Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

HAYDİ, BİRLİK OLALIM

Şanlıurfaspor kulübü Ramazan ayı içersinde organize ettiği basın toplantısında eski yönetimin kulüpten alacağı paraları faizi ile aldıklarını basın mensubu arkadaşlarımız ile paylaşmıştı.Sonra eski yönetim kurulu üyelerinden açıklamalar gelmeye başladı. Şanlıurfaspor kulübünden alacaklarını faizle almadıklarını belirttiler. Yapılan toplantıda basın mensuplarına da dağıtılan belgelerin yalan ve yanlış olduğunu belirten açıklamalar ardı ardına yapıldı. Tam günden bu konudan uzaklaştı derken önceki gün Sarı Yeşilli kulüp bu kez yine belgeleriyle açıklama yaptı. Açıklamada Eski Kulüp başkanı Saraçoğlu ve yönetim kurulunun aldıkları paraları belgeler ile kamuoyuna sundular.Tabi hiçbir şey gizli ve kapalı kalmamalı ama artık gündemi başka yerlere çekmektense PTT 1. ligin başlamasına az bir zaman kala birlik ve beraberlik içersinde sezona başlayalım.BU TARTIŞMALAR KULUBE ZARAR VERİYOR. Lütfen artık o bunu demiş, şu bunu yapmış diyerek bir birimizin kuyusunu kazmadan birlik ve beraberlik içersinde yeni sezona merhaba diyelim.Zaten birlik ve beraberlik olmasa ne başarı gelir, nede şampiyonluk gelir. Yıllarca alt liglerde oynamaya da devam ederiz.Sonra da Şanlıurfaspor kurulduğu tarihten bu yana neden süper lig yüzü görmüyor diye bilirkişilik taslarız.Saygılarımla…
Ekleme Tarihi: 31 Temmuz 2015 - Cuma

HAYDİ, BİRLİK OLALIM

Şanlıurfaspor kulübü Ramazan ayı içersinde organize ettiği basın toplantısında eski yönetimin kulüpten alacağı paraları faizi ile aldıklarını basın mensubu arkadaşlarımız ile paylaşmıştı.
Sonra eski yönetim kurulu üyelerinden açıklamalar gelmeye başladı. Şanlıurfaspor kulübünden alacaklarını faizle almadıklarını belirttiler. Yapılan toplantıda basın mensuplarına da dağıtılan belgelerin yalan ve yanlış olduğunu belirten açıklamalar ardı ardına yapıldı.
Tam günden bu konudan uzaklaştı derken önceki gün Sarı Yeşilli kulüp bu kez yine belgeleriyle açıklama yaptı. Açıklamada Eski Kulüp başkanı Saraçoğlu ve yönetim kurulunun aldıkları paraları belgeler ile kamuoyuna sundular.
Tabi hiçbir şey gizli ve kapalı kalmamalı ama artık gündemi başka yerlere çekmektense PTT 1. ligin başlamasına az bir zaman kala birlik ve beraberlik içersinde sezona başlayalım.
BU TARTIŞMALAR KULUBE ZARAR VERİYOR.
Lütfen artık o bunu demiş, şu bunu yapmış diyerek bir birimizin kuyusunu kazmadan birlik ve beraberlik içersinde yeni sezona merhaba diyelim.
Zaten birlik ve beraberlik olmasa ne başarı gelir, nede şampiyonluk gelir. Yıllarca alt liglerde oynamaya da devam ederiz.
Sonra da Şanlıurfaspor kurulduğu tarihten bu yana neden süper lig yüzü görmüyor diye bilirkişilik taslarız.
Saygılarımla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.