Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1553+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

FUTBOL DEMEK GOL DEMEK!

Cumartesi akşamı bende birçok Şanlıurfaspor'lu gibi Gaziantep Kamil Ocak Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı takip etmek için komşu şehrimize gittim.Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Şanlıurfaspor arasındaki karşılaşmadan yaklaşık bir saat öncesinde stadyumdaki havası ve atmosferi takip etmek için stadyumda yerimizi aldık.Şanlıurfaspor bu karşılaşma öncesinde çok parlak günler geçirmiyordu.Son olarak Gap Arena Stadyumunda ligin zayıf takımlarından Denizlispor karşısında alınan mağlubiyet ve akabinde teknik direktör Ünal Karaman'ın istifası geldi.Gaziantep'te oynanan Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına alt yapı hocası İhsan Karabulut ile hazırlandık ve takımıda sahaya İhsan hoca sürdü. Karşılaşmadan hemen önce takımların 11 leri elime geldiğinde geçen haftalara oranla daha hücum yönü aktif bir takım sahaya sürülmesi ilk dikkatimi çeken detay oldu.Ama bu hücum yönü takım defansta ve orta sahada çok iyi topa basmasına rağmen ileri uçta hiçbir varlık gösteremedi.Neredeyse karşılaşmanın ilk yarısı boyunca sarı yeşilli temsilcimizin bir net gol pozisyonu bile yoktu.ikinci yarı ise 1-0 yenik olmamıza rağmen yine ileri uçta beklenilen gol pozisyonlarına giremedik. Bunun akabince zaten Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 'un ikinci golunden sonra artık Şanlıurfaspor'da futbolcularda da düşüş başladı.Saman alevi gibi ataklar gerçekleştirdik.Karşılaşma öncesinde yapılan oyuncu seçimlerinden dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan belki bir beraberlik alırız diye içimden geçirmiştim ama evdeki hesap çarşıya uymadı ve sarı yeşilli temsilcimiz yedi haftadır beklediği galibiyete bu haftada ulaşamadı.İnşallah bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Altınordu karşılaşmasında özlediğimiz galibiyete kavuşuruz.
Ekleme Tarihi: 28 Kasım 2016 - Pazartesi

FUTBOL DEMEK GOL DEMEK!

Cumartesi akşamı bende birçok Şanlıurfaspor'lu gibi Gaziantep Kamil Ocak Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı takip etmek için komşu şehrimize gittim.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Şanlıurfaspor arasındaki karşılaşmadan yaklaşık bir saat öncesinde stadyumdaki havası ve atmosferi takip etmek için stadyumda yerimizi aldık.
Şanlıurfaspor bu karşılaşma öncesinde çok parlak günler geçirmiyordu.
Son olarak Gap Arena Stadyumunda ligin zayıf takımlarından Denizlispor karşısında alınan mağlubiyet ve akabinde teknik direktör Ünal Karaman'ın istifası geldi.
Gaziantep'te oynanan Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına alt yapı hocası İhsan Karabulut ile hazırlandık ve takımıda sahaya İhsan hoca sürdü. Karşılaşmadan hemen önce takımların 11 leri elime geldiğinde geçen haftalara oranla daha hücum yönü aktif bir takım sahaya sürülmesi ilk dikkatimi çeken detay oldu.
Ama bu hücum yönü takım defansta ve orta sahada çok iyi topa basmasına rağmen ileri uçta hiçbir varlık gösteremedi.
Neredeyse karşılaşmanın ilk yarısı boyunca sarı yeşilli temsilcimizin bir net gol pozisyonu bile yoktu.
ikinci yarı ise 1-0 yenik olmamıza rağmen yine ileri uçta beklenilen gol pozisyonlarına giremedik. Bunun akabince zaten Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 'un ikinci golunden sonra artık Şanlıurfaspor'da futbolcularda da düşüş başladı.
Saman alevi gibi ataklar gerçekleştirdik.
Karşılaşma öncesinde yapılan oyuncu seçimlerinden dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan belki bir beraberlik alırız diye içimden geçirmiştim ama evdeki hesap çarşıya uymadı ve sarı yeşilli temsilcimiz yedi haftadır beklediği galibiyete bu haftada ulaşamadı.
İnşallah bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Altınordu karşılaşmasında özlediğimiz galibiyete kavuşuruz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.