Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1094+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

ERİME DEVAM EDİYOR

TFF 1. Ligin 30. Hafta mücadelesinde deplasmanda İzmir temsilcisi Altınordu karşısında 2-0 lık skorla maglup sahadan ayrılan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor ligdeki ateş hattının hemen üzerinde yer aldı. Şanlıurfaspor’u konuk eden Altınordu, rakibini 2-0 mağlup ederek play-off ümidini devam ettirirken Şanlıurfaspor ise yaşadığı puan kaybıyla küme düşme hattına biraz daha yaklaşmış oldu. TFF 1.lig'de kötü günler geçiren sarı yeşlilli temsilcimiz Altınordu karşılaşmasından galip ayrılsaydı azda olsa küme düşme potasından uzaklaşmış olacaktı. Ligde sancılı günler geçiren, Şanlıurfa spor, deplasmanda karşılaştığı Altınordu spora yenilmesinden sonra 16. Sırada bulunan Bandırmaspor  28 puanda yer alırken temsilcimiz 30 puanla bir üst sırada yer aldı. 17. sırada bulunan Gaziantep B.Ş. Beldespor bu yazıyı yazarken henüz karşılaşmasını oynamamıştı. Ama alacağı skorda bizim yerimizi puan durumunda değiştirmez. Son sırada ise Mersin İdmanyurdu yer alıyor. Maddi zorluklar içersinde ligde kalma mücadelesi veren Akdeniz temsilcisinin işi hiçte kolay görünmüyor. 31. hafta karşılaşmasında Gap Arena Stadyumu da ligin güçlü ekiplerinden Balıkesirspor’u konuk edeceğiz. Seyircininde desteği ile Balıkesirspor karşısında mutlak galip gelmemiz lazım. Eğer Allah korunsun alınacak olan bir mağlubiyet sarı yeşilli takımı dahada zor bir duruma düşürecektir.  
Ekleme Tarihi: 01 Mayıs 2017 - Pazartesi

ERİME DEVAM EDİYOR

TFF 1. Ligin 30. Hafta mücadelesinde deplasmanda İzmir temsilcisi Altınordu karşısında 2-0 lık skorla maglup sahadan ayrılan sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor ligdeki ateş hattının hemen üzerinde yer aldı.

Şanlıurfaspor’u konuk eden Altınordu, rakibini 2-0 mağlup ederek play-off ümidini devam ettirirken Şanlıurfaspor ise yaşadığı puan kaybıyla küme düşme hattına biraz daha yaklaşmış oldu.

TFF 1.lig'de kötü günler geçiren sarı yeşlilli temsilcimiz Altınordu karşılaşmasından galip ayrılsaydı azda olsa küme düşme potasından uzaklaşmış olacaktı.

Ligde sancılı günler geçiren, Şanlıurfa spor, deplasmanda karşılaştığı Altınordu spora yenilmesinden sonra 16. Sırada bulunan Bandırmaspor  28 puanda yer alırken temsilcimiz 30 puanla bir üst sırada yer aldı.

17. sırada bulunan Gaziantep B.Ş. Beldespor bu yazıyı yazarken henüz karşılaşmasını oynamamıştı. Ama alacağı skorda bizim yerimizi puan durumunda değiştirmez. Son sırada ise Mersin İdmanyurdu yer alıyor. Maddi zorluklar içersinde ligde kalma mücadelesi veren Akdeniz temsilcisinin işi hiçte kolay görünmüyor.

31. hafta karşılaşmasında Gap Arena Stadyumu da ligin güçlü ekiplerinden Balıkesirspor’u konuk edeceğiz.

Seyircininde desteği ile Balıkesirspor karşısında mutlak galip gelmemiz lazım.

Eğer Allah korunsun alınacak olan bir mağlubiyet sarı yeşilli takımı dahada zor bir duruma düşürecektir.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.