Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1038+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

GENÇLERİN SESİNE KULAK VERİN

Buğun bana gelen bir genç kardeşimizin mailini noktasına ve virgülüne dahi dokunmadan sizlerle paylaşmak istedim. Yaşadığı şehirdeki eksiklikleri bizlerle paylaşmak isteyen okuyucumuz özellikle üstüne basarak anlatmak istediği, gençlere sesine kulak verin. İşte Yeniurfa Gazetesine okuyucumuzun gönderdiği o yazı:"Ben Şanlıurfa'nın şirin güzel ve gelişmiş diye nitelendirilen Karaköprü oturuyorum.Geçtiğimiz sömestr tatilinde fırsat bularak Şanlıurfa'ya 140 km mesafede olan komşu ilimiz Gaziantep'e bir ziyarette bulundum. Gaziantep'e gidince oradaki sosyal imkânları ve çocuk yaşam alanlarını, hayal parkını, dünyanın dördüncü hayvanat bahçesi olan Gaziantep hayvanat bahçesine ve lunaparkına gezme ve dolaşma fırsatı buldum.Tabi ben buraları gezerken ve dolaşırken içimden de şunu geçirdim benim güzel şirin ve bir o kadar da sıcak memleketim Şanlıurfa da peygamberler şehrinde neden bu tür sosyal aktiviteler neden bulunmasın diye içimden hayıflanarak ve bir o kadar da öfkelenerek bu yazıyı yazma gereği duydum.2 milyonluk bir kocaman şehir olan Şanlıurfa bir o kadar da genç nüfusu ile Türkiye'nin sayılı şehirlerinden biri durumunda. Acaba bizim Gaziantep ve diğer gelişmiş şehirlerden neyimiz eksik!Bizi yönetenler bunların içinde belediye başkanları dâhil olmak üzere gençlerin sesine neden kulak vermiyorlar.Bir diğer husus da biz gençler olarak sesimizi ve isteklerimizi acaba yetkili mercilere ulaştırıp taleplerimiz konusunda sesimizi ne kadar duyurabiliyoruz.Şanlıurfa büyükşehir olduktan sonra inanın bu sosyal gelişim konusunda ben çok umutluydum ama bakıyorum ki geçen bu kadar zamandan sonra umutlarım azalmaya başladı.Buradan bizi yönetenlere ve belediye başkanlarımıza seslenmek istiyorum lütfen bizim sesimizi duyun ve gençlere sosyal imkânlar sunacak yatırımları biraz daha hızlandırın."Saygılarımla...
Ekleme Tarihi: 22 Ağustos 2016 - Pazartesi

GENÇLERİN SESİNE KULAK VERİN

Buğun bana gelen bir genç kardeşimizin mailini noktasına ve virgülüne dahi dokunmadan sizlerle paylaşmak istedim. Yaşadığı şehirdeki eksiklikleri bizlerle paylaşmak isteyen okuyucumuz özellikle üstüne basarak anlatmak istediği, gençlere sesine kulak verin.
İşte Yeniurfa Gazetesine okuyucumuzun gönderdiği o yazı:
"Ben Şanlıurfa'nın şirin güzel ve gelişmiş diye nitelendirilen Karaköprü oturuyorum.
Geçtiğimiz sömestr tatilinde fırsat bularak Şanlıurfa'ya 140 km mesafede olan komşu ilimiz Gaziantep'e bir ziyarette bulundum.
Gaziantep'e gidince oradaki sosyal imkânları ve çocuk yaşam alanlarını, hayal parkını, dünyanın dördüncü hayvanat bahçesi olan Gaziantep hayvanat bahçesine ve lunaparkına gezme ve dolaşma fırsatı buldum.
Tabi ben buraları gezerken ve dolaşırken içimden de şunu geçirdim benim güzel şirin ve bir o kadar da sıcak memleketim Şanlıurfa da peygamberler şehrinde neden bu tür sosyal aktiviteler neden bulunmasın diye içimden hayıflanarak ve bir o kadar da öfkelenerek bu yazıyı yazma gereği duydum.
2 milyonluk bir kocaman şehir olan Şanlıurfa bir o kadar da genç nüfusu ile Türkiye'nin sayılı şehirlerinden biri durumunda. Acaba bizim Gaziantep ve diğer gelişmiş şehirlerden neyimiz eksik!
Bizi yönetenler bunların içinde belediye başkanları dâhil olmak üzere gençlerin sesine neden kulak vermiyorlar.
Bir diğer husus da biz gençler olarak sesimizi ve isteklerimizi acaba yetkili mercilere ulaştırıp taleplerimiz konusunda sesimizi ne kadar duyurabiliyoruz.
Şanlıurfa büyükşehir olduktan sonra inanın bu sosyal gelişim konusunda ben çok umutluydum ama bakıyorum ki geçen bu kadar zamandan sonra umutlarım azalmaya başladı.
Buradan bizi yönetenlere ve belediye başkanlarımıza seslenmek istiyorum lütfen bizim sesimizi duyun ve gençlere sosyal imkânlar sunacak yatırımları biraz daha hızlandırın."
Saygılarımla...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.