Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

GELEN AĞLAR, GİDEN AĞLAR…

Şanlıurfalıların meşhur bir deyimi vardır, Urfa’ya başka şehirlerden gelen insanlar için “Urfa’ya gelen ağlar, Urfa’dan giden ağlar” diye bugünkü köşemde bunu Şanlıurfaspor’da top koşturan futbolcular ve teknik patronluk yapan insan için yazmak istedim. Zira Şanlıurfa çok misafirperver bir ildir, başka şehirden Şanlıurfa’ya tayini çıkan insanlar eyvah Urfa’ya gidiyorum diyerek sitem ederler ama gelip Şanlıurfa’nın ve Şanlıurfalının misafirperverliğini görünce bu defada tayinleri çıkınca Şanlıurfa’dan gitmek istemezler giderken ağlarlar. İşte bu bağlamda Şanlıurfa’ya gelen futbolcular ve teknik direktörlerde Şanlıurfa insanının bu sıcakkanlılığı karşısında etkileniyorlar. Ama son dönemlerde Suriye sınırında yaşanan olumsuzluktan dolayı Şanlıurfa yine dışardan değişik bir görüntü veriyor. Geçen sezon Şanlıurfaspor’u çalıştıran Cihat Arslan’da düzenlediği basın toplantısında bu konuya temas ederek, futbolcuya teklif götürüyoruz sınırda yaşanan olayları bahane ediyor ve Şanlıurfaspor’a gelmek istemiyor diye dert yanmıştı. Cihat Arslan’dan sonra Şanlıurfaspor teknik direktörü olan Osman Özköylü’de sarı yeşilli takımla sezonu bitirdikten sonra bu sezon için yeni antlaşma yapmaya yanaşmamış, hayırlısı olsun ne diyelim zaten Şanlıurfaspor’da istenilen başarıyı da yakalayamamış takımı play-off a bile taşıyamamıştı. Belki kendisi başka takımlar ile görüşmüş olabilir, zaten dün bazı internet sitelerinde Osman Özköylü’nün Karabükspor ile anlaşma aşamasında olduğu yönünde haberler yer almıştı. Asıl meselemize gelecek olursak, “GELEN AĞLAR, GİDEN AĞLAR” diyeceğimize kendi öz evlatlarımıza sahip çıkalım onlara güvenelim yani Şanlıurfaspor’da Hüseyin Dağ gibi bir kaliteli hoca varken başka heyecan ve macera içersine girmeyelim. Bu şehrin yetiştirdiği değerleri ön plana çıkaralım ve çıkarmasını bilelim…  
Ekleme Tarihi: 18 Haziran 2015 - Perşembe

GELEN AĞLAR, GİDEN AĞLAR…

Şanlıurfalıların meşhur bir deyimi vardır, Urfa’ya başka şehirlerden gelen insanlar için “Urfa’ya gelen ağlar, Urfa’dan giden ağlar” diye bugünkü köşemde bunu Şanlıurfaspor’da top koşturan futbolcular ve teknik patronluk yapan insan için yazmak istedim.

Zira Şanlıurfa çok misafirperver bir ildir, başka şehirden Şanlıurfa’ya tayini çıkan insanlar eyvah Urfa’ya gidiyorum diyerek sitem ederler ama gelip Şanlıurfa’nın ve Şanlıurfalının misafirperverliğini görünce bu defada tayinleri çıkınca Şanlıurfa’dan gitmek istemezler giderken ağlarlar.

İşte bu bağlamda Şanlıurfa’ya gelen futbolcular ve teknik direktörlerde Şanlıurfa insanının bu sıcakkanlılığı karşısında etkileniyorlar.

Ama son dönemlerde Suriye sınırında yaşanan olumsuzluktan dolayı Şanlıurfa yine dışardan değişik bir görüntü veriyor.

Geçen sezon Şanlıurfaspor’u çalıştıran Cihat Arslan’da düzenlediği basın toplantısında bu konuya temas ederek, futbolcuya teklif götürüyoruz sınırda yaşanan olayları bahane ediyor ve Şanlıurfaspor’a gelmek istemiyor diye dert yanmıştı.

Cihat Arslan’dan sonra Şanlıurfaspor teknik direktörü olan Osman Özköylü’de sarı yeşilli takımla sezonu bitirdikten sonra bu sezon için yeni antlaşma yapmaya yanaşmamış, hayırlısı olsun ne diyelim zaten Şanlıurfaspor’da istenilen başarıyı da yakalayamamış takımı play-off a bile taşıyamamıştı.

Belki kendisi başka takımlar ile görüşmüş olabilir, zaten dün bazı internet sitelerinde Osman Özköylü’nün Karabükspor ile anlaşma aşamasında olduğu yönünde haberler yer almıştı.

Asıl meselemize gelecek olursak, “GELEN AĞLAR, GİDEN AĞLAR” diyeceğimize kendi öz evlatlarımıza sahip çıkalım onlara güvenelim yani Şanlıurfaspor’da Hüseyin Dağ gibi bir kaliteli hoca varken başka heyecan ve macera içersine girmeyelim.

Bu şehrin yetiştirdiği değerleri ön plana çıkaralım ve çıkarmasını bilelim…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.