Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1249+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Türkiye güzel hafta sonu olan, Pazar gününde bir kez daha sandık başına gitti. İnşallah Allahın izni ile kazasız, belasız, güzel temennilerle seçim olmasını yüce Mevlamdan diliyorum. Türkiye 7 Haziran seçimlerinden 5 ay sonra yeniden dün sandık başına gitti. 54 milyondan fazla seçmen, Türkiye’nin değişik yerlerinden 175 bin sandıkta oy kullandı. Uzatması olmayacak olan, bu gün 1 Kasım seçimi. Halkımızın önüne bir daha seçilmek isteyenler geldi. Ülkemizin seçimin sonuçlarına herkesin saygı duymasını diliyorum. Her zaman olduğu gibi öncelikle dün ki seçimlerin Ülkemize, Milletimize ve Şanlıurfa'mıza hayırlı olmasını diliyorum ve diledim. 1 Kasım seçimlerinde 16 siyasi parti kıyasıya bir yarış içine girdiler. AK Parti, Bağımsız Türkiye Partisi, Büyük Birlik Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti, Demokratik Sol Parti, Halkların Demokratik Partisi, Komünist Parti, Millet Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi, Vatan Partisi ve Halkın Kurtuluş Partisi, Hak ve Özgürlükler Partisi, Doğru Yol Partisi, Liberal Demokrat Parti ve Türkiye genelinde birçok bağımsız milletvekili adayı seçime katıldı. Türkiye Büyük Millet Meclisine gidecek olan, 26'ncı dönem milletvekillerinin belirleneceği seçimde oy verme işlemi Doğu'daki 32 ilde ve Şanlıurfa’da saat 07.00'de başladı, 16:00’da sona erdi. Diğer 49 ilde ise saat 08.00'de başladı. Sandıktan çıkacak sonuçların ülkeye hayırlı olmasını diliyorum. Allah hakkımızda hangisi hayırlı ise onu nasip etsin İnşallah. Yazıma bir farklı noktadan bakmak istiyorum. Seçim çalışması sırasında Eski Şanlıurfa spor Başkanlarından ve 2014 Yerel Seçimlerde farklı bir partiden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mustafa Kemal Saraçoğlu Ak Parti'ye katıldı. Bu katılımla birlikte halk arasında acaba Mustafa Kemal Saraçoğlu tekrar Şanlıurfa sporun başına mı geçecek denilmektedir. AŞURE… Muharrem ayının onuncu günü... Sevgili Peygamberimiz buyuruyor ki; Ramazan orucundan sonra en faziletli oruç, Allah’ın değer verdiği ay olan Muharrem ayında tutulan aşure orucudur. (Müslim, “Sıyâm”, 202) Aşure günü orucunun, bir önceki yılın günahlarına kefaret olmasını Allah’tan umarım. (Tirmizî, Savm, 48) Geçtiğimiz günlerde eda ederek geride bıraktığımız Aşure ayının hayırlara vesile olmasını yüce Mevla’mdan kabulünü niyaz ederim.  
Ekleme Tarihi: 01 Kasım 2015 - Pazar

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Türkiye güzel hafta sonu olan, Pazar gününde bir kez daha sandık başına gitti. İnşallah Allahın izni ile kazasız, belasız, güzel temennilerle seçim olmasını yüce Mevlamdan diliyorum.

Türkiye 7 Haziran seçimlerinden 5 ay sonra yeniden dün sandık başına gitti. 54 milyondan fazla seçmen, Türkiye’nin değişik yerlerinden 175 bin sandıkta oy kullandı.

Uzatması olmayacak olan, bu gün 1 Kasım seçimi. Halkımızın önüne bir daha seçilmek isteyenler geldi.

Ülkemizin seçimin sonuçlarına herkesin saygı duymasını diliyorum. Her zaman olduğu gibi öncelikle dün ki seçimlerin Ülkemize, Milletimize ve Şanlıurfa'mıza hayırlı olmasını diliyorum ve diledim.

1 Kasım seçimlerinde 16 siyasi parti kıyasıya bir yarış içine girdiler. AK Parti, Bağımsız Türkiye Partisi, Büyük Birlik Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti, Demokratik Sol Parti, Halkların Demokratik Partisi, Komünist Parti, Millet Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi, Vatan Partisi ve Halkın Kurtuluş Partisi, Hak ve Özgürlükler Partisi, Doğru Yol Partisi, Liberal Demokrat Parti ve Türkiye genelinde birçok bağımsız milletvekili adayı seçime katıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisine gidecek olan, 26'ncı dönem milletvekillerinin belirleneceği seçimde oy verme işlemi Doğu'daki 32 ilde ve Şanlıurfa’da saat 07.00'de başladı, 16:00’da sona erdi. Diğer 49 ilde ise saat 08.00'de başladı.

Sandıktan çıkacak sonuçların ülkeye hayırlı olmasını diliyorum.

Allah hakkımızda hangisi hayırlı ise onu nasip etsin İnşallah.

Yazıma bir farklı noktadan bakmak istiyorum.

Seçim çalışması sırasında Eski Şanlıurfa spor Başkanlarından ve 2014 Yerel Seçimlerde farklı bir partiden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mustafa Kemal Saraçoğlu Ak Parti'ye katıldı.

Bu katılımla birlikte halk arasında acaba Mustafa Kemal Saraçoğlu tekrar Şanlıurfa sporun başına mı geçecek denilmektedir.

AŞURE…

Muharrem ayının onuncu günü...

Sevgili Peygamberimiz buyuruyor ki;

Ramazan orucundan sonra en faziletli oruç, Allah’ın değer verdiği ay olan Muharrem ayında tutulan aşure orucudur. (Müslim, “Sıyâm”, 202)

Aşure günü orucunun, bir önceki yılın günahlarına kefaret olmasını Allah’tan umarım. (Tirmizî, Savm, 48)

Geçtiğimiz günlerde eda ederek geride bıraktığımız Aşure ayının hayırlara vesile olmasını yüce Mevla’mdan kabulünü niyaz ederim.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.