Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1881+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Helal sana hocam!

PTT 1. lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor’a destek amaçlı olarak Elazığlı iş kadını Elazığ İş Kadınları Derneği (ELİKAD) Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık 200 bin TL maddi destekte bulunarak futbolun erkek eğemenliğinde olduğu günümüzde yaptığı bu destek ile birçok iş adamlarına örnek oldu. PTT 1. ligde ve Süper Ligde birçok futbol takımı maddi zorluklar ile boğuşurken ve genelde bu kulüplerin yöneticilerinin erkek olduğu günümüzde bir bayan olarak yaşadığı şehrin takımına destek olarak bağış yapan bu sporu seven hocamız, İnşallah diğer iş kadınlarına ve iş adamlarınada yaptığı bu davranış örnek olur. PTT 1.Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor’a yaptığı destekten dolayı bende bir Şanlıurfaspor taraftarı olarak, Elazığ İş Kadınları Derneği (ELİKAD) Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’ı tebrik ediyorum. İyiki varsınız hocam, sizin gibi sporu ve futbolu seven bayanlara futbolun ihtiyacı var. Saygılarımla…
Ekleme Tarihi: 02 Aralık 2015 - Çarşamba

Helal sana hocam!

PTT 1. lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor’a destek amaçlı olarak Elazığlı iş kadını Elazığ İş Kadınları Derneği (ELİKAD) Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık 200 bin TL maddi destekte bulunarak futbolun erkek eğemenliğinde olduğu günümüzde yaptığı bu destek ile birçok iş adamlarına örnek oldu.

PTT 1. ligde ve Süper Ligde birçok futbol takımı maddi zorluklar ile boğuşurken ve genelde bu kulüplerin yöneticilerinin erkek olduğu günümüzde bir bayan olarak yaşadığı şehrin takımına destek olarak bağış yapan bu sporu seven hocamız, İnşallah diğer iş kadınlarına ve iş adamlarınada yaptığı bu davranış örnek olur.

PTT 1.Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor’a yaptığı destekten dolayı bende bir Şanlıurfaspor taraftarı olarak, Elazığ İş Kadınları Derneği (ELİKAD) Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’ı tebrik ediyorum.

İyiki varsınız hocam, sizin gibi sporu ve futbolu seven bayanlara futbolun ihtiyacı var. Saygılarımla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.