Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1631+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ

Şanlıurfaspor önceki gün Bolu'da oynanan Yeni Malatyaspor karşılaşmasını TV'den izleme fırsatı buldum. Şanlıurfaspor karşılaşmaya rakip takıma oranla daha derli toplu bir görüntü verdi bana sarı yeşilli ekip rakibe oranla özellikle yarı sahasında çok pas yapan ve atılan uzun toplarla ceza sahası içersinde pozisyon üretmeye çalışan bir görüntü verdi.Şanlıurfaspor'da geçen sezon kadroda yer alan oyuncuların başında kalecimiz Fevzi Elmas bu sezon yine ilk on birde ki yeri garanti gibi görünüyor.Yine geçen yıl birlikte birçok karşılaşmada beraber oynayan Veli Kızılkaya ve Onur Akbay bu yılda bu yılda yine beraber oynamaya devam edecek gibi görünüyor.Şanlıurfaspor'da Yeni Malatyaspor karşısında defansın sağında görev yapan Ekrem Dağ geçen sezon ilerlemiş yaşına rağmen görev aldığı karşılaşmalarda gösterdiği performans ile gençlere taş çıkarmıştı. Yeni başlayacak olan sezonda da Ekrem'in yeri garanti gibi görünüyor.Bu sezon takıma dahil defansın solunda görev yapan Şaban'da bu sezon PTT 1. ligdeki birçok maçta görev verilecek bir görüntü çizdi.Şanlıurfaspor 2014-2015 sezonunda defansta çok sıkıntı yaşamış ve birçok karşılaşmada defansta yer alan oyuncular yüzünden hatalı goller yemişti.İnşallah bu sezon yine bu senaryo ile karşılaşmayız.Şanlıurfaspor'da dün oynanan karşılaşmada göze batan en büyük eksiklerin başında orta saha ve forvet eksikliği yer aldı. Bana göre orta sahada görev alan yabancı futbolcu Fernando süratli olmasına rağmen vasat bir görüntü verdi, inşallah bu konuda yanılırım ilerleyen haftalarda daha iyi bir performans sergiler ve takıma faydası olur.Geçen sezona göre bu yıl daha genç bir takım olması nedeniylemi yoksa yeni teknik direktör Engin Korukır'ın oyun taktiğimi yoksa daha sezon başı olması nedeniylemi sarı yeşilli takım geçen sezona oranla daha çok koşuyor ve topu kaybettiği zaman hemen rakip takıma baskı uyguluyor.İşin aslı şu, Şanlıurfaspor bu kadro ile PTT 1. ligde zorlanacağa benziyor o yüzden orta sahaya ve forvete iyi futbolcular ile takviye yapması lazım, görünen köy kılavuz istemez…Saygılarımla…
Ekleme Tarihi: 29 Temmuz 2015 - Çarşamba

GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ

Şanlıurfaspor önceki gün Bolu'da oynanan Yeni Malatyaspor karşılaşmasını TV'den izleme fırsatı buldum.
Şanlıurfaspor karşılaşmaya rakip takıma oranla daha derli toplu bir görüntü verdi bana sarı yeşilli ekip rakibe oranla özellikle yarı sahasında çok pas yapan ve atılan uzun toplarla ceza sahası içersinde pozisyon üretmeye çalışan bir görüntü verdi.
Şanlıurfaspor'da geçen sezon kadroda yer alan oyuncuların başında kalecimiz Fevzi Elmas bu sezon yine ilk on birde ki yeri garanti gibi görünüyor.
Yine geçen yıl birlikte birçok karşılaşmada beraber oynayan Veli Kızılkaya ve Onur Akbay bu yılda bu yılda yine beraber oynamaya devam edecek gibi görünüyor.
Şanlıurfaspor'da Yeni Malatyaspor karşısında defansın sağında görev yapan Ekrem Dağ geçen sezon ilerlemiş yaşına rağmen görev aldığı karşılaşmalarda gösterdiği performans ile gençlere taş çıkarmıştı. Yeni başlayacak olan sezonda da Ekrem'in yeri garanti gibi görünüyor.
Bu sezon takıma dahil defansın solunda görev yapan Şaban'da bu sezon PTT 1. ligdeki birçok maçta görev verilecek bir görüntü çizdi.
Şanlıurfaspor 2014-2015 sezonunda defansta çok sıkıntı yaşamış ve birçok karşılaşmada defansta yer alan oyuncular yüzünden hatalı goller yemişti.
İnşallah bu sezon yine bu senaryo ile karşılaşmayız.
Şanlıurfaspor'da dün oynanan karşılaşmada göze batan en büyük eksiklerin başında orta saha ve forvet eksikliği yer aldı.
Bana göre orta sahada görev alan yabancı futbolcu Fernando süratli olmasına rağmen vasat bir görüntü verdi, inşallah bu konuda yanılırım ilerleyen haftalarda daha iyi bir performans sergiler ve takıma faydası olur.
Geçen sezona göre bu yıl daha genç bir takım olması nedeniylemi yoksa yeni teknik direktör Engin Korukır'ın oyun taktiğimi yoksa daha sezon başı olması nedeniylemi sarı yeşilli takım geçen sezona oranla daha çok koşuyor ve topu kaybettiği zaman hemen rakip takıma baskı uyguluyor.
İşin aslı şu, Şanlıurfaspor bu kadro ile PTT 1. ligde zorlanacağa benziyor o yüzden orta sahaya ve forvete iyi futbolcular ile takviye yapması lazım, görünen köy kılavuz istemez…
Saygılarımla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.