Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1509+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

HASRET BİTİYOR!

Biz erkeklerin en büyük tutkularından birisi olan futbol nihayet verilen uzun aradan sonra nihayet tekrar başlıyor.Verilen yaz tatili arasında takımlar transferler yaparak yeni başlayacak olan sezon öncesi hem dinlendiler hem de kamp çalışmaları yaparak güç depoladılar.Geçen sezon Şanlıurfaspor yaptığı transferlere ve Osman Özköylü'ye rağmen süper lige çıkamamış ve play-oof bile oynama hakkını elde edememişti.2014-2015 sezonu Kayserispor, Osmanlıspor ve Antalyaspor'un süper lige çıkmasıyla tamamlanan sezonunun ardından 2,5 ay ara verilen PTT 1.ligde, perde Kayseri Erciyesspor - Boluspor maçıyla açılacak.Yeni başlayacak olan sezonda sarı yeşilli takımımıza başarılar dilerken umarım 1964 yılında kurulan ve nüfusu 2 milyonu geçen bir şehir olan Şanlıurfa'da süper lig hasreti sona erer ve Şanlıurfaspor hak ettiği süper lige çıkar.
Ekleme Tarihi: 14 Ağustos 2015 - Cuma

HASRET BİTİYOR!

Biz erkeklerin en büyük tutkularından birisi olan futbol nihayet verilen uzun aradan sonra nihayet tekrar başlıyor.
Verilen yaz tatili arasında takımlar transferler yaparak yeni başlayacak olan sezon öncesi hem dinlendiler hem de kamp çalışmaları yaparak güç depoladılar.
Geçen sezon Şanlıurfaspor yaptığı transferlere ve Osman Özköylü'ye rağmen süper lige çıkamamış ve play-oof bile oynama hakkını elde edememişti.
2014-2015 sezonu Kayserispor, Osmanlıspor ve Antalyaspor'un süper lige çıkmasıyla tamamlanan sezonunun ardından 2,5 ay ara verilen PTT 1.ligde, perde Kayseri Erciyesspor - Boluspor maçıyla açılacak.
Yeni başlayacak olan sezonda sarı yeşilli takımımıza başarılar dilerken umarım 1964 yılında kurulan ve nüfusu 2 milyonu geçen bir şehir olan Şanlıurfa'da süper lig hasreti sona erer ve Şanlıurfaspor hak ettiği süper lige çıkar.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.