Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1308+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

HOŞ GELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN

Müslüman âleminin en kutsal ayı olan Ramazan ayına çok şükür bir daha kavuşma fırsatı bulduğumuz için sana hamt senalar olsun Allah'ım.Bu mübarek ve kutsal ayı bol, bol ibadet yaparak şükür ile geçirmeye bakalım.Çünkü bu ayların kıymetini ancak bittikten sonra daha iyi anlıyoruz ve ah keşke bitmeseydi diye iç geçiriyoruz.Peygamberler şehrinde ramazan ayını geçirmek bir başka güzel ve huzur veriyor insana. Akşamları teravih namazını Halil rahman Dergah Camisinde kılmak ve sonrasında Balıklı gölün huzur veren ortamında dostlar ile sohbet ederek iştigal etmek apayrı bir güzellik ve şevk katıyor. Bu mübarek ayda malumunuz 17 saate yakın bir zamanı oruçlu olarak yemeden, içmeden geçireceğiz. Birde tabi buna Şanlıurfa'nın sıcak iklimi eklenince bu şartlar daha da zorlaşıyor. Ama insanlardaki iman kuvveti bu şartların her zaman üstesinden geliyor. Özellikle bu ramazan ayında insanlara biraz daha hoş görülü olalım. Evde hanımlarımıza ve çocuklarımıza karşı hoş görülü olmak için elimizden geldikçe gayrette bulunalım. İnşallah hayırlısı ile bu mübarek ayı ibadetle geçirdikten sonra, sen bizi bayrama kavuştur Allah'ım, diyerek niyet edelim. Bu mübarek ayın bütün milletimiz ve İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını dilerken, vatanımız için de en bereketli ay olmasını temenni ederim. Savaşların olmadığı, kıtlığın baş göstermediği, şehit haberlerinin olmadığı bir Ramazan ayı dileyerek, Mübarek Ramazan ayımız kutlu olsun.
Ekleme Tarihi: 06 Haziran 2016 - Pazartesi

HOŞ GELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN

Müslüman âleminin en kutsal ayı olan Ramazan ayına çok şükür bir daha kavuşma fırsatı bulduğumuz için sana hamt senalar olsun Allah'ım.
Bu mübarek ve kutsal ayı bol, bol ibadet yaparak şükür ile geçirmeye bakalım.
Çünkü bu ayların kıymetini ancak bittikten sonra daha iyi anlıyoruz ve ah keşke bitmeseydi diye iç geçiriyoruz.
Peygamberler şehrinde ramazan ayını geçirmek bir başka güzel ve huzur veriyor insana. Akşamları teravih namazını Halil rahman Dergah Camisinde kılmak ve sonrasında Balıklı gölün huzur veren ortamında dostlar ile sohbet ederek iştigal etmek apayrı bir güzellik ve şevk katıyor. Bu mübarek ayda malumunuz 17 saate yakın bir zamanı oruçlu olarak yemeden, içmeden geçireceğiz. Birde tabi buna Şanlıurfa'nın sıcak iklimi eklenince bu şartlar daha da zorlaşıyor. Ama insanlardaki iman kuvveti bu şartların her zaman üstesinden geliyor. Özellikle bu ramazan ayında insanlara biraz daha hoş görülü olalım. Evde hanımlarımıza ve çocuklarımıza karşı hoş görülü olmak için elimizden geldikçe gayrette bulunalım. İnşallah hayırlısı ile bu mübarek ayı ibadetle geçirdikten sonra, sen bizi bayrama kavuştur Allah'ım, diyerek niyet edelim.
Bu mübarek ayın bütün milletimiz ve İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını dilerken, vatanımız için de en bereketli ay olmasını temenni ederim. Savaşların olmadığı, kıtlığın baş göstermediği, şehit haberlerinin olmadığı bir Ramazan ayı dileyerek, Mübarek Ramazan ayımız kutlu olsun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.