Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

GELDİK YOLUN SONUNA!

PTT 1. ligde mücadele eden Şanlıurfaspor Cumartesi günü saat 19:30'da Gap Arena Stadyumunda karşılaşacağı PTT 1. ligin lideri ve süper lige çıkmayı haftalar öncesinden garantileyen Kayserispor'u konuk edecek.PTT 1. ligde play- off mücadelesini son haftaya taşıyan sarı yeşilli temsilcimiz ligin ilk devresinde deplasmanda Kayseri Kadir Has Stadyumunda rakibi karşısında hezimete uğramış 3-0 karşılaşma bitmiş olmasına rağmen, Kayserispor oynadığı güzel futbol ve attığı gollerle ben süper ligi hak ediyorum dedirtmişti.Şanlıurfaspor, Kayserispor maçını play-of için var, yada yok olma maçına çıkacak ama sadece bu karşılaşmayı kazanmakta bize yetmiyor, rakibimiz Samsunspor'unda kendi sahsında düşme hattında olan Denizlispor karşısında mutlak galip gelmesi gerekiyor.Şanlıurfaspor mutlak kazanması gereken bir karşılaşmaya çıkacak ve rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.Şanlıurfaspor taraftarının bir kısmında ortak görüş olarak Kayserispor süper lige yükselmeyi haftalar öncesinden garantiledi, Şanlıurfaspor karşılaşmasına fazla asılmaz diyorlar ama ben bu görüşe kesinlikle katılmıyorum, Kayserispor karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile çıkar ve PTT 1. lige galibiyet ile veda etmek için gol ve goller arayacaktır.PTT 1. ligde sarı yeşilli takım rakip Kayserispor karşısında defansını sağlam tutar ve ileride oynayan golcülerde görevlerini yaparlarsa bu karşılaşmadan galip olarak üç puanla ayrılabilir.Şanlıurfalılar ve Urfaspor taraftarları da Cumartesi (buğun) oynanacak olan Kayserispor karşılaşmasında Gap Arena Stadyumunda ki yerlerini alıp sarı yeşilli takıma destek olmalarını bekliyorum.İnşallah temsilcimiz için her şey güzel olur ve play-off a çıkmayı garantiler.
Ekleme Tarihi: 24 Mayıs 2015 - Pazar

GELDİK YOLUN SONUNA!

PTT 1. ligde mücadele eden Şanlıurfaspor Cumartesi günü saat 19:30'da Gap Arena Stadyumunda karşılaşacağı PTT 1. ligin lideri ve süper lige çıkmayı haftalar öncesinden garantileyen Kayserispor'u konuk edecek.
PTT 1. ligde play- off mücadelesini son haftaya taşıyan sarı yeşilli temsilcimiz ligin ilk devresinde deplasmanda Kayseri Kadir Has Stadyumunda rakibi karşısında hezimete uğramış 3-0 karşılaşma bitmiş olmasına rağmen, Kayserispor oynadığı güzel futbol ve attığı gollerle ben süper ligi hak ediyorum dedirtmişti.
Şanlıurfaspor, Kayserispor maçını play-of için var, yada yok olma maçına çıkacak ama sadece bu karşılaşmayı kazanmakta bize yetmiyor, rakibimiz Samsunspor'unda kendi sahsında düşme hattında olan Denizlispor karşısında mutlak galip gelmesi gerekiyor.
Şanlıurfaspor mutlak kazanması gereken bir karşılaşmaya çıkacak ve rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.
Şanlıurfaspor taraftarının bir kısmında ortak görüş olarak Kayserispor süper lige yükselmeyi haftalar öncesinden garantiledi, Şanlıurfaspor karşılaşmasına fazla asılmaz diyorlar ama ben bu görüşe kesinlikle katılmıyorum, Kayserispor karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile çıkar ve PTT 1. lige galibiyet ile veda etmek için gol ve goller arayacaktır.
PTT 1. ligde sarı yeşilli takım rakip Kayserispor karşısında defansını sağlam tutar ve ileride oynayan golcülerde görevlerini yaparlarsa bu karşılaşmadan galip olarak üç puanla ayrılabilir.
Şanlıurfalılar ve Urfaspor taraftarları da Cumartesi (buğun) oynanacak olan Kayserispor karşılaşmasında Gap Arena Stadyumunda ki yerlerini alıp sarı yeşilli takıma destek olmalarını bekliyorum.
İnşallah temsilcimiz için her şey güzel olur ve play-off a çıkmayı garantiler.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.