Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

GENÇ KAHRAMANLAR

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı grup'ta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor önceki gün 11 Nisan stadyumunda Konya temsilcisi Anadolu Selçukspor 2-1 mağlup ederek ligde üst sıralara tırmanmak yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etti. Lige şampiyonluk parolası ile başlamasına rağmen geçtiğimiz birkaç haftada aldığı başarısız sonuçlar ile ligde alt sıralara doğru giden Sarı Yeşilli temsilcimiz son haftalarda aldığı üst üste galibiyetler ile ligdeki konumunu iyi duruma getirmiş oldu. Önceki gün oynanan karşılaşmada Şanlıurfaspor henüz 2. Dakikada şanssız bir şekilde 1-0 yenik duruma düştü. İlk dakikalarda gelen goller daima rakip takımın moralini bozma açısından önemli gollerdir ama Şanlıurfaspor’lu futbolcular ilk dakikada yenilen gole rağmen karşılaşmadaki isteklerini hırslarını kazanma azimlerini bir türlü bırakmadılar. Üst üste pozisyonlara giren sarı yeşilli futbolcular nihayetinde ilk yarı bitmeden karşılaşmada skoru 1-1 e getirmiş oldular. İkinci yarıya yine hızlı başlayan sarı yeşilli temsilcimiz aradığı golü henüz 47. dakikada bulduktan sonra sahada zayıf rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen başladı. Şanlıurfa spor da özellikle önceki gün oynanan karşılaşmada beş altı tane futbolcu bu ligin üst seviyesinde futbolcular olduklarını gösterdiler. Özellikle her iki kanatta bulunan ve orta saha göbekte oynayan futbolcuları tebrik etmek lazım gerek. Bu genç futbolcular mücadeleleri, kazanma azimleri ile dünkü karşılaşmanın kahramanları idiler. Şanlıurfa spor bu kazanma azmini hırsını devam ettirir ise ben inanıyorum ki bu ligde açık ara fark ile şampiyon olabilecek takımların başında geliyor. Çünkü Şanlıurfaspor'un elinde bulunan kadro oyuncular ve teknik direktör bu ligden daha üst sıralara daha üst liglere hak ediyorlar. İnşallah o sene bu sene olur ve Şanlıurfaspor hak ettiği yer olan Türkiye Futbol Federasyonu 1. lige tekrar çıkarak Şanlıurfa’yı gururla temsil eder.      
Ekleme Tarihi: 13 Kasım 2018 - Salı

GENÇ KAHRAMANLAR

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı grup'ta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor önceki gün 11 Nisan stadyumunda Konya temsilcisi Anadolu Selçukspor 2-1 mağlup ederek ligde üst sıralara tırmanmak yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etti.

Lige şampiyonluk parolası ile başlamasına rağmen geçtiğimiz birkaç haftada aldığı başarısız sonuçlar ile ligde alt sıralara doğru giden Sarı Yeşilli temsilcimiz son haftalarda aldığı üst üste galibiyetler ile ligdeki konumunu iyi duruma getirmiş oldu.

Önceki gün oynanan karşılaşmada Şanlıurfaspor henüz 2. Dakikada şanssız bir şekilde 1-0 yenik duruma düştü.

İlk dakikalarda gelen goller daima rakip takımın moralini bozma açısından önemli gollerdir ama Şanlıurfaspor’lu futbolcular ilk dakikada yenilen gole rağmen karşılaşmadaki isteklerini hırslarını kazanma azimlerini bir türlü bırakmadılar.

Üst üste pozisyonlara giren sarı yeşilli futbolcular nihayetinde ilk yarı bitmeden karşılaşmada skoru 1-1 e getirmiş oldular.

İkinci yarıya yine hızlı başlayan sarı yeşilli temsilcimiz aradığı golü henüz 47. dakikada bulduktan sonra sahada zayıf rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen başladı.

Şanlıurfa spor da özellikle önceki gün oynanan karşılaşmada beş altı tane futbolcu bu ligin üst seviyesinde futbolcular olduklarını gösterdiler.

Özellikle her iki kanatta bulunan ve orta saha göbekte oynayan futbolcuları tebrik etmek lazım gerek. Bu genç futbolcular mücadeleleri, kazanma azimleri ile dünkü karşılaşmanın kahramanları idiler.

Şanlıurfa spor bu kazanma azmini hırsını devam ettirir ise ben inanıyorum ki bu ligde açık ara fark ile şampiyon olabilecek takımların başında geliyor.

Çünkü Şanlıurfaspor'un elinde bulunan kadro oyuncular ve teknik direktör bu ligden daha üst sıralara daha üst liglere hak ediyorlar.

İnşallah o sene bu sene olur ve Şanlıurfaspor hak ettiği yer olan Türkiye Futbol Federasyonu 1. lige tekrar çıkarak Şanlıurfa’yı gururla temsil eder.

 

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.