Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

HAYDİ MAÇA!

PTT 1.lig de mücadele eden Şanlıurfaspor ligin 11. Haftasında Yeni Malatyaspor'la karşılaşacak olan temsilcimiz bu karşılaşmadan galip ayrılırsa sahasında yine maç kazanma serisine devam edecek.Geçen hafta deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşan sarı yeşilli ekip ilk yarıda iyi oynamasına karşın, ikinci devrede aynı futbolu sahaya yansıtamamış ve karşılaşmadan 1-1 beraberlik ile ayrılmıştı.Bu hafta Gap Arenada, Cumartesi günü saat 18:30'da oynayacağımız Yeni Malatyaspor karşılaşmasında taraftarlar sarı yeşilli takımımızı önceki karşılaşmalar olduğu gibi yine yalnız bırakmasınlar, tüm Şanlıurfalılar takımlarını desteklemeye Gap Arenaya davet ediyorum.İnşallah taraftarında desteği ile sarı yeşilli ekip Yeni Malatya Spor karşısında sahadan galibiyet ile ayrılarak taraftarına üç puan hediye edecektir.
Ekleme Tarihi: 04 Kasım 2015 - Çarşamba

HAYDİ MAÇA!

PTT 1.lig de mücadele eden Şanlıurfaspor ligin 11. Haftasında Yeni Malatyaspor'la karşılaşacak olan temsilcimiz bu karşılaşmadan galip ayrılırsa sahasında yine maç kazanma serisine devam edecek.
Geçen hafta deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşan sarı yeşilli ekip ilk yarıda iyi oynamasına karşın, ikinci devrede aynı futbolu sahaya yansıtamamış ve karşılaşmadan 1-1 beraberlik ile ayrılmıştı.
Bu hafta Gap Arenada, Cumartesi günü saat 18:30'da oynayacağımız Yeni Malatyaspor karşılaşmasında taraftarlar sarı yeşilli takımımızı önceki karşılaşmalar olduğu gibi yine yalnız bırakmasınlar, tüm Şanlıurfalılar takımlarını desteklemeye Gap Arenaya davet ediyorum.
İnşallah taraftarında desteği ile sarı yeşilli ekip Yeni Malatya Spor karşısında sahadan galibiyet ile ayrılarak taraftarına üç puan hediye edecektir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.