Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

GENÇLERİMİZİ SPORA YÖNLENDİRELİM

Vücudumuza iyi bakmanın yolu spor yapmaktan geçiyor. Yaklaşık olarak 15-20 gün önce spora başladık. Başladıktan itibaren vücut spora alışmaya başladı. Adeta spor bende ve arkadaşlarımda bir bağımlılık haline geldi. Kendimizi sağlıklı hmek için kaliteli bir yaşam sürmek için düzenli olarak spor yapmak lazım. Özellikle büyüklerimizin bir tavsiyesi vardır. Çocuklara boş zamanlarınızda kitap okuyun, spor yapın hiçbir şey yapamıyorsanız yürüyüş yapın. Ama inanın ki kitap okumak da spor yapmak da boş zaman işi değildir. Özellikle zaman ayırarak bu etkinliklere yapmanız lazım. Tabii özellikle gençlerimize şu tavsiyede bulunuyorum önceliğine de kitap okumak olarak yapalım, spor sonrasında yapılan güzel bir faaliyetler. Mustafa Kemal Atatürk'ün bir sözü aklıma geldi şu anda, “Spordan ve sanattan mahrum kalan halkların bir damarı tıkalı demektir”. Bu yüzden spor ve sanat hayatımızda çok önemli bir yere sahip olması gerekir. Bu yüzden Spor yapmak boş zaman işi değil Bu bir mecburiyet gibidir. Yemek nasıl boş zaman işi değilse spor yapmak ve kitap okumak da boş zaman işi değil. Bu tür faliyetlere özellikle zaman ayırın, kendinizi odaklayın. Sonuçta bu yaptığımız etkinlikler vücudun insan beyninin bir ihtiyacıdır. İhtiyacın karşılanması için bu tür faaliyetlere ağırlık verin. Özellikle gençlere kötü alışkanlıklardan uzak durması için lütfen ama lütfen spora ve eğitime yönlendirin. Çünkü onlar bizim geleceğimiz. Onlar bizim her şeyimiz. Geleceğinizi karartmayalım. Lütfen onları doğru ve düzgün faaliyetlere etkinliklere yönlendirelim.
Ekleme Tarihi: 24 Eylül 2021 - Cuma

GENÇLERİMİZİ SPORA YÖNLENDİRELİM

Vücudumuza iyi bakmanın yolu spor yapmaktan geçiyor. Yaklaşık olarak 15-20 gün önce spora başladık. Başladıktan itibaren vücut spora alışmaya başladı. Adeta spor bende ve arkadaşlarımda bir bağımlılık haline geldi. Kendimizi sağlıklı hmek için kaliteli bir yaşam sürmek için düzenli olarak spor yapmak lazım.

Özellikle büyüklerimizin bir tavsiyesi vardır. Çocuklara boş zamanlarınızda kitap okuyun, spor yapın hiçbir şey yapamıyorsanız yürüyüş yapın. Ama inanın ki kitap okumak da spor yapmak da boş zaman işi değildir. Özellikle zaman ayırarak bu etkinliklere yapmanız lazım.

Tabii özellikle gençlerimize şu tavsiyede bulunuyorum önceliğine de kitap okumak olarak yapalım, spor sonrasında yapılan güzel bir faaliyetler.

Mustafa Kemal Atatürk'ün bir sözü aklıma geldi şu anda, “Spordan ve sanattan mahrum kalan halkların bir damarı tıkalı demektir”. Bu yüzden spor ve sanat hayatımızda çok önemli bir yere sahip olması gerekir. Bu yüzden Spor yapmak boş zaman işi değil Bu bir mecburiyet gibidir. Yemek nasıl boş zaman işi değilse spor yapmak ve kitap okumak da boş zaman işi değil.

Bu tür faliyetlere özellikle zaman ayırın, kendinizi odaklayın. Sonuçta bu yaptığımız etkinlikler vücudun insan beyninin bir ihtiyacıdır. İhtiyacın karşılanması için bu tür faaliyetlere ağırlık verin. Özellikle gençlere kötü alışkanlıklardan uzak durması için lütfen ama lütfen spora ve eğitime yönlendirin. Çünkü onlar bizim geleceğimiz. Onlar bizim her şeyimiz. Geleceğinizi karartmayalım. Lütfen onları doğru ve düzgün faaliyetlere etkinliklere yönlendirelim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.