Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

İKİ PUAN KAYBETTİK!

TFF 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor Pazar Günü Gap Arena Stadyumunda karşılaştığı Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında iki puan kaybederek sahadan ayrıldı. Lige iyi bir başlangıç yapmasına rağmen özellikle Yeni Malatya Spor karşısında alınan mağlubiyetten sonra sonraki haftada deplasmanda Sivasspor karşısında alınan kötü sonuçtan sonra herkes bu hafta oynanacak olan Mersin İdmanyurdu karşılaşmasına galibiyet için odaklandı. Karşılaşma öncesinde Gap Arena Stadyumunda iki takım taraftarı arasında dostluk rüzgârları esti. Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Kerim Aktosun ve tribün lideri İsmail Arslan yönetim kurulu ile birlikte rakip Mersin İdman Yurdu taraftar derneği, Kırmızı Şeytanlar gurubuna çiçekler vererek centilmence bir müsabaka olacağının izlenimini verdiler. Karşılaşmanın başlama düdüğünden itibaren rakip Mersin İdmanyurdu temsilcimiz Şanlıurfaspor kalesinde özellikle kanatlardan gelişen ataklarda etkili olmaya başladı. Karşılaşmanın henüz ilk dakikasında rakip takım futbolcusunun kafa vuruşunu kalecimiz güçlükle çıkardı. O pozisyon gol olsaydı rakip deplasmanda daha ilk dakikada karşılaşmaya 1-0 önde başlamış olacaktı. Mersin İdmanyurdu karşılaşmada gölü bulmasının ardından sarı yeşilli temsilcimiz oyuna ortak oldu. Beklenen gol ilk yarı bitmeden gelmesinin ardından, taraftarlar ikinci yarıya Şanlıurfaspor’un daha rahat başlayacağını sandılar. Mersin İdmanyurdu’nun başına gelen teknik direktör Yusuf Şimşek daima hücum futbolunu seven ve gittiği takımlarda da atak futbol oynatan bir teknik adam olması nedeniyle rakip Mersin İdmanyurdu ikinci yarıya da gol düşünerek başladı. Şanlıurfaspor’da haftalardır hata yapan kaleci ve defans hattı bu karşılaşmada da hata yapmasına rağmen rakip futbolcular bu yakalanan fırsatı değerlendiremediler. Karşılaşma sonunda Şanlıurfaspor taraftarının teknik direktör Ünal Karaman’a haklı olarak tepkileri vardı. Karşılaşma sonunda Şanlıurfaspor Başkanı İsmail Bağıban basın mensuplarına açıklamalar yaparak teknik direktör Ünal Karaman’a gösterilen tepkilerin yersiz olduğunu ve hocamızın daima arkasında olacağı yönünde yaptığı açıklama ile Şanlıurfaspor yönetiminin hocaya olan güvenini göstermiş oldu. Şanlıurfaspor rakip Mersin İdman yurdu karşısında bir puan almadı, ilerleyen haftalarda çok arayacağı iki puanı kaybetti.  
Ekleme Tarihi: 01 Kasım 2016 - Salı

İKİ PUAN KAYBETTİK!

TFF 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor Pazar Günü Gap Arena Stadyumunda karşılaştığı Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında iki puan kaybederek sahadan ayrıldı.

Lige iyi bir başlangıç yapmasına rağmen özellikle Yeni Malatya Spor karşısında alınan mağlubiyetten sonra sonraki haftada deplasmanda Sivasspor karşısında alınan kötü sonuçtan sonra herkes bu hafta oynanacak olan Mersin İdmanyurdu karşılaşmasına galibiyet için odaklandı.

Karşılaşma öncesinde Gap Arena Stadyumunda iki takım taraftarı arasında dostluk rüzgârları esti.

Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Kerim Aktosun ve tribün lideri İsmail Arslan yönetim kurulu ile birlikte rakip Mersin İdman Yurdu taraftar derneği, Kırmızı Şeytanlar gurubuna çiçekler vererek centilmence bir müsabaka olacağının izlenimini verdiler.

Karşılaşmanın başlama düdüğünden itibaren rakip Mersin İdmanyurdu temsilcimiz Şanlıurfaspor kalesinde özellikle kanatlardan gelişen ataklarda etkili olmaya başladı.

Karşılaşmanın henüz ilk dakikasında rakip takım futbolcusunun kafa vuruşunu kalecimiz güçlükle çıkardı. O pozisyon gol olsaydı rakip deplasmanda daha ilk dakikada karşılaşmaya 1-0 önde başlamış olacaktı.

Mersin İdmanyurdu karşılaşmada gölü bulmasının ardından sarı yeşilli temsilcimiz oyuna ortak oldu.

Beklenen gol ilk yarı bitmeden gelmesinin ardından, taraftarlar ikinci yarıya Şanlıurfaspor’un daha rahat başlayacağını sandılar.

Mersin İdmanyurdu’nun başına gelen teknik direktör Yusuf Şimşek daima hücum futbolunu seven ve gittiği takımlarda da atak futbol oynatan bir teknik adam olması nedeniyle rakip Mersin İdmanyurdu ikinci yarıya da gol düşünerek başladı.

Şanlıurfaspor’da haftalardır hata yapan kaleci ve defans hattı bu karşılaşmada da hata yapmasına rağmen rakip futbolcular bu yakalanan fırsatı değerlendiremediler.

Karşılaşma sonunda Şanlıurfaspor taraftarının teknik direktör Ünal Karaman’a haklı olarak tepkileri vardı.

Karşılaşma sonunda Şanlıurfaspor Başkanı İsmail Bağıban basın mensuplarına açıklamalar yaparak teknik direktör Ünal Karaman’a gösterilen tepkilerin yersiz olduğunu ve hocamızın daima arkasında olacağı yönünde yaptığı açıklama ile Şanlıurfaspor yönetiminin hocaya olan güvenini göstermiş oldu.

Şanlıurfaspor rakip Mersin İdman yurdu karşısında bir puan almadı, ilerleyen haftalarda çok arayacağı iki puanı kaybetti.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.