Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1091+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

İKİ ESKİ RAKİP

Şanlıurfaspor 2. ligde mücadele eder ikin şampiyonluk için mücadele ettiği Balıkesirspor'u bu hafta kendi sahasında konuk edecek.Beyaz Grup 13 Mayıs 2012'de deplasmanda İskenderun Demir Çelikspor'u 2-0 mağlup ederek ligin bitimine 1 hafta kala tarihinde ilk kez TFF 1. Lig'e yükselen sarı yeşilli temsilcimiz, Spor Toto 2.Lig'deki 33 takım arasında 75 puanla en çok puan toplayarak, 20 gol ile en az gol yiyen, 3 mağlubiyet ile en az yenilen, 23 galibiyetle en çok kazanan takım olarak 1. lige yükselmişti.Şanlıurfaspor'dan bir sezon sonra PTT 1. lige yükselen Balıkesirspor, bir sezon sonra ise Süper lige yükselmişti.Ligde Şanlıurfaspor şimdiye kadar deplasmanda galibiyet ile tanışamamış, rakip Balıkesirspor ise tam bir beraberlik takımı, PTT 1'inci Lig de önce teknik direktörü Erkan Sözeri'nin istifası, ardından yönetimin olağanüstü kongre kararı almasıyla kriz yaşayan Balıkesirspor, Denizlispor deplasmanında 8 haftada 6'ncı beraberliğini aldı.Alanyaspor, Göztepe ve son olarak Denizlispor deplasmanlarından 1-1'lik beraberlikle dönen Balıkesirspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 0-0, Adanaspor ile 3-3, Giresunspor ile 1-1 sona eren 3 iç saha maçı, Balıkesirspor'a 6 puan kaybettirdi. Kongreye kadar geçici olarak takımın başına getirilen teknik sorumlu Muhammet Yılmaz'ı takımın başına getirmiş durumda.Sarı yeşilli temsilcimiz deplasmanda 1461 Trabzon karşısında oynadığı kötü oyunu Gap Arena Stadyumunda da oynarsa rakip en azından beraberlik ile Şanlıurfa'dan ayrılabilir.İnşallah taraftarımızın da desteği ile kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmada Balıkesirspor'u mağlup ederek bu kötü gidişata dur derler.
Ekleme Tarihi: 22 Ekim 2015 - Perşembe

İKİ ESKİ RAKİP


Şanlıurfaspor 2. ligde mücadele eder ikin şampiyonluk için mücadele ettiği Balıkesirspor'u bu hafta kendi sahasında konuk edecek.
Beyaz Grup 13 Mayıs 2012'de deplasmanda İskenderun Demir Çelikspor'u 2-0 mağlup ederek ligin bitimine 1 hafta kala tarihinde ilk kez TFF 1. Lig'e yükselen sarı yeşilli temsilcimiz, Spor Toto 2.Lig'deki 33 takım arasında 75 puanla en çok puan toplayarak, 20 gol ile en az gol yiyen, 3 mağlubiyet ile en az yenilen, 23 galibiyetle en çok kazanan takım olarak 1. lige yükselmişti.
Şanlıurfaspor'dan bir sezon sonra PTT 1. lige yükselen Balıkesirspor, bir sezon sonra ise Süper lige yükselmişti.
Ligde Şanlıurfaspor şimdiye kadar deplasmanda galibiyet ile tanışamamış, rakip Balıkesirspor ise tam bir beraberlik takımı, PTT 1'inci Lig de önce teknik direktörü Erkan Sözeri'nin istifası, ardından yönetimin olağanüstü kongre kararı almasıyla kriz yaşayan Balıkesirspor, Denizlispor deplasmanında 8 haftada 6'ncı beraberliğini aldı.
Alanyaspor, Göztepe ve son olarak Denizlispor deplasmanlarından 1-1'lik beraberlikle dönen Balıkesirspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 0-0, Adanaspor ile 3-3, Giresunspor ile 1-1 sona eren 3 iç saha maçı, Balıkesirspor'a 6 puan kaybettirdi. Kongreye kadar geçici olarak takımın başına getirilen teknik sorumlu Muhammet Yılmaz'ı takımın başına getirmiş durumda.
Sarı yeşilli temsilcimiz deplasmanda 1461 Trabzon karşısında oynadığı kötü oyunu Gap Arena Stadyumunda da oynarsa rakip en azından beraberlik ile Şanlıurfa'dan ayrılabilir.
İnşallah taraftarımızın da desteği ile kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmada Balıkesirspor'u mağlup ederek bu kötü gidişata dur derler.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.