Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1685+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Haydi Urfaspor

PTT 1. Lig deki temsilcimiz Şanlıurfaspor Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Alanyaspor karşılaşmasını kazanırsa ligde puan durumunda üst sıralara yükselme şansını yakalar.Sarı yeşilli temsilcimiz bu karşılaşma öncesinde gerek yönetim kurulu olarak, gerekse de teknik heyet olarak birbirinden iddialı açıklamalarda bulundular.Biz Şanlıurfaspor taraftarları da olarak tek düşüncemiz sarı yeşilli ekibin deplasmanda puan veya puanlarla dönmesi yönünde olacaktır.Ama gelin görün ki Şanlıurfaspor’da işler hiçte iyi gitmiyor. Takım iyi oynamıyor. Oynasa da tek devre biraz varlık gösteriyor, ikinci devre yine sahada yok gibi futbolcular. Takımda durmadan bir iki futbolcu kadro dışı kalıyor. Gönderilen iki yabancı oyuncu dışında Abdulkadir Özgen’de geçtiğimiz günlerde kadro dışı kalmıştı.Yönetim kurulunda da işler iyi gitmiyor istifalar geliyor. Taraftarlar mutsuz takım neden iyi futbol oynamıyor, maç kazanamıyor diye teknik heyeti ve futbolcuları eleştiriyorlar. Diğer taraftan, taraftarlarımız üst, üste ceza almaya başladılar, bu hafta oynanacak olan Alanya Spor karşılaşmasına birçok taraftar cezası nedeniyle tribündeki yerlerini alamayacaklar.Şanlıurfaspor’da işler iyi gitmiyor ama her ne kadar kötü bir gidişat olsa da, Şanlı takımımız şimdiye kadar birçok badireler atlattı, bunu da en kısa zamanda atlatacaktır.İnşallah deplasmanda oynayacağımız Alanya Spor karşılaşması bizim için bir çıkış, yükselme karşılaşması olur.
Ekleme Tarihi: 22 Kasım 2015 - Pazar

Haydi Urfaspor


PTT 1. Lig deki temsilcimiz Şanlıurfaspor Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Alanyaspor karşılaşmasını kazanırsa ligde puan durumunda üst sıralara yükselme şansını yakalar.
Sarı yeşilli temsilcimiz bu karşılaşma öncesinde gerek yönetim kurulu olarak, gerekse de teknik heyet olarak birbirinden iddialı açıklamalarda bulundular.
Biz Şanlıurfaspor taraftarları da olarak tek düşüncemiz sarı yeşilli ekibin deplasmanda puan veya puanlarla dönmesi yönünde olacaktır.
Ama gelin görün ki Şanlıurfaspor’da işler hiçte iyi gitmiyor. Takım iyi oynamıyor. Oynasa da tek devre biraz varlık gösteriyor, ikinci devre yine sahada yok gibi futbolcular. Takımda durmadan bir iki futbolcu kadro dışı kalıyor. Gönderilen iki yabancı oyuncu dışında Abdulkadir Özgen’de geçtiğimiz günlerde kadro dışı kalmıştı.
Yönetim kurulunda da işler iyi gitmiyor istifalar geliyor. Taraftarlar mutsuz takım neden iyi futbol oynamıyor, maç kazanamıyor diye teknik heyeti ve futbolcuları eleştiriyorlar. Diğer taraftan, taraftarlarımız üst, üste ceza almaya başladılar, bu hafta oynanacak olan Alanya Spor karşılaşmasına birçok taraftar cezası nedeniyle tribündeki yerlerini alamayacaklar.
Şanlıurfaspor’da işler iyi gitmiyor ama her ne kadar kötü bir gidişat olsa da, Şanlı takımımız şimdiye kadar birçok badireler atlattı, bunu da en kısa zamanda atlatacaktır.
İnşallah deplasmanda oynayacağımız Alanya Spor karşılaşması bizim için bir çıkış, yükselme karşılaşması olur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.