını bildi.

Maça hızlı başlayan rakip takım başlama düdüğünden itibaren sarı yeşilli takımın kalesinde özellikle ilk on dakikada adeta tek kale maç oynamaya başladı.

İlk iki golü de attıktan Boluspor’un oynadığı güzel oyun ve attığı gollerden sonra, ben korkmaya başladım acaba fark mı geliyor diye?

Ama Allahtan Yossef Yeşilmen’in kişisel gayretleri sonucu attığı golle Şanlıurfaspor karşılaşmayı 2-1 e getirdi ve sonrasında Toni Silva’nın attığı ikinci golle karşılaşmaya ortak oldu.

Yossef Yeşilmen geçen hafta oynadığımız Giresunspor karşılaşmasının da en göze batan iyi oynayan futbolcularının başında gelen isimdi.

Bu dakikadan sonra Şanlıurfaspor gerek top hakimiyeti, gerekse de girdiği pozisyonlar ile acaba karşılaşmayı kazanabilirmiyiz, diye içimden geçmedi desem yalan olur.

Ama evdeki hesap çarşıya uymadı ve son 10 dakika içersinde rakip Boluspor ikinci yarıda oyuna dahil ettiği 22 yaşındaki genç golcüsü Andaç Güleryüz ile iki gol daha bularak hevesimizi kursağımızda bıraktı desek yeridir.

Şanlıurfaspor’lu oyuncular bu karşılaşmaya iyi konsantre olmamışlardı, zira yenilen ilk iki golden sonra takım kendine gelmeye başladı ve futbolcularda eminim içlerinden, bize ne oluyor diye geçirdiler.

Geçen hafta Giresunspor karşılaşmasında oyuna ikinci yarıda dahil olan Abdulkadir Özgen bu karşılaşmaya haftalar sonra ilk 11’de başlama şansı buldu ama maç eksiği nedeniyle bu karşılaşmada istenilen performansı sahaya yansıtamadı.

Bir parantezde yabancı futbolcularımıza açmak istiyorum, Ligde 6 hafta geride kalmasına rağmen elimizde bulunan yabancılar içersinde Toni Silva dışında hiçbir yabancıdan istenilen verimi bir türlü alamadık.

Toni Silva’da o kadar iyi bir oyun sergiliyor desek yalan olur ama yabancı oyuncular içersinde en göze batan isimlerin başında geliyor, 6 karşılaşmada attığımız 4 golun 2’sinde de Toni Silva’nın imzası var.

PTT 1. ligdeki birçok takıma bakıyorsunuz yabancı futbolcuları takımı sırtlıyor ama Şanlıurfaspor’da ki yabancı futbolcularda bunu şimdiye kadar göremedik, İnşallah ilerleyen haftalarda uyum sorununu bir an önce aşarlar ve performanslarını yükseltirler.

Şanlıurfaspor PTT 1. ligde 6. hafta geride kalırken 5 puanla 16. sırada yer aldı.

Sezona şampiyonluk hesapları ile başlayan temsilcimiz, inşallah bu hafta Gap Arena Stadyumunda oynayacağı Denizlispor karşılaşması ile üst sıralara biran önce tırmanır ve hak ettiği yer olan Süper Lige yükselir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.