Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1967+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

HAZIRLIK KARŞILAŞMALARI

Şanlıurfaspor başkan ve yönetim kurulu seçiminden sonra yapılan transferler ile yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı olan Erzurum kampını da sonlandırmaya yaklaştı. Erzurum kampında üç hazırlı karşılaşması oynayan sarı yeşilli temsilcimiz bu hazırlık karşılaşmalarından takım olarak lige hazır bir görüntü sergilemedi. Ben bu hazırlık karşılaşmalarını bizzat izlemedim ama bu karşılaşmaları takip eden kişilerden aldığım bilgiler bu yönden, şimdi ortak bir fikir var futboldan anlayan herkes hazırlık karşılaşmalarının bir ölçü olmadığını iyi bilirler ama Perşembenin gelişi de Çarşambadan bellidir diye bir atasözü var.Örnek olarak Fenerbahçe'yi verebiliriz sarı lacivertli takım hazırlık karşılaşmalarındaki oyunu ve alınan sonuçlar sonrasında neredeyse tüm spor yazarlarının ortak fikri bu takım lige hazır değil ve bu futbolla istenilen başarı gelmez denildi. Gelinen noktada daha ilk önemli karşılaşmada şampiyonlar ligi elemesinde Monako deplasmanın da aldığı sonuçla şampiyonlar ligi hasreti başlamadan bitti.İnşallah bu kötü örnek gibi bizimki de öyle olmaz. Zaten bu sezon kalan borçlar nedeniyle kimsenin sarı yeşilli temsilcimizden bir şampiyonluk beklediği yok.Şanlıurfaspor'a yeni gelen futbolcular eski oyuncular ile iyi bir arkadaşlık ortamı sağlar ve kolej takımı havasında bir heyecan yakalar ise bu sezon neden başarı gelmesin.Çünkü takımın arkasında takıma her alanda destek veren Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile birlikte, İsmail Bağıban ve güçlü bir yönetim kurulu var.
Ekleme Tarihi: 05 Ağustos 2016 - Cuma

HAZIRLIK KARŞILAŞMALARI

Şanlıurfaspor başkan ve yönetim kurulu seçiminden sonra yapılan transferler ile yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı olan Erzurum kampını da sonlandırmaya yaklaştı.
Erzurum kampında üç hazırlı karşılaşması oynayan sarı yeşilli temsilcimiz bu hazırlık karşılaşmalarından takım olarak lige hazır bir görüntü sergilemedi. Ben bu hazırlık karşılaşmalarını bizzat izlemedim ama bu karşılaşmaları takip eden kişilerden aldığım bilgiler bu yönden, şimdi ortak bir fikir var futboldan anlayan herkes hazırlık karşılaşmalarının bir ölçü olmadığını iyi bilirler ama Perşembenin gelişi de Çarşambadan bellidir diye bir atasözü var.
Örnek olarak Fenerbahçe'yi verebiliriz sarı lacivertli takım hazırlık karşılaşmalarındaki oyunu ve alınan sonuçlar sonrasında neredeyse tüm spor yazarlarının ortak fikri bu takım lige hazır değil ve bu futbolla istenilen başarı gelmez denildi.
Gelinen noktada daha ilk önemli karşılaşmada şampiyonlar ligi elemesinde Monako deplasmanın da aldığı sonuçla şampiyonlar ligi hasreti başlamadan bitti.
İnşallah bu kötü örnek gibi bizimki de öyle olmaz. Zaten bu sezon kalan borçlar nedeniyle kimsenin sarı yeşilli temsilcimizden bir şampiyonluk beklediği yok.
Şanlıurfaspor'a yeni gelen futbolcular eski oyuncular ile iyi bir arkadaşlık ortamı sağlar ve kolej takımı havasında bir heyecan yakalar ise bu sezon neden başarı gelmesin.
Çünkü takımın arkasında takıma her alanda destek veren Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile birlikte, İsmail Bağıban ve güçlü bir yönetim kurulu var.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.