Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1795+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Galibiyeti kaçırdık

TFF 1. Ligde mücadele eden Şanlıurfaspor önceki gün deplasmanda karşılaştığı Balıkesirspor karşısında öne geçmesine rağmen beraberlik sayısına engel olamayınca karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.Aslında karşılaşma bizim için çok güzel başlamıştı. Karşılaşmanın henüz 12. Dakikasında Abdülaziz Solmaz ceza sahası dışından sert vuruşu ile rakip defansa da çarparak Balıkesirspor kalecisini avlamayı başarmıştı.Her şey bizim istediğimiz gibi devam ediyor, gidiyordu. Karşılaşmada da ilk yarı aynen bizim istediğimiz gibi sona erdi.İkinci yarının belli bir bölümünde de karşılaşmayı izlerken biz bu maçı kazanırız diye içimden geçirdim.Ama 74. Dakikada Balıkesirspor'dan Eray Ataseven bizleri sıkıntıya sokan golü attı.Bu golden önce Şanlıurfaspor'da önemli ataklar, pozisyonlar yakalamışlardı. Sarı yeşilli ekipte Batuhan Karadeniz'in müthiş pasına hareketlenen Fevzi Özkan rakip kaleci ile baş başa kalmış sert vuruşu kale direğinin üstünden avuta çıkmıştı.1-0 Öndeyken yakaladığımız pozisyonlardan birini atabilseydik eğer karşılaşma 2-0 olacak ve karşılaşmada daha rahat bir duruma geçebilecektik.Balıkesirspor gibi güçlü bir takım karşısında deplasmandan 1 puan almak iyi bir sonuç ama sarı yeşilli ekibimizin defansında oynayan futbolcular biraz daha dikkatli olsalar idi bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmamız mümkündü.
Ekleme Tarihi: 13 Aralık 2016 - Salı

Galibiyeti kaçırdık

TFF 1. Ligde mücadele eden Şanlıurfaspor önceki gün deplasmanda karşılaştığı Balıkesirspor karşısında öne geçmesine rağmen beraberlik sayısına engel olamayınca karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.
Aslında karşılaşma bizim için çok güzel başlamıştı.
Karşılaşmanın henüz 12. Dakikasında Abdülaziz Solmaz ceza sahası dışından sert vuruşu ile rakip defansa da çarparak Balıkesirspor kalecisini avlamayı başarmıştı.
Her şey bizim istediğimiz gibi devam ediyor, gidiyordu. Karşılaşmada da ilk yarı aynen bizim istediğimiz gibi sona erdi.
İkinci yarının belli bir bölümünde de karşılaşmayı izlerken biz bu maçı kazanırız diye içimden geçirdim.
Ama 74. Dakikada Balıkesirspor'dan Eray Ataseven bizleri sıkıntıya sokan golü attı.
Bu golden önce Şanlıurfaspor'da önemli ataklar, pozisyonlar yakalamışlardı. Sarı yeşilli ekipte Batuhan Karadeniz'in müthiş pasına hareketlenen Fevzi Özkan rakip kaleci ile baş başa kalmış sert vuruşu kale direğinin üstünden avuta çıkmıştı.
1-0 Öndeyken yakaladığımız pozisyonlardan birini atabilseydik eğer karşılaşma 2-0 olacak ve karşılaşmada daha rahat bir duruma geçebilecektik.
Balıkesirspor gibi güçlü bir takım karşısında deplasmandan 1 puan almak iyi bir sonuç ama sarı yeşilli ekibimizin defansında oynayan futbolcular biraz daha dikkatli olsalar idi bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmamız mümkündü.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.