Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1928+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

GÖZLER MERSİN MAÇINDA!

TFF 1. Ligde Şanlıurfa'yı temsil eden Şanlıurfaspor kötü gidişe bu hafta da aldığı mağlubiyet ile devam etti. Ligde 7. Haftada Gap Arena Stadyumunda gurubun lider ekibi Yeni Malatyaspor karşısında son derece kötü oyunu ve yediği hatalı goller sonrası rakip kaşsısında yenilmekten kurtulamadı. Şanlıurfaspor kamuoyu ve taraftarlar olarak bu hafta oynanacak olan Sivasspor deplasmanından sarı yeşilli temsilcimizin puan ve ya puanlarala döneceğini umuyorduk. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı diye güzel bir atasözü var bu tam bu hafta oynanan Sivasspor karşılaşması için söylenmiş olsa gerek. Aslında her şey bizim istediğimiz gibi başladı ve sonrasında da öyle devam etti. Hele, hele 41. Dakikada Sivasspor'a gösterilen kırmızı kart sonrası işte sonunda Şanlıurfaspor şeytanın bacağını kıracak ve deplasmanda galibiyet ile ayrılacak düşüncesi içerisine girdik. Ama işte hiçte beklediğimiz gibi olmadı. Yeni Malatyaspor karşısında son derece hatalı gol yiyen ve taraftarı adeta kahır eden kalecimizden hata beklerken bu defada defans hattımızda oynayan futbolcular çok basit hatalar yapmaya başlayınca, rakip Sivasspor'un golü kaçınılmaz oldu. Bu kadar hata bir takım yaparsa tabiki de rakip galip ayrılır sahadan, birde bu hatayı yapan kaleci ve denfta oynayan oyuncular olunca mağlubiyet kaçınılmaz oluyor. Daha sezonun başındayız tabi ki bu puanlar telafi edilebilir ve kapatılabilir ama bu kadar basit hata yapma şansını teknik direktör Ünal Karaman'ın kimseye vermemesi lazım. Kalecimiz hatalı gol yiyor, tüm taraftaralar ve kamuoyu bekliyor Sivasspor karşısında galiba oynamaz diye yine ilk 11'de yerini almış buluyoruz. Defans hata yapıyor elinde alternatif olmasına rağmen Karaman neden bu kadar ısrar ediyor bazı futbolculardan anlamış değilim. Ama neticede teknik adam o bir bildiği vardır diyor herkes, artık bakacağız bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında da bu bildiğine mi devam edecek, yoksa kamuoyunun sesine mi bekleyip görelim.
Ekleme Tarihi: 25 Ekim 2016 - Salı

GÖZLER MERSİN MAÇINDA!

TFF 1. Ligde Şanlıurfa'yı temsil eden Şanlıurfaspor kötü gidişe bu hafta da aldığı mağlubiyet ile devam etti.

Ligde 7. Haftada Gap Arena Stadyumunda gurubun lider ekibi Yeni Malatyaspor karşısında son derece kötü oyunu ve yediği hatalı goller sonrası rakip kaşsısında yenilmekten kurtulamadı.

Şanlıurfaspor kamuoyu ve taraftarlar olarak bu hafta oynanacak olan Sivasspor deplasmanından sarı yeşilli temsilcimizin puan ve ya puanlarala döneceğini umuyorduk. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı diye güzel bir atasözü var bu tam bu hafta oynanan Sivasspor karşılaşması için söylenmiş olsa gerek.

Aslında her şey bizim istediğimiz gibi başladı ve sonrasında da öyle devam etti.

Hele, hele 41. Dakikada Sivasspor'a gösterilen kırmızı kart sonrası işte sonunda Şanlıurfaspor şeytanın bacağını kıracak ve deplasmanda galibiyet ile ayrılacak düşüncesi içerisine girdik.

Ama işte hiçte beklediğimiz gibi olmadı.

Yeni Malatyaspor karşısında son derece hatalı gol yiyen ve taraftarı adeta kahır eden kalecimizden hata beklerken bu defada defans hattımızda oynayan futbolcular çok basit hatalar yapmaya başlayınca, rakip Sivasspor'un golü kaçınılmaz oldu.

Bu kadar hata bir takım yaparsa tabiki de rakip galip ayrılır sahadan, birde bu hatayı yapan kaleci ve denfta oynayan oyuncular olunca mağlubiyet kaçınılmaz oluyor.

Daha sezonun başındayız tabi ki bu puanlar telafi edilebilir ve kapatılabilir ama bu kadar basit hata yapma şansını teknik direktör Ünal Karaman'ın kimseye vermemesi lazım.

Kalecimiz hatalı gol yiyor, tüm taraftaralar ve kamuoyu bekliyor Sivasspor karşısında galiba oynamaz diye yine ilk 11'de yerini almış buluyoruz.

Defans hata yapıyor elinde alternatif olmasına rağmen Karaman neden bu kadar ısrar ediyor bazı futbolculardan anlamış değilim.

Ama neticede teknik adam o bir bildiği vardır diyor herkes, artık bakacağız bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında da bu bildiğine mi devam edecek, yoksa kamuoyunun sesine mi bekleyip görelim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.