Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1236+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

HAYALLER BAŞKA BAHARA KALDI

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfa spor haftalardır üst üste aldığı kötü sonuçlara Bu hafta da devam ederek taraftarını ve Şanlıurfa spor kamuoyunu üzmeye devam etti. Sezona şampiyonluk parolası ile başlamasına rağmen ilerleyen haftalarda üst üste aldığı başarısız sonuçlar ile şampiyonluk ve hatta play-off şansını bile zora sokan sarı yeşilli temsilcimiz geçen hafta da 11 Nisan stadyumunda kendi saha ve seyircisi önünde Ankara temsilcisi Bak spor karşısında aldığı 3-2 lik mağlubiyetten sonra artık Türkiye Futbol Federasyonu 1. Lig hayali başka bir bahara kalmış oldu. Temsilcimiz Şanlıurfa spor özellikle devre arası öncesi grupta 1. ve 2. Sırada bulunan takımları deplasmanda ve kendi evinde mağlup etmesi sonrasında Şanlıurfa spor taraftarı ve spor kamuoyu Şanlıurfaspor'un ikinci devrede alacağı başarılı sonuçlar ile 1. Ligi şampiyonu olarak çıkma şansını fazla olduğunu gündeme getirmişti ama gelin görün ki sezonun ikinci yarısı başladıktan sonra Şanlıurfa spor üst üste istemeyerek mağlubiyetler alınca Play-off şansı bile artık zor gibi görünüyor. Grubumuz da hepsi birbirinden iddialı genç dinamik koşan takımlar bulunmakta, bu genç koşan dinamik takımlar karşısında sizin de onlardan biraz daha fazla mücadele ederek ve teknik becerinizi sahaya yansıtarak mücadele etmediğiniz takdirde maalesef mağlubiyetler kaçınılmaz oluyor. Şanlıurfaspor'da devre arasında birçok futbolcusunu başka takımlara göndererek transfer tahtasının kapalı olması da buna etkin bir sebepler ve Mali sıkıntıdan dolayı birçok futbolcu ile yollarını ayrılmasından sonra takım daha da güçsüz bir duruma geldi. Bunlarda alınan başarısızlığa birer neden ama şuanda gelende futbolcuların neredeyse tamamında bir isteksizlik var. Sanki futbolcular karşılaşma ve hatta sezon bitsin de evimize gidelim havasına şimdiden girmiş durumdalar. Durum böyle olunca heyecan olmayınca ve insan bir işi isteksiz yapınca bu skorlarda kaçınılmaz oluyor. Bu sezonda boş geçti durum da inşallah önümüzdeki sezonlar böyle olmaz diyelim. Ama her sezon öncesi veya alınan başarısızlıktan sonra her zaman bu sözleri sarf ediyoruz. Biz buraya kahve içmeye gelmiştik ama görünen odur ki daha çok kahveler içeceğiz.
Ekleme Tarihi: 27 Şubat 2019 - Çarşamba

HAYALLER BAŞKA BAHARA KALDI

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfa spor haftalardır üst üste aldığı kötü sonuçlara Bu hafta da devam ederek taraftarını ve Şanlıurfa spor kamuoyunu üzmeye devam etti.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlamasına rağmen ilerleyen haftalarda üst üste aldığı başarısız sonuçlar ile şampiyonluk ve hatta play-off şansını bile zora sokan sarı yeşilli temsilcimiz geçen hafta da 11 Nisan stadyumunda kendi saha ve seyircisi önünde Ankara temsilcisi Bak spor karşısında aldığı 3-2 lik mağlubiyetten sonra artık Türkiye Futbol Federasyonu 1. Lig hayali başka bir bahara kalmış oldu.

Temsilcimiz Şanlıurfa spor özellikle devre arası öncesi grupta 1. ve 2. Sırada bulunan takımları deplasmanda ve kendi evinde mağlup etmesi sonrasında Şanlıurfa spor taraftarı ve spor kamuoyu Şanlıurfaspor'un ikinci devrede alacağı başarılı sonuçlar ile 1. Ligi şampiyonu olarak çıkma şansını fazla olduğunu gündeme getirmişti ama gelin görün ki sezonun ikinci yarısı başladıktan sonra Şanlıurfa spor üst üste istemeyerek mağlubiyetler alınca Play-off şansı bile artık zor gibi görünüyor. Grubumuz da hepsi birbirinden iddialı genç dinamik koşan takımlar bulunmakta, bu genç koşan dinamik takımlar karşısında sizin de onlardan biraz daha fazla mücadele ederek ve teknik becerinizi sahaya yansıtarak mücadele etmediğiniz takdirde maalesef mağlubiyetler kaçınılmaz oluyor. Şanlıurfaspor'da devre arasında birçok futbolcusunu başka takımlara göndererek transfer tahtasının kapalı olması da buna etkin bir sebepler ve Mali sıkıntıdan dolayı birçok futbolcu ile yollarını ayrılmasından sonra takım daha da güçsüz bir duruma geldi.

Bunlarda alınan başarısızlığa birer neden ama şuanda gelende futbolcuların neredeyse tamamında bir isteksizlik var.

Sanki futbolcular karşılaşma ve hatta sezon bitsin de evimize gidelim havasına şimdiden girmiş durumdalar.

Durum böyle olunca heyecan olmayınca ve insan bir işi isteksiz yapınca bu skorlarda kaçınılmaz oluyor.

Bu sezonda boş geçti durum da inşallah önümüzdeki sezonlar böyle olmaz diyelim. Ama her sezon öncesi veya alınan başarısızlıktan sonra her zaman bu sözleri sarf ediyoruz.

Biz buraya kahve içmeye gelmiştik ama görünen odur ki daha çok kahveler içeceğiz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.