Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1732+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Haydi Cihat'ın Arslanları!

PTT 1. Ligde mücadele eden sarı yeşilli takımımız, Pazartesi günü (Bugün) Denizlispor deplasmanında çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak, Şanlıurfaspor'umuz ligin son haftalarında üst, üste aldığı kötü sonuçlara, ligin 12. Haftasında Gap Arena Stadyumunda oynadığı, Altınordu maçını zorda olsa 2-1 kazanarak bu kötü gidişe son vermişti.Altınordu maçında oyuna ikinci yarıda dâhil olan Serdar Özbayraktar Şanlıurfaspor'un gollerini kaydederek şampiyonluk yolunda takıma üç altın puan kazandıran futbolcu oldu.Sezon başından, 9. Haftadaki deplasmanda oynadığımız Samsunspor maçına kadar defans hattımızda oynayan Onur Akbay ve Veli Kızılkaya oynadıkları oyunla sarı yeşilli takımın en iyileri arasında idiler, Samsunspor maçını sunan TRT spiker ide bu defans hattı için "Bu iki stoper milli takım da bile rahat forma giyecek futbolcular" diyerek onlara olan hayranlığını dile getirmişti, ama ne olduysa bu iki oyuncu bu maçtan sonra formlarında düşme oldu. PTT 1. Ligde bu hafta Pazartesi günü saat 19:00'da deplasmanda oynayacağımız Denizlispor maçı hiçte kolay bir maç olmayacak, yıllarca süper ligde mücadele eden rakip takımda birbirinden kaliteli futbolcular bulunmakta ama ben inanıyorum ki defans hattında oynayan oyuncularımız az hata ile oynar ve ileride oynayan hızlı oyuncularımız kontra atakta yakaladıkları pozisyonları değerlendirirse, Şanlıurfasporumuz Denizli deplasmanından puan veya puanlarla döner.Şampiyonluk yolunda kendi sahamızda oynayacağımız maçlardan galip ayrılırsak, deplasmanlarda da alacağımız puanlar ile ben inanıyorum ki Şanlıurfaspor için "O sene bu sene" olacaktır. Zira yıllardır Süper lig özlemi çeken Şanlı taraftarımız bunu hak ediyor.Denizlispor'un istatistikleri:Maçlarını Denizli Atatürk Stadyumunda oynayan yeşil siyahlı takım PTT 1. ligde 12. hafta itibari ile rakip filelere 13 gol atan ekip kalesinde de 18 gol görerek -5 averaj ile 13 puanla 14. sırada yer alıyor. 12. haftaya kadar ligde 3 mağlubiyeti, 7 beraberliği bulunan Denizlispor sahasında oynadığı iki maçta da galip gelmiş, ligde iki haftadır berabere kalan rakip takım geçen hafta da deplasmanda Karşıyaka ile 2-2 berabere kaldı, ligimizin de en çok berabere kalan takımlarından biri olan Denizlispor'un teknik direktörlüğünü Özcan Bizati yapıyor.
Ekleme Tarihi: 15 Aralık 2014 - Pazartesi

Haydi Cihat'ın Arslanları!

PTT 1. Ligde mücadele eden sarı yeşilli takımımız, Pazartesi günü (Bugün) Denizlispor deplasmanında çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak, Şanlıurfaspor'umuz ligin son haftalarında üst, üste aldığı kötü sonuçlara, ligin 12. Haftasında Gap Arena Stadyumunda oynadığı, Altınordu maçını zorda olsa 2-1 kazanarak bu kötü gidişe son vermişti.
Altınordu maçında oyuna ikinci yarıda dâhil olan Serdar Özbayraktar Şanlıurfaspor'un gollerini kaydederek şampiyonluk yolunda takıma üç altın puan kazandıran futbolcu oldu.
Sezon başından, 9. Haftadaki deplasmanda oynadığımız Samsunspor maçına kadar defans hattımızda oynayan Onur Akbay ve Veli Kızılkaya oynadıkları oyunla sarı yeşilli takımın en iyileri arasında idiler, Samsunspor maçını sunan TRT spiker ide bu defans hattı için "Bu iki stoper milli takım da bile rahat forma giyecek futbolcular" diyerek onlara olan hayranlığını dile getirmişti, ama ne olduysa bu iki oyuncu bu maçtan sonra formlarında düşme oldu.
PTT 1. Ligde bu hafta Pazartesi günü saat 19:00'da deplasmanda oynayacağımız Denizlispor maçı hiçte kolay bir maç olmayacak, yıllarca süper ligde mücadele eden rakip takımda birbirinden kaliteli futbolcular bulunmakta ama ben inanıyorum ki defans hattında oynayan oyuncularımız az hata ile oynar ve ileride oynayan hızlı oyuncularımız kontra atakta yakaladıkları pozisyonları değerlendirirse, Şanlıurfasporumuz Denizli deplasmanından puan veya puanlarla döner.
Şampiyonluk yolunda kendi sahamızda oynayacağımız maçlardan galip ayrılırsak, deplasmanlarda da alacağımız puanlar ile ben inanıyorum ki Şanlıurfaspor için "O sene bu sene" olacaktır.
Zira yıllardır Süper lig özlemi çeken Şanlı taraftarımız bunu hak ediyor.
Denizlispor'un istatistikleri:
Maçlarını Denizli Atatürk Stadyumunda oynayan yeşil siyahlı takım PTT 1. ligde 12. hafta itibari ile rakip filelere 13 gol atan ekip kalesinde de 18 gol görerek -5 averaj ile 13 puanla 14. sırada yer alıyor. 12. haftaya kadar ligde 3 mağlubiyeti, 7 beraberliği bulunan Denizlispor sahasında oynadığı iki maçta da galip gelmiş, ligde iki haftadır berabere kalan rakip takım geçen hafta da deplasmanda Karşıyaka ile 2-2 berabere kaldı, ligimizin de en çok berabere kalan takımlarından biri olan Denizlispor'un teknik direktörlüğünü Özcan Bizati yapıyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.