Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

HAYDİ HAYIRLISI

Gap Arena Stadyumu karanlığa gömülmüş haydi bakalım ne olacak bu işin sonu görüp bakacağız. Şanlıurfaspor’un karşılaşmalarını oynadığı Gap Arena Stadyumu 3 yıldan bu yana kullanım ve bakım işi Şanlıurfaspor kulübüne verilmiş durumda. Yaklaşık 3 yıl önce Gap Arena Stadyumunda ki çimlerin yanmasından sonra Genlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü ve Şanlıurfaspor kulübü yapılan protokol gereği stadyumun kullanım hakkını sarı yeşilli takım almış ve 3 yıl boyunca hala kendisinde olmak kaydı ile devam ettiriyor. Bu süre zarfında bundan yaklaşık bir ay önce yine Gap Arenanın çimlerinin tahrip olması, bozulması ile ilgili gazete ve televizyonlarda haberler yapılmıştı. Yapılan bu haberler sonrası kullanım bakım hakkı kendisinde olmamasına rağmen Gençlik ve Spor Hizmetleri İl müdürlüğü gereken ilgiyi ve alakayı göstererek stadyumun çimlerinin eski yemyeşil haline kavuşması için tüm gayretleri ile başta Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürü Hakan Keşküş olmak üzere tüm çalışanlar adeta seferberlik ilan etmişlerdi. Yapılan çalışma sonrası taraflı, tarafsız her kesin takdir edeceği güzel bir çalışma sonucu çimler iyileştirilmişti. Çimlerin yanması ile ilgili Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğünün bu kadar çalışması ve yoğun bir tempo harcaması akabinde Şanlıurfaspor kulübü sessizliğe bürünmüştü. Şimdilerde ise elektriklerin kesilmesi ile yine Gap Arena Stadyumu gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğüne devir yapılması için borçlarında sıfırlanması gerektiği için Şanlıurfaspor stadyumun devrini de yapamıyor. Belki Elektrik ve diğer borçlar ödendikten sonra kulüp stadyumun devrini tekrar Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğüne verirde birde stadyum problemleri ile uğraşmaz.
Ekleme Tarihi: 17 Kasım 2016 - Perşembe

HAYDİ HAYIRLISI

Gap Arena Stadyumu karanlığa gömülmüş haydi bakalım ne olacak bu işin sonu görüp bakacağız.

Şanlıurfaspor’un karşılaşmalarını oynadığı Gap Arena Stadyumu 3 yıldan bu yana kullanım ve bakım işi Şanlıurfaspor kulübüne verilmiş durumda. Yaklaşık 3 yıl önce Gap Arena Stadyumunda ki çimlerin yanmasından sonra Genlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü ve Şanlıurfaspor kulübü yapılan protokol gereği stadyumun kullanım hakkını sarı yeşilli takım almış ve 3 yıl boyunca hala kendisinde olmak kaydı ile devam ettiriyor.

Bu süre zarfında bundan yaklaşık bir ay önce yine Gap Arenanın çimlerinin tahrip olması, bozulması ile ilgili gazete ve televizyonlarda haberler yapılmıştı.

Yapılan bu haberler sonrası kullanım bakım hakkı kendisinde olmamasına rağmen Gençlik ve Spor Hizmetleri İl müdürlüğü gereken ilgiyi ve alakayı göstererek stadyumun çimlerinin eski yemyeşil haline kavuşması için tüm gayretleri ile başta Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürü Hakan Keşküş olmak üzere tüm çalışanlar adeta seferberlik ilan etmişlerdi.

Yapılan çalışma sonrası taraflı, tarafsız her kesin takdir edeceği güzel bir çalışma sonucu çimler iyileştirilmişti.

Çimlerin yanması ile ilgili Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğünün bu kadar çalışması ve yoğun bir tempo harcaması akabinde Şanlıurfaspor kulübü sessizliğe bürünmüştü.

Şimdilerde ise elektriklerin kesilmesi ile yine Gap Arena Stadyumu gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğüne devir yapılması için borçlarında sıfırlanması gerektiği için Şanlıurfaspor stadyumun devrini de yapamıyor. Belki Elektrik ve diğer borçlar ödendikten sonra kulüp stadyumun devrini tekrar Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğüne verirde birde stadyum problemleri ile uğraşmaz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.