Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1699+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

ELİMİZİ TEZ TUTMAMIZ LAZIM

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz Grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor Geçen hafta liglerin başlamasının ardından ilk karşılaşmasına çıktı. Ve nitekim ki Sahadan aldığı 7-0 lık net bir mağlubiyet ile sevenlerinin yine üzmeye devam etti. Geçen yıl kendi sahasında ve deplasmanda üst üste olduğu mağlubiyetler ile taraftarını düzen sarı yeşilli temsilcimiz geçen yıldan bıraktığı yerden yine devam ediyor. Bu perşembe günü yapılacak olağanüstü genel kurulda İnşallah Şanlıurfaspor başkan ve yönetim kurulu belli olur da takım bu düştüğü kötü durumdan bir an önce kurtulur. İki haftadır üst üste ertelenen kongreden sonra bu hafta artık Şanlıurfaspor başkan ve yönetim Kurulu seçimi yapılsın. Yoksa her geçen dakika bizim aleyhimize geçiyor. Transfer tahtası açılmaz ve transferler yapmaz ise bu takım her karşılaşmadan 4-5 gibi veya 7 gibi farklı sporlardan sahadan ayrılarak herkesi üzmeye devam eder. Bu hafta Cumartesi günü saat 15'te Şanlıurfaspor, Sancaktepe Futbol Kulübü ile Şanlıurfa 11 Nisan stadyumunda karşı karşıya gelecek. Pandemi dolayısı ile karşılaşmaya taraftarlar alınmayacak sadece yöneticiler, basın mensupları ve görevliler karşılaşmayı takip edecekler. İnşallah Perşembe günü yapılacak olan kongre Şanlıurfaspor için hayırlara vesile olur. Sarı Yeşilli kulüp bu kara günleri bir an önce atlatır aydınlık ve refah günlere bir an önce kavuşuruz.
Ekleme Tarihi: 23 Eylül 2020 - Çarşamba

ELİMİZİ TEZ TUTMAMIZ LAZIM

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz Grup'ta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor Geçen hafta liglerin başlamasının ardından ilk karşılaşmasına çıktı.

Ve nitekim ki Sahadan aldığı 7-0 lık net bir mağlubiyet ile sevenlerinin yine üzmeye devam etti.

Geçen yıl kendi sahasında ve deplasmanda üst üste olduğu mağlubiyetler ile taraftarını düzen sarı yeşilli temsilcimiz geçen yıldan bıraktığı yerden yine devam ediyor.

Bu perşembe günü yapılacak olağanüstü genel kurulda İnşallah Şanlıurfaspor başkan ve yönetim kurulu belli olur da takım bu düştüğü kötü durumdan bir an önce kurtulur.

İki haftadır üst üste ertelenen kongreden sonra bu hafta artık Şanlıurfaspor başkan ve yönetim Kurulu seçimi yapılsın.

Yoksa her geçen dakika bizim aleyhimize geçiyor.

Transfer tahtası açılmaz ve transferler yapmaz ise bu takım her karşılaşmadan 4-5 gibi veya 7 gibi farklı sporlardan sahadan ayrılarak herkesi üzmeye devam eder.

Bu hafta Cumartesi günü saat 15'te Şanlıurfaspor, Sancaktepe Futbol Kulübü ile Şanlıurfa 11 Nisan stadyumunda karşı karşıya gelecek.

Pandemi dolayısı ile karşılaşmaya taraftarlar alınmayacak sadece yöneticiler, basın mensupları ve görevliler karşılaşmayı takip edecekler. İnşallah Perşembe günü yapılacak olan kongre Şanlıurfaspor için hayırlara vesile olur.

Sarı Yeşilli kulüp bu kara günleri bir an önce atlatır aydınlık ve refah günlere bir an önce kavuşuruz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.