Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1490+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

İki ayrı devre!

PTT 1. Lig de mücadele eden Şanlıurfaspor 15. hafta karşılaşmasında deplasmanda Albino Alanyaspor'a konuk olan sarı yeşilli ekip ligin 14. haftasında sahasında oynadığı, Giresunspor maçı gibi bu karşılaşmada da, ilk yarı başka, ikinci yarı bambaşka bir oyun sahaya koydu.Albino Alanyaspor karşısında ilk yarı atak geliştiremeyen ve oldukça tutuk bir futbol sergileyen Şanlıurfaspor, oyunun ikinci yarısında ise maçı rakip takımın sahasına yıkarak oynayan üst, üste pozisyonlara giren bir takım vardı sahada, tabii bunun en büyük etkilerinden bir tanesi, Yoosef'in ikinci yarı oyuna girdikten sonra hücuma olan katkısı ve rakip takımda Ayite'nin sakatlanmasının büyük etkisi vardı.Albino Alanyaspor'lu futbolcular maçın başlama düdüğünden itibaren karşılaşmanın hakemlerini baskı altına alma çalışmaları sonucu sarı yeşilli oyuncular sinirlerini kontrol edemeyerek 2 kırmızı kart ve 6 sarı kart görerek, ligin 16. haftasında sahamızda oynayacağımız, Boluspor maçında 5 futbolcu, cezalı duruma düştü, Albimo Alanyaspor maçında sarı kart gören Veli, Göksu ve Tello'nun yanı sıra maçta kırmızı kart gören Onur Akbay ve Youssef önümüzdeki hafta Gap Arena'da oynanacak olan Boluspor maçında takımındaki yerlerini alamayacaklar.Albino Alanyaspor sol kanatta mücadele eden oyuncusu Emre Akbaba özellikle karşılaşmanın ilk yarısında o koridoru çok iyi kullandı.Albino Alanyaspor'un attığı golde de asisti genç kanat oyuncusu yapmıştı.Şanlıurfaspor'da ikinci yarı Yoosef Yeşilmen'in oyuna dahil olmasında sonra hücumda daha etkili oldu. Haftalardır puan kaybeden sarı yeşilli takımımız deplasmanda yine iki puan bırakarak, şampiyonluk yolunda puan kayıplarına devam etti. Bu hafta Gap Arena Stadyumunda konuk edeceğimiz Boluspor karşısında eksik oyuncular nedeni ile yine çok sıkıntı yaşayacağız, inşallah Şanlıurfaspor bu hafta taraftarı önünde bu karşılaşmayı kayıpsız kapatır, haftalardır aldığı kötü sonuçlara son verir.
Ekleme Tarihi: 30 Aralık 2014 - Salı

İki ayrı devre!

PTT 1. Lig de mücadele eden Şanlıurfaspor 15. hafta karşılaşmasında deplasmanda Albino Alanyaspor'a konuk olan sarı yeşilli ekip ligin 14. haftasında sahasında oynadığı, Giresunspor maçı gibi bu karşılaşmada da, ilk yarı başka, ikinci yarı bambaşka bir oyun sahaya koydu.
Albino Alanyaspor karşısında ilk yarı atak geliştiremeyen ve oldukça tutuk bir futbol sergileyen Şanlıurfaspor, oyunun ikinci yarısında ise maçı rakip takımın sahasına yıkarak oynayan üst, üste pozisyonlara giren bir takım vardı sahada, tabii bunun en büyük etkilerinden bir tanesi, Yoosef'in ikinci yarı oyuna girdikten sonra hücuma olan katkısı ve rakip takımda Ayite'nin sakatlanmasının büyük etkisi vardı.
Albino Alanyaspor'lu futbolcular maçın başlama düdüğünden itibaren karşılaşmanın hakemlerini baskı altına alma çalışmaları sonucu sarı yeşilli oyuncular sinirlerini kontrol edemeyerek 2 kırmızı kart ve 6 sarı kart görerek, ligin 16. haftasında sahamızda oynayacağımız, Boluspor maçında 5 futbolcu, cezalı duruma düştü, Albimo Alanyaspor maçında sarı kart gören Veli, Göksu ve Tello'nun yanı sıra maçta kırmızı kart gören Onur Akbay ve Youssef önümüzdeki hafta Gap Arena'da oynanacak olan Boluspor maçında takımındaki yerlerini alamayacaklar.
Albino Alanyaspor sol kanatta mücadele eden oyuncusu Emre Akbaba özellikle karşılaşmanın ilk yarısında o koridoru çok iyi kullandı.
Albino Alanyaspor'un attığı golde de asisti genç kanat oyuncusu yapmıştı.
Şanlıurfaspor'da ikinci yarı Yoosef Yeşilmen'in oyuna dahil olmasında sonra hücumda daha etkili oldu.
Haftalardır puan kaybeden sarı yeşilli takımımız deplasmanda yine iki puan bırakarak, şampiyonluk yolunda puan kayıplarına devam etti.
Bu hafta Gap Arena Stadyumunda konuk edeceğimiz Boluspor karşısında eksik oyuncular nedeni ile yine çok sıkıntı yaşayacağız, inşallah Şanlıurfaspor bu hafta taraftarı önünde bu karşılaşmayı kayıpsız kapatır, haftalardır aldığı kötü sonuçlara son verir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.