Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Haydi Urfaspor sıra deplasmanda

PTT 1. Ligdeki temsilcimiz Şanlıurfaspor buğun Gaziantep’te zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Ligde 9. hafta geride kalırken şimdiye kadar deplasmanda tek galip gelemeyen takım konumunda olan sarı yeşilli temsilcimiz bu hafta 1. ligin güçlü temsilcisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor’u yenerse deplasmanda ilk galibiyetini almış olacak. Geçen hafta kendi sahasında konuk ettiği Balıkesirspor karşısında on kişi kalmasına rağmen rakibe karşı birenç gösteren ve ikili mücadelelerde ayakta kalan futbolcularımız bu haftaki karşılaşmada da geçen haftaki oyunu sahaya yansıtırsa ben inanıyorum ki Şanlıurfaspor deplasmandan puan ve puanlarla dönecektir. Sarı yeşilli ekibimizi Şanlıurfa’dan desteklemek için birçok taraftarda Kamil Ocak Stadyumunda ki yerlerini alarak Şanlıurfaspor’lu futbolcuları bu zorlu deplasmanda yalnız bırakmayarak destek verecekler. Temsilcimizde defansın önemli isimlerinden birisi olan Veli Kızılkaya, Balıkesirspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı karttan dolayı bu hafta takımdaki yerini alamayacak. Veli’nin yerine büyük ihtimal ile Veysel Sarı forma giyecektir, Veysel’de çok yetenekli ve tecrübeli bir futbolcu Veli’den oluşacak olan boşluğu dolduracaktır. Veysel bu karşılaşmada iyi bir görüntü sergiler ise formayı kapma şansıda çok yüksek. Şanlıurfaspor’umuz komşu ilin temsilcisi, Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor karşısında, İnşallah iyi bir oyun sahaya yansıtarak deplasmanda ilk galibiyetini alarak Şanlıurfa’ya dönerler.  
Ekleme Tarihi: 28 Ekim 2015 - Çarşamba

Haydi Urfaspor sıra deplasmanda

PTT 1. Ligdeki temsilcimiz Şanlıurfaspor buğun Gaziantep’te zorlu bir karşılaşmaya çıkacak.

Ligde 9. hafta geride kalırken şimdiye kadar deplasmanda tek galip gelemeyen takım konumunda olan sarı yeşilli temsilcimiz bu hafta 1. ligin güçlü temsilcisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor’u yenerse deplasmanda ilk galibiyetini almış olacak.

Geçen hafta kendi sahasında konuk ettiği Balıkesirspor karşısında on kişi kalmasına rağmen rakibe karşı birenç gösteren ve ikili mücadelelerde ayakta kalan futbolcularımız bu haftaki karşılaşmada da geçen haftaki oyunu sahaya yansıtırsa ben inanıyorum ki Şanlıurfaspor deplasmandan puan ve puanlarla dönecektir.

Sarı yeşilli ekibimizi Şanlıurfa’dan desteklemek için birçok taraftarda Kamil Ocak Stadyumunda ki yerlerini alarak Şanlıurfaspor’lu futbolcuları bu zorlu deplasmanda yalnız bırakmayarak destek verecekler.

Temsilcimizde defansın önemli isimlerinden birisi olan Veli Kızılkaya, Balıkesirspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı karttan dolayı bu hafta takımdaki yerini alamayacak.

Veli’nin yerine büyük ihtimal ile Veysel Sarı forma giyecektir, Veysel’de çok yetenekli ve tecrübeli bir futbolcu Veli’den oluşacak olan boşluğu dolduracaktır.

Veysel bu karşılaşmada iyi bir görüntü sergiler ise formayı kapma şansıda çok yüksek.

Şanlıurfaspor’umuz komşu ilin temsilcisi, Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor karşısında, İnşallah iyi bir oyun sahaya yansıtarak deplasmanda ilk galibiyetini alarak Şanlıurfa’ya dönerler.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.