Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

HAVA DEĞİŞİKLİĞİ İYİDİR!

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor geçen hafta aldığı farklı skordan sonra bu hafta oynanacak olan Sakarya spor karşılaşmasına hazırlıklarına devam ediyor. Yeni Teknik direktör’ün göreve başlamasıyla birlikte üst üste başarılı sonuçlar alan sarı yeşilli temsilcimiz bu aldığı skorlara devam ederse İnşallah tekrar önümüzdeki yıl TFF 1. Ligde yeniden mücadele etme hakkını elde eder. Şampiyon olarak bir yıl aradan sonra tekrar birinci lige geri dönmemiz Şanlıurfaspor için, spor kamuoyu için ve taraftarlar için çok önemli bir başarıdır. Zira geçen yıl sarı yeşilli temsilcimiz her ne kadar yapılan haksızlıklar sonucunda bir alt lige düşmüş olsa da bu yıl tekrar hak ettiği birinciliğe dönmesi büyük bir başarıdır. Zira bu tür alt liglere düşen takımlar kendilerini kolay, kolay toparlayamazlar ve düştükçe alt liglere düşmeye devam ederler. Bu tür örnekler liglerde çok sayıda bulunmaktadır. Kalıcı maddi geliri olmayan kulüpler yöneticilerin verdiği paralardan ayakta durmaya çalışıyorlar. Yöneticilerde alt lige düşen takımdan maddi para desteğini çekince takımlar yaşadıkları maddi krizden dolayı düştükçe düşmeye devam ediyorlar. Maalesef bu konuda birçok takım mağdur olmuş durumda. Ama Şanlıurfaspor her ne kadar maddi krizlerle uğraşmış ve verilen destekler sonucunda bu krizleri aşarak düzlüğe bir nebze de olsun çıkmış durumda. Bu yüzden de takım istenilen başarılı sonuçları almaya ve fikstürde üst sıralara tırmanmaya devam ediyor.
Ekleme Tarihi: 02 Mart 2018 - Cuma

HAVA DEĞİŞİKLİĞİ İYİDİR!

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor geçen hafta aldığı farklı skordan sonra bu hafta oynanacak olan Sakarya spor karşılaşmasına hazırlıklarına devam ediyor.

Yeni Teknik direktör’ün göreve başlamasıyla birlikte üst üste başarılı sonuçlar alan sarı yeşilli temsilcimiz bu aldığı skorlara devam ederse İnşallah tekrar önümüzdeki yıl TFF 1. Ligde yeniden mücadele etme hakkını elde eder.

Şampiyon olarak bir yıl aradan sonra tekrar birinci lige geri dönmemiz Şanlıurfaspor için, spor kamuoyu için ve taraftarlar için çok önemli bir başarıdır.

Zira geçen yıl sarı yeşilli temsilcimiz her ne kadar yapılan haksızlıklar sonucunda bir alt lige düşmüş olsa da bu yıl tekrar hak ettiği birinciliğe dönmesi büyük bir başarıdır. Zira bu tür alt liglere düşen takımlar kendilerini kolay, kolay toparlayamazlar ve düştükçe alt liglere düşmeye devam ederler. Bu tür örnekler liglerde çok sayıda bulunmaktadır. Kalıcı maddi geliri olmayan kulüpler yöneticilerin verdiği paralardan ayakta durmaya çalışıyorlar. Yöneticilerde alt lige düşen takımdan maddi para desteğini çekince takımlar yaşadıkları maddi krizden dolayı düştükçe düşmeye devam ediyorlar.

Maalesef bu konuda birçok takım mağdur olmuş durumda. Ama Şanlıurfaspor her ne kadar maddi krizlerle uğraşmış ve verilen destekler sonucunda bu krizleri aşarak düzlüğe bir nebze de olsun çıkmış durumda. Bu yüzden de takım istenilen başarılı sonuçları almaya ve fikstürde üst sıralara tırmanmaya devam ediyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.