Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1404+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

GELECEK İÇİN IŞIK VERDİLER!

PTT birinci Lig'de mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor pazar günü deplasmanda karşılaştığı Karabükspor 1 - 0 yenilmesine rağmen oynadığı iyi oyunla gelecek için umut verirken taraftarını da mutlu etti.Geçen hafta GAP Arena stadyumu'nda karşılaştığı PTT birinci ligde son sırada yer alan Kayseri Erciyesspor karşısında penaltıdan bulduğu iki golle karşılaşmayı 2 -1 kazanan sarı Yeşilli temsilcimiz teknik direktör Tugay Kerimoğlu göreve gelmesinin ardından 3 karşılaşmanın ikisinden galibiyetle ayrılmasını bildi.Şanlıurfaspor teknik direktör Tugay kerimoğlu'nun göreve gelmesinin ardından oynadığı iyi futbol üstüne koyarak Kardemir Karabükspor karşısında da sürdürdü, karşılaşmada 1- 0 mağlup olmasına rağmen özellikle defans altında yer alan futbolcularımız bir çok pozisyona anında müdahale etti. Şanlıurfaspor'un defans haltında yer alan futbolcuların bu iyi oyunlarına rağmen forvet hattında görev yapan futbolcularımız gol atamama sıkıntısı yüzünden karşılaşmadan yenik tamamlamak zorunda kaldık.Şanlıurfaspor bu iyi futbolunu ilk yarı sonuna kadar devam ettirirse orta sıralarda yer alacağımı umuyorum. Kardemir Karabükspor karşılaşmasında özellikle Kaptan Kıvanç Karakaş, Onur Akbay, Ahmet Arı, Mustafa Aşan, Veysel Sarı, Şaban Özel oynadıkları oyunlar ve gösterdikleri performansla ikinci yarıdaki takımdaki yerlerini ve bir nevi garanti etmiş oldular. Kaptan Kıvanç Karakaş İkili mücadelelerde, Top kapma mücadelesi ve sahanın her yerindeki başarılı müdahaleleri ile kaptana yakışır bir oyun sahaya koydu.Sarı yeşilli takımın defansında yer alan bir diğer oyuncu Veysel Aksu'da, Veli Kızılkaya'nın yokluğunu iyi değerlendirerek her geçen hafta formunun üstüne biraz daha koyarak iyi oyunu devam ettirdi.Karabükspor karşılaşmasında Valante en iyilerinden biriydi. Şanlıurfaspor teknik direktörü Hüseyin Dağ'ın ayrılmasından sonra göreve gelen Tuğay Hoca çıktığı üçüncü karşılaşmada her geçen gün üstüne biraz daha iyi koyarak takımı iyi oynatmaya devam ediyor.Kardemir Karabükspor karşılaşmasında özellikle ikinci yarının büyük bir kısmında Şanlıurfasporlu futbolcular kendi aralarında top çevirerek, isabetli paslar yaparak, skora değil ama oyunun güzelleşmesine katkı sağladılar. Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısının sonuna doğru sarı yeşil futbolcular neredeyse karşılaşmayı yarı sahada oynamasına rağmen gol yollarında etkili olamadık.Gol yollarında etkili olmamızın en büyük nedenlerinden biri de şimdiye kadar Şanlıurfaspor'un 5 golünü kaydeden Edinho'nun olmaması Şanlıurfaspor'a eksi bir avantaj olarak etkiledi.Şanlıurfaspor Kardemir Karabükspor karşısında belki lideri deviremedi ama salladı desek yeridir.
Ekleme Tarihi: 09 Aralık 2015 - Çarşamba

GELECEK İÇİN IŞIK VERDİLER!


PTT birinci Lig'de mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor pazar günü deplasmanda karşılaştığı Karabükspor 1 - 0 yenilmesine rağmen oynadığı iyi oyunla gelecek için umut verirken taraftarını da mutlu etti.
Geçen hafta GAP Arena stadyumu'nda karşılaştığı PTT birinci ligde son sırada yer alan Kayseri Erciyesspor karşısında penaltıdan bulduğu iki golle karşılaşmayı 2 -1 kazanan sarı Yeşilli temsilcimiz teknik direktör Tugay Kerimoğlu göreve gelmesinin ardından 3 karşılaşmanın ikisinden galibiyetle ayrılmasını bildi.
Şanlıurfaspor teknik direktör Tugay kerimoğlu'nun göreve gelmesinin ardından oynadığı iyi futbol üstüne koyarak Kardemir Karabükspor karşısında da sürdürdü, karşılaşmada 1- 0 mağlup olmasına rağmen özellikle defans altında yer alan futbolcularımız bir çok pozisyona anında müdahale etti.
Şanlıurfaspor'un defans haltında yer alan futbolcuların bu iyi oyunlarına rağmen forvet hattında görev yapan futbolcularımız gol atamama sıkıntısı yüzünden karşılaşmadan yenik tamamlamak zorunda kaldık.
Şanlıurfaspor bu iyi futbolunu ilk yarı sonuna kadar devam ettirirse orta sıralarda yer alacağımı umuyorum.
Kardemir Karabükspor karşılaşmasında özellikle Kaptan Kıvanç Karakaş, Onur Akbay, Ahmet Arı, Mustafa Aşan, Veysel Sarı, Şaban Özel oynadıkları oyunlar ve gösterdikleri performansla ikinci yarıdaki takımdaki yerlerini ve bir nevi garanti etmiş oldular.
Kaptan Kıvanç Karakaş İkili mücadelelerde, Top kapma mücadelesi ve sahanın her yerindeki başarılı müdahaleleri ile kaptana yakışır bir oyun sahaya koydu.
Sarı yeşilli takımın defansında yer alan bir diğer oyuncu Veysel Aksu'da, Veli Kızılkaya'nın yokluğunu iyi değerlendirerek her geçen hafta formunun üstüne biraz daha koyarak iyi oyunu devam ettirdi.
Karabükspor karşılaşmasında Valante en iyilerinden biriydi.
Şanlıurfaspor teknik direktörü Hüseyin Dağ'ın ayrılmasından sonra göreve gelen Tuğay Hoca çıktığı üçüncü karşılaşmada her geçen gün üstüne biraz daha iyi koyarak takımı iyi oynatmaya devam ediyor.
Kardemir Karabükspor karşılaşmasında özellikle ikinci yarının büyük bir kısmında Şanlıurfasporlu futbolcular kendi aralarında top çevirerek, isabetli paslar yaparak, skora değil ama oyunun güzelleşmesine katkı sağladılar.
Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısının sonuna doğru sarı yeşil futbolcular neredeyse karşılaşmayı yarı sahada oynamasına rağmen gol yollarında etkili olamadık.
Gol yollarında etkili olmamızın en büyük nedenlerinden biri de şimdiye kadar Şanlıurfaspor'un 5 golünü kaydeden Edinho'nun olmaması Şanlıurfaspor'a eksi bir avantaj olarak etkiledi.
Şanlıurfaspor Kardemir Karabükspor karşısında belki lideri deviremedi ama salladı desek yeridir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.