Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

HER VURDUĞUN GOL OLSUN

PTT 1. lig futbola verilen aradan sonra nihayet start aldı.Her sezona şampiyonluk parolası ile başlayan sarı yeşilli temsilcimiz bu sezonda yine yönetim ve teknik heyet olarak iddialı açıklamalar ile PTT 1. lige başlamış oldu.Gurubumuzda yer alan birçok takım süper lig ile daha önce tanışmış bu takımlardan, Samsunspor daha önce 7 kez PTT 1. Lig'de mutlu sona ulaşırken, Karadeniz temsilcisini, Adanaspor, Göztepe, Karşıyaka (4), Adana Demirspor, Balıkesirspor, Boluspor, Denizlispor, Kardemir Karabükspor, Kayseri Erciyesspor (3), Altınordu, Elazığspor ve Giresunspor (1) kez süper ile ile tanışmış olan ekiplarden bazıları. Birde Şanlıurfaspor gibi süper lig yüzü görmemiş olan ekipler var bunlardan bazıları, 1461 Trabzon, Alanyaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Şanlıurfaspor ve Yeni Malatyaspor daha önce Süper Lig'de yer almadı.İnşallah yeni başlayan sezonda bu hasrete son vererek şanlı taraftarın beklediği şampiyonluk özlemine de son vermiş olacak.PTT 1. Lig'in ilk haftasında gurubun şampiyonlukta iki iddialı ekibi Adana Demirspor, Karşıyaka'yı 2-0 yendi ve sezona Adana temsilcisi iyi bir başlangıç yapmış oldu.Göztepe 2-2 Elazığspor her iki takımda birer puana razı oldular.Denizlispor'da 2-0 Alanyaspor'u mağlup ederek lige galibiyet ile başlayan takımlardan birisi oldu.
Ekleme Tarihi: 17 Ağustos 2015 - Pazartesi

HER VURDUĞUN GOL OLSUN

PTT 1. lig futbola verilen aradan sonra nihayet start aldı.
Her sezona şampiyonluk parolası ile başlayan sarı yeşilli temsilcimiz bu sezonda yine yönetim ve teknik heyet olarak iddialı açıklamalar ile PTT 1. lige başlamış oldu.
Gurubumuzda yer alan birçok takım süper lig ile daha önce tanışmış bu takımlardan,
Samsunspor daha önce 7 kez PTT 1. Lig'de mutlu sona ulaşırken, Karadeniz temsilcisini, Adanaspor, Göztepe, Karşıyaka (4), Adana Demirspor, Balıkesirspor, Boluspor, Denizlispor, Kardemir Karabükspor, Kayseri Erciyesspor (3), Altınordu, Elazığspor ve Giresunspor (1) kez süper ile ile tanışmış olan ekiplarden bazıları. Birde Şanlıurfaspor gibi süper lig yüzü görmemiş olan ekipler var bunlardan bazıları, 1461 Trabzon, Alanyaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Şanlıurfaspor ve Yeni Malatyaspor daha önce Süper Lig'de yer almadı.
İnşallah yeni başlayan sezonda bu hasrete son vererek şanlı taraftarın beklediği şampiyonluk özlemine de son vermiş olacak.
PTT 1. Lig'in ilk haftasında gurubun şampiyonlukta iki iddialı ekibi Adana Demirspor, Karşıyaka'yı 2-0 yendi ve sezona Adana temsilcisi iyi bir başlangıç yapmış oldu.
Göztepe 2-2 Elazığspor her iki takımda birer puana razı oldular.
Denizlispor'da 2-0 Alanyaspor'u mağlup ederek lige galibiyet ile başlayan takımlardan birisi oldu.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.