Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

HÜSEYİN HOCA İLE YOLLAR YİNE AYRILDI

16 Eylül'de göreve başlayan Şanlıurfaspor teknik direktörü Hüseyin Dağ ile önceki gün itibari ile sarı yeşilli takımın yolları bir kez daha ayrıldı.Şanlıurfaspor'da uzun yıllar futbol oynayan ve sonrasında teknik heyet olarak çeşitli görevlerde bulunan Urfa'nın, şehrin yetiştirmiş olduğu mütevazi insan Hüseyin hoca ile sarı yeşilli ekibin yolları bir kez daha ayrıldı. Hüseyin Hoca takımın her zaman zor günlerinde yanında olmuş verilen görevden hiçbir zaman kaçmamış, Şanlıurfa'nın ve Şanlıurfaspor'un menfaatleri doğrultusunda her zaman göreve hazır olmuş ve elinden gelen gayreti her zaman göstermişti.Engin Korukır'dan boşalan koltuğa bu şehrin yetiştirdiği değerlerden biri olan Hüseyin Dağ getirilmesinden sonra elinden gelen gayreti göstermesine rağmen son deplasmanda alınan farklı mağlubiyet sonra Şanlıurfaspor yönetimi kadro dışı bırakılan futbolculardan sonra teknik patron Hüseyin Dağ ile de karşılıklı anlaşarak yollarını ayırması ile beraber yeni teknik direktör adayı arayışlarına başlamış oldu.İnşallah sarı yeşilli temsilcimiz disiplinli, kariyerli, başarılı bir hoca ile anlaşma imzalayarak ve devre arasında birkaç transfer yaparak ligde başarılı bir konuma yükselir. En azından Şampiyonluk uzak görünen bir hayal bu sezon için ama play-off oynama şansını yakalar ve taraftarın ve şehrin özlem ve hasretle beklediği süper lig hasretine son verir.
Ekleme Tarihi: 25 Kasım 2015 - Çarşamba

HÜSEYİN HOCA İLE YOLLAR YİNE AYRILDI


16 Eylül'de göreve başlayan Şanlıurfaspor teknik direktörü Hüseyin Dağ ile önceki gün itibari ile sarı yeşilli takımın yolları bir kez daha ayrıldı.
Şanlıurfaspor'da uzun yıllar futbol oynayan ve sonrasında teknik heyet olarak çeşitli görevlerde bulunan Urfa'nın, şehrin yetiştirmiş olduğu mütevazi insan Hüseyin hoca ile sarı yeşilli ekibin yolları bir kez daha ayrıldı.
Hüseyin Hoca takımın her zaman zor günlerinde yanında olmuş verilen görevden hiçbir zaman kaçmamış, Şanlıurfa'nın ve Şanlıurfaspor'un menfaatleri doğrultusunda her zaman göreve hazır olmuş ve elinden gelen gayreti her zaman göstermişti.
Engin Korukır'dan boşalan koltuğa bu şehrin yetiştirdiği değerlerden biri olan Hüseyin Dağ getirilmesinden sonra elinden gelen gayreti göstermesine rağmen son deplasmanda alınan farklı mağlubiyet sonra Şanlıurfaspor yönetimi kadro dışı bırakılan futbolculardan sonra teknik patron Hüseyin Dağ ile de karşılıklı anlaşarak yollarını ayırması ile beraber yeni teknik direktör adayı arayışlarına başlamış oldu.
İnşallah sarı yeşilli temsilcimiz disiplinli, kariyerli, başarılı bir hoca ile anlaşma imzalayarak ve devre arasında birkaç transfer yaparak ligde başarılı bir konuma yükselir.
En azından Şampiyonluk uzak görünen bir hayal bu sezon için ama play-off oynama şansını yakalar ve taraftarın ve şehrin özlem ve hasretle beklediği süper lig hasretine son verir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.