Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Hedef Horozlar!

PTT 1. ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor bu hafta kendi sahasında karşılaşacağı Denizlispor hazırlıklarına devam ederken bir yandan da bu karşılaşma alacağı galibiyetle üst sıralara yükselmenin hesaplarını yapıyor.Pazar günü Gap Arena Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada sarı yeşilli taraftara çok iş düşüyor. Zira Şanlıurfaspor’un alacağı puan ile futbolcuların moral ve motivasyonları da üst düzeye çıkacaktır.Önceki hafta yapılan teknik direktör değişikliğinden sonra göreve getirilen Hüseyin Dağ ve ekibi Giresun spor karşılaşmasını galip bitirmesinin ardından deplasmanda Boluspor’a 4-2 kayıp etmesiyle moralleri ve motivasyonlarını bu haftaki karşılaşmaya kilitlediler.PTT 1. ligde 6. hafta geride kalırken Şanlıurfaspor son sıralardan kurtulmak için bu karşılaşmadan mutlak galibiyet ile ayrılması lazım.İnşallah Pazar günü saat 14:00’da başlayacak olan karşılaşmaya sarı yeşilli taraftarlar ilgi gösterir ve verecekleri destek ile Şanlıurfaspor bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılır.
Ekleme Tarihi: 30 Eylül 2015 - Çarşamba

Hedef Horozlar!

PTT 1. ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor bu hafta kendi sahasında karşılaşacağı Denizlispor hazırlıklarına devam ederken bir yandan da bu karşılaşma alacağı galibiyetle üst sıralara yükselmenin hesaplarını yapıyor.
Pazar günü Gap Arena Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada sarı yeşilli taraftara çok iş düşüyor. Zira Şanlıurfaspor’un alacağı puan ile futbolcuların moral ve motivasyonları da üst düzeye çıkacaktır.
Önceki hafta yapılan teknik direktör değişikliğinden sonra göreve getirilen Hüseyin Dağ ve ekibi Giresun spor karşılaşmasını galip bitirmesinin ardından deplasmanda Boluspor’a 4-2 kayıp etmesiyle moralleri ve motivasyonlarını bu haftaki karşılaşmaya kilitlediler.
PTT 1. ligde 6. hafta geride kalırken Şanlıurfaspor son sıralardan kurtulmak için bu karşılaşmadan mutlak galibiyet ile ayrılması lazım.
İnşallah Pazar günü saat 14:00’da başlayacak olan karşılaşmaya sarı yeşilli taraftarlar ilgi gösterir ve verecekleri destek ile Şanlıurfaspor bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.