Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1315+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ

Türkiye Futbol Federasyonu ikinci ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfa spor Dün kongreye odaklanmış bir durumda idi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şair Nabi kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak olan kongreye gerek Ramazan dolayısıyla gerekse de başka nedenler ile delegeler fazla bir ilgi göstermeyince sonra bir sonraki hafta pazar günü yapılmak üzere ertelenmiş oldu. Lig şampiyonluk parolası ile başlamasına rağmen 4 sırada bitirerek taraftarını üzen sarı Yeşilli temsilcimiz bu sezona iddialı girmek istiyorsa bir an önce kongresini yaparak futbolcular ile transfer görüşmelerine başlamış olması gerekiyor. Her geçen dakika her geçen saniye bizim aleyhimize işliyor. Transfer sezonu başlamadan önce takımlar futbolcuları ile en bir anlaşma yaparak transfer sezonu açıldığı zaman insan resmi imza yaptırıyorlar Şanlıurfa spor bu borç batağında borç içerisinde yüzerken ne kadar iyi futbolcu ile anlaşabilir O da tartışılır bir durum. İyi futbol iyi futbolcular ile oynanır şampiyon olmak istiyorsa iyi futbolcuları transfer etmemiz lazım iyi futbolculara da iyi paralar ödenir Şanlıurfaspor'da bu para yoksa İşimiz bu sene yine zor gibi görünüyor. İnşallah beni yanıldık şampiyon olurlar ama Görünen köy kılavuz istemez diye bir laf var Bunu da göz ardı etmemek lazım.
Ekleme Tarihi: 11 Haziran 2018 - Pazartesi

GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ

Türkiye Futbol Federasyonu ikinci ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfa spor Dün kongreye odaklanmış bir durumda idi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şair Nabi kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak olan kongreye gerek Ramazan dolayısıyla gerekse de başka nedenler ile delegeler fazla bir ilgi göstermeyince sonra bir sonraki hafta pazar günü yapılmak üzere ertelenmiş oldu.

Lig şampiyonluk parolası ile başlamasına rağmen 4 sırada bitirerek taraftarını üzen sarı Yeşilli temsilcimiz bu sezona iddialı girmek istiyorsa bir an önce kongresini yaparak futbolcular ile transfer görüşmelerine başlamış olması gerekiyor.

Her geçen dakika her geçen saniye bizim aleyhimize işliyor. Transfer sezonu başlamadan önce takımlar futbolcuları ile en bir anlaşma yaparak transfer sezonu açıldığı zaman insan resmi imza yaptırıyorlar Şanlıurfa spor bu borç batağında borç içerisinde yüzerken ne kadar iyi futbolcu ile anlaşabilir O da tartışılır bir durum.

İyi futbol iyi futbolcular ile oynanır şampiyon olmak istiyorsa iyi futbolcuları transfer etmemiz lazım iyi futbolculara da iyi paralar ödenir Şanlıurfaspor'da bu para yoksa İşimiz bu sene yine zor gibi görünüyor.

İnşallah beni yanıldık şampiyon olurlar ama Görünen köy kılavuz istemez diye bir laf var Bunu da göz ardı etmemek lazım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.