Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1301+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

HOCA TAKIMA YÜZDE KAÇ ETKİ EDER?

TFF 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor önceki gün ligin güçlü ve lider ekibi Boluspor’u farklı mağlup ederek taraftarını mutlu etti. Şanlıurfaspor’da teknik direktör Ünal Karaman’ın görevi bırakması ile teknik patronluğa gelen Kemal Kılıç sarı yeşilli takımın başında çıktığı karşılaşmalardan aldığı iyi sonuçlar ile Şanlıurfaspor kamuoyunu mutlu etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içersinde Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında deplasmanda süper lig temsilcisi ve komşu ilin ekibi Gaziantepspor’u 3-0 gibi net bir skorla geçerek tarihinde ilk defa  Antep temsilcisini böyle net bir skor alarak geçmeyi başarmıştı. Gap Arena Stadyumunda oynanan Boluspor karşılaşmasına, tıpkı kupa maçı gibi net bir skorla ve iyi oyunla bitmesi herkesimi mutlu etti. Şanlıurfaspor eğer bu performansı sezon başından bu yana yakalamış olsa idi, şimdi herhâlde ligde lider durumda ve aramızdaki rakiple puan farkımız olacaktı. Futbolla ilgilenen herkes bir teknik direktörün takımın oyununa ne kadar etki edebileceği konusunda tartışırlar. Ama sezon başından bu yana gösterilen performans ve Kemal hocanın göreve gelmesinden bu yana gösterilen performans ortada, demek ki bir teknik adam yüzde, yüz bile takıma oyununa, performansına etki edebiliyor. İnşallah bu hafta içerisinde deplasmanda diğer bir süper lig temsilcisi Osmanlıspor karşısında da bu performansı devam ettiririz.  
Ekleme Tarihi: 19 Aralık 2016 - Pazartesi

HOCA TAKIMA YÜZDE KAÇ ETKİ EDER?

TFF 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor önceki gün ligin güçlü ve lider ekibi Boluspor’u farklı mağlup ederek taraftarını mutlu etti.

Şanlıurfaspor’da teknik direktör Ünal Karaman’ın görevi bırakması ile teknik patronluğa gelen Kemal Kılıç sarı yeşilli takımın başında çıktığı karşılaşmalardan aldığı iyi sonuçlar ile Şanlıurfaspor kamuoyunu mutlu etmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta içersinde Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında deplasmanda süper lig temsilcisi ve komşu ilin ekibi Gaziantepspor’u 3-0 gibi net bir skorla geçerek tarihinde ilk defa  Antep temsilcisini böyle net bir skor alarak geçmeyi başarmıştı.

Gap Arena Stadyumunda oynanan Boluspor karşılaşmasına, tıpkı kupa maçı gibi net bir skorla ve iyi oyunla bitmesi herkesimi mutlu etti.

Şanlıurfaspor eğer bu performansı sezon başından bu yana yakalamış olsa idi, şimdi herhâlde ligde lider durumda ve aramızdaki rakiple puan farkımız olacaktı.

Futbolla ilgilenen herkes bir teknik direktörün takımın oyununa ne kadar etki edebileceği konusunda tartışırlar. Ama sezon başından bu yana gösterilen performans ve Kemal hocanın göreve gelmesinden bu yana gösterilen performans ortada, demek ki bir teknik adam yüzde, yüz bile takıma oyununa, performansına etki edebiliyor.

İnşallah bu hafta içerisinde deplasmanda diğer bir süper lig temsilcisi Osmanlıspor karşısında da bu performansı devam ettiririz.  

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.