Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

GALİBİYETE İNANAN FUTBOLCU YOK

Şanlıurfaspor Cumartesi günü deplasmanda oynadığı karşılaşmada galibiyet beklerken hiç ummadığı bir şekilde sahadan 3-2 yenik ayrılarak taraftarını üzmeye devam etti. TFF 1. Ligde 26 puanla 13. Sırada yer alan sarı yeşilli temsilcimiz deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile hazırlanmıştı. Ama gelin görün ki evdeki hesap çarşıya uymadı. Milli maçlar nedeniyle verilen ara öncesinde Gap Arena Stadyumunda ligin güçlü ekiplerinden Sivasspor ile karşılaşan temsilcimiz bu karşılaşmadan zorda olsa galip gelerek 3 puanla sahadan ayrılan taraf olmuştu. Sivassor karşılaşmasında da temsilcimiz Şanlıurfaspor iyi bir oyun sahaya yansıtamadı. Ama şans bizim yanımızda idi ve yigidolar karşısında 3 puan alarak haftayı kapatmıştık. Lige verilen arayı iyi değerlendirileceği sanılan sarı yeşilli takım gördük ki verilen arayı iyi değerlendirememiş. Karşılaşma öncesi Ligde son sırada bulunan Mersin İdman yurdu karşısında oyun kurmakta zorlanan, sahada âdeta koşamayan yürüyen bir futbolcu topluluğu vardı. İçlerinde bazı isimler vardı ki inanın yayıncı kuruluşun spor spikeri bile isimlerini 90 dakika boyunca ya söyledi, yada hiç söylemedi. Top bana gelmesin benden uzakta oynansın diye adeta sahada kaçacak yer gezen futbolcularımız vardı.  Hal böyle olunca tabi ki mağlubiyetten kaçınılmaz oluyor. Bizde başka bir konuya dikkat çekeceğim. Bir futbol takımı düşünün neredeyse birçok karşılaşmada penaltıya sebebiyet veriyor. Yani Sivaspor karşılaşmasında şans yanımızda idi dedik ya, o karşılaşmada bile maçın bitmesine dakikalar kala yine penaltı olmuştu ve rakip takım o penaltıyı gole çevirse belki de berabere kalacaktık o karşılaşmada da, Defans hattında oynayan futbolcuların bu kadar bariz hata yapma şansları yoktur bence, tabi bu insan hata yapabilir ama teknik direktörde hata yapana cezasını vermesi lazım. Ama olan Şanlıurfaspor’a ve çilekeş taraftarına oluyor. Yüzlerce taraftar ne umutlarla Mersin yolunu tuttular galip geliriz diye destek vermek için yollara düştüler ama o taraftarda olan inan inanın ki bizim futbolcularımızda yok. İnşallah bu hafta oynayacağımız Samsunspor karşılaşmasında yine penaltıya sebebiyet vermeden düzgün ve üstün oynayarak rahat bir şekilde Gap Arenadan galip ayrılırız.    
Ekleme Tarihi: 03 Nisan 2017 - Pazartesi

GALİBİYETE İNANAN FUTBOLCU YOK

Şanlıurfaspor Cumartesi günü deplasmanda oynadığı karşılaşmada galibiyet beklerken hiç ummadığı bir şekilde sahadan 3-2 yenik ayrılarak taraftarını üzmeye devam etti.

TFF 1. Ligde 26 puanla 13. Sırada yer alan sarı yeşilli temsilcimiz deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile hazırlanmıştı.

Ama gelin görün ki evdeki hesap çarşıya uymadı.

Milli maçlar nedeniyle verilen ara öncesinde Gap Arena Stadyumunda ligin güçlü ekiplerinden Sivasspor ile karşılaşan temsilcimiz bu karşılaşmadan zorda olsa galip gelerek 3 puanla sahadan ayrılan taraf olmuştu.

Sivassor karşılaşmasında da temsilcimiz Şanlıurfaspor iyi bir oyun sahaya yansıtamadı.

Ama şans bizim yanımızda idi ve yigidolar karşısında 3 puan alarak haftayı kapatmıştık.

Lige verilen arayı iyi değerlendirileceği sanılan sarı yeşilli takım gördük ki verilen arayı iyi değerlendirememiş.

Karşılaşma öncesi Ligde son sırada bulunan Mersin İdman yurdu karşısında oyun kurmakta zorlanan, sahada âdeta koşamayan yürüyen bir futbolcu topluluğu vardı.

İçlerinde bazı isimler vardı ki inanın yayıncı kuruluşun spor spikeri bile isimlerini 90 dakika boyunca ya söyledi, yada hiç söylemedi.

Top bana gelmesin benden uzakta oynansın diye adeta sahada kaçacak yer gezen futbolcularımız vardı.

 Hal böyle olunca tabi ki mağlubiyetten kaçınılmaz oluyor.

Bizde başka bir konuya dikkat çekeceğim. Bir futbol takımı düşünün neredeyse birçok karşılaşmada penaltıya sebebiyet veriyor.

Yani Sivaspor karşılaşmasında şans yanımızda idi dedik ya, o karşılaşmada bile maçın bitmesine dakikalar kala yine penaltı olmuştu ve rakip takım o penaltıyı gole çevirse belki de berabere kalacaktık o karşılaşmada da, Defans hattında oynayan futbolcuların bu kadar bariz hata yapma şansları yoktur bence, tabi bu insan hata yapabilir ama teknik direktörde hata yapana cezasını vermesi lazım.

Ama olan Şanlıurfaspor’a ve çilekeş taraftarına oluyor. Yüzlerce taraftar ne umutlarla Mersin yolunu tuttular galip geliriz diye destek vermek için yollara düştüler ama o taraftarda olan inan inanın ki bizim futbolcularımızda yok.

İnşallah bu hafta oynayacağımız Samsunspor karşılaşmasında yine penaltıya sebebiyet vermeden düzgün ve üstün oynayarak rahat bir şekilde Gap Arenadan galip ayrılırız.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.