Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

GÖREV DEĞİŞİM ZAMANI

Şanlıurfaspor takımında 12 Haziranda yapılacak olan genel kurulda çoğunluk sağlanmadığı için 19 Haziran'a ertelenmişti. Bu hafta yapılacak olan kongreden önce önceki gün yaşanan sürpriz gelişme sonrası tüm dengeler yeniden değişmeye başladı. 12 Haziran'da Fethi Şimşek Mozaik AVM de yaptığı açıklamada Ramazan dolaysıyla çoğunluk sağlanmadığı için kongre yapılamamıştı dedi. Ama işin rengi birkaç gün içeresinde değişti. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik 19 Haziran öncesinde yaptığı toplantı sonrası Şanlıurfaspor onursal başkanlığı ve yönetim kurulu listesini hazırlamak için Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye yapılacak olan kongrede isimleri belirleme yetkisi verdi. Tahminen bu haftaki kongrede tek liste halinde seçime gidilecek ve büyük ölçüde çıkacak olan liste kongrede yetkiyi alacak ve göreve başlayacak. Yeni yönetim kurulunu çok sıkı bir çalışma temposu bekliyor olacak. Öncelikle yeni teknik direktör kim olacak takıma yeni katılacak olan futbolcular kimler olacak ve en önemlisi takımın 36 milyon borcu nasıl indirilecek. Yani yapılacak olan iş çok şimdiden yeni yönetim kurulune ve başkana kolaylıklar diliyorum...
Ekleme Tarihi: 16 Haziran 2016 - Perşembe

GÖREV DEĞİŞİM ZAMANI

Şanlıurfaspor takımında 12 Haziranda yapılacak olan genel kurulda çoğunluk sağlanmadığı için 19 Haziran'a ertelenmişti. Bu hafta yapılacak olan kongreden önce önceki gün yaşanan sürpriz gelişme sonrası tüm dengeler yeniden değişmeye başladı.

12 Haziran'da Fethi Şimşek Mozaik AVM de yaptığı açıklamada Ramazan dolaysıyla çoğunluk sağlanmadığı için kongre yapılamamıştı dedi. Ama işin rengi birkaç gün içeresinde değişti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik 19 Haziran öncesinde yaptığı toplantı sonrası Şanlıurfaspor onursal başkanlığı ve yönetim kurulu listesini hazırlamak için Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye yapılacak olan kongrede isimleri belirleme yetkisi verdi.

Tahminen bu haftaki kongrede tek liste halinde seçime gidilecek ve büyük ölçüde çıkacak olan liste kongrede yetkiyi alacak ve göreve başlayacak. Yeni yönetim kurulunu çok sıkı bir çalışma temposu bekliyor olacak. Öncelikle yeni teknik direktör kim olacak takıma yeni katılacak olan futbolcular kimler olacak ve en önemlisi takımın 36 milyon borcu nasıl indirilecek.
Yani yapılacak olan iş çok şimdiden yeni yönetim kurulune ve başkana kolaylıklar diliyorum...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.