Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Engin hoca hayırlı olsun

PTT 1. ligde geçen sezon başında Antalyaspor’u çalıştıran Engin Korukır ile Şanlıurfaspor anlaşmaya vardı. PTT 1. Lig’de geçen sezon Cihat Arslan’in istifasından sonra göreve gelen Osman Özköylü ile yapılan görüşmeler neticesinde anlaşılmaması sonucu teknik direktör arayışına geçen Şanlıurfaspor yönetimi Osman Özköylü’nün yerine Engin Korukır ile anlaştı inşallah Engin hoca Şanlıurfaspor’a faydalı olur. 57 yaşında, Kocaeli doğumlu olan Engin hoca genç oyunculara önem veren bir isim inşallah Şanlıurfaspor taraftarının yıllardır istediği Urfalı futbolculara da şans vereceğini düşünüyorum. 1990'ların ortasından beri Türkiye profesyonel futbol liglerinde yardımcı antrenörlük ve teknik direktörlük yapan bir futbol adamıdır. Kasım 2010 tarihinde teknik direktör Suat Kaya ile yollarını ayıran Diyarbakırspor'da yeni teknik direktör olarak gelmiştir fakat iki ay sonra sözleşmesi fesh edilmiştir. Ocak 2011 tarihinde teknik direktör Ergün Pembe'nin ayrılmasından dolayı boşalan Kartalspor teknik direktörlüğüne getirilmiştir. Engin Korukır, Çaykur Rizespor ile 16 Haziran 2012'de 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Fakat kötü sonuçlar üzerine Ligin ilk yarısı bitmeden görevinden istifa etmiştir. 21 Şubat 2014 tarihinde, Boluspor teknik direktörlük görevine getirildi. Boluspor ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.2014-15 sezonundan ilk 9 hafta Antalyaspor'u çalıştırdı.
Ekleme Tarihi: 26 Haziran 2015 - Cuma

Engin hoca hayırlı olsun

PTT 1. ligde geçen sezon başında Antalyaspor’u çalıştıran Engin Korukır ile Şanlıurfaspor anlaşmaya vardı.

PTT 1. Lig’de geçen sezon Cihat Arslan’in istifasından sonra göreve gelen Osman Özköylü ile yapılan görüşmeler neticesinde anlaşılmaması sonucu teknik direktör arayışına geçen Şanlıurfaspor yönetimi Osman Özköylü’nün yerine Engin Korukır ile anlaştı inşallah Engin hoca Şanlıurfaspor’a faydalı olur.

57 yaşında, Kocaeli doğumlu olan Engin hoca genç oyunculara önem veren bir isim inşallah Şanlıurfaspor taraftarının yıllardır istediği Urfalı futbolculara da şans vereceğini düşünüyorum.

1990'ların ortasından beri Türkiye profesyonel futbol liglerinde yardımcı antrenörlük ve teknik direktörlük yapan bir futbol adamıdır. Kasım 2010 tarihinde teknik direktör Suat Kaya ile yollarını ayıran Diyarbakırspor'da yeni teknik direktör olarak gelmiştir fakat iki ay sonra sözleşmesi fesh edilmiştir. Ocak 2011 tarihinde teknik direktör Ergün Pembe'nin ayrılmasından dolayı boşalan Kartalspor teknik direktörlüğüne getirilmiştir.

Engin Korukır, Çaykur Rizespor ile 16 Haziran 2012'de 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Fakat kötü sonuçlar üzerine Ligin ilk yarısı bitmeden görevinden istifa etmiştir. 21 Şubat 2014 tarihinde, Boluspor teknik direktörlük görevine getirildi. Boluspor ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.2014-15 sezonundan ilk 9 hafta Antalyaspor'u çalıştırdı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.