Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Hüseyin hoca hayırlı olsun

PTT 1. lig temsilcilerin Şanlıurfaspor dün itibari ile teknik direktör Engin Korukır’dan boşalan koltuğa bu şehrin yetiştirdiği değerlerden biri olan Hüseyin Dağ ile doldurdu. PTT 1. ligde sezona şampiyonluk parolası ile lige başlayan sarı yeşilliler ilk hafta mücadelesinde Adanaspor ile 0-0 berabere kaldı. Daha sonra deplasmanda Karşıyaka’nın konuğu olan sarı yeşilli ekip rakibine 1-0 mağlup oldu. Geçtiğimiz hafta evinde Göztepe ile karşılaşan Şanlıurfaspor 1-1 berabere kalırken, 4. hafta karşılaşmasında Samsunspor’la deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Ligde son sıralara demir atan sarı yeşilli temsilcimiz bu hafta Pazar günü Gap Arenada konuk edeceği Giresunspor karşılaşması öncesi teknik direktör sorununu çözmüş şekilde Giresunspor karşısına çıkacak. Şanlıurfaspor’un kendi öz evladına sahip çıkması ve onlara güvenmesi çok güzel bir gelişme, İnşallah Hüseyin hoca sarı yeşilli takımda başarılı olur ve hem kendi önünü açar hemde Şanlıurfa’da görev yapan hocaların önünde bir basamak olur.
Ekleme Tarihi: 17 Eylül 2015 - Perşembe

Hüseyin hoca hayırlı olsun

PTT 1. lig temsilcilerin Şanlıurfaspor dün itibari ile teknik direktör Engin Korukır’dan boşalan koltuğa bu şehrin yetiştirdiği değerlerden biri olan Hüseyin Dağ ile doldurdu.

PTT 1. ligde sezona şampiyonluk parolası ile lige başlayan sarı yeşilliler ilk hafta mücadelesinde Adanaspor ile 0-0 berabere kaldı. Daha sonra deplasmanda Karşıyaka’nın konuğu olan sarı yeşilli ekip rakibine 1-0 mağlup oldu. Geçtiğimiz hafta evinde Göztepe ile karşılaşan Şanlıurfaspor 1-1 berabere kalırken, 4. hafta karşılaşmasında Samsunspor’la deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Ligde son sıralara demir atan sarı yeşilli temsilcimiz bu hafta Pazar günü Gap Arenada konuk edeceği Giresunspor karşılaşması öncesi teknik direktör sorununu çözmüş şekilde Giresunspor karşısına çıkacak.

Şanlıurfaspor’un kendi öz evladına sahip çıkması ve onlara güvenmesi çok güzel bir gelişme, İnşallah Hüseyin hoca sarı yeşilli takımda başarılı olur ve hem kendi önünü açar hemde Şanlıurfa’da görev yapan hocaların önünde bir basamak olur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.