Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1632+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

GOL SIKINTISI DEVAM EDİYOR

PTT 1.Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor son iki haftadır defansta iyi olmasına rağmen gol yollarında bir türlü etkili olamıyor. Bu hafta İzmir’in bir diğer temsilcisi olan Altınordu’nun konuğu olan sarı yeşilli ekip, geçen hafta lider Kardemir Karabükspor karşısında da bir gol yiyerek yenilmesine rağmen özellikle defans hattında yer alan futbolcuların iyi bir oyun sahaya yansıtması, buna rağmen ileride oynayan futbolcuların gol yollarında etkisiz kalması sonucu aradığımız ve istediğimiz golü bulamamıştık. Bu Hafta Şanlıurfaspor geçen haftaya göre özellikle ikinci yarıda beraberliği korumak için neredeyse karşılaşmayı kendi yarı sahasında kabul eden bir oyun sahaya yansıttı. Karşılaşma sonrası her iki takımın futbolcuları İzmir Atatürk Stadyumunun kötü zemininden şikayet ediyordu. Tabi, zemin (saha) kötü olması oyunu etkileyen etkenlerden biridir ama dün her iki takımda seyirciyi heyecanlandıracak bir oyun sahaya yansıtmadı. Şanlıurfaspor devre arasında transfer döneminde yapacağım transferlerle gol Yollarında biraz daha etkili olursa ikinci ara şansı biraz daha yüksek olur.
Ekleme Tarihi: 16 Aralık 2015 - Çarşamba

GOL SIKINTISI DEVAM EDİYOR

PTT 1.Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor son iki haftadır defansta iyi olmasına rağmen gol yollarında bir türlü etkili olamıyor.

Bu hafta İzmir’in bir diğer temsilcisi olan Altınordu’nun konuğu olan sarı yeşilli ekip, geçen hafta lider Kardemir Karabükspor karşısında da bir gol yiyerek yenilmesine rağmen özellikle defans hattında yer alan futbolcuların iyi bir oyun sahaya yansıtması, buna rağmen ileride oynayan futbolcuların gol yollarında etkisiz kalması sonucu aradığımız ve istediğimiz golü bulamamıştık.

Bu Hafta Şanlıurfaspor geçen haftaya göre özellikle ikinci yarıda beraberliği korumak için neredeyse karşılaşmayı kendi yarı sahasında kabul eden bir oyun sahaya yansıttı.

Karşılaşma sonrası her iki takımın futbolcuları İzmir Atatürk Stadyumunun kötü zemininden şikayet ediyordu.

Tabi, zemin (saha) kötü olması oyunu etkileyen etkenlerden biridir ama dün her iki takımda seyirciyi heyecanlandıracak bir oyun sahaya yansıtmadı.

Şanlıurfaspor devre arasında transfer döneminde yapacağım transferlerle gol Yollarında biraz daha etkili olursa ikinci ara şansı biraz daha yüksek olur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.