Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

DUALARIMIZ SENİNLE URFASPOR!

TFF 1. Ligin başlamasına az bir zaman kala Şanlıurfaspor'da beklenmedik olan gelişme tüm taraftarların olduğu gibi sarı yeşilli kulübün başkanı ve yönetiminde canını çokça sıktı. Şanlıurfaspor Başkanı İsmail Bağıban dün sosyal medya üzerinden tahkim kurulu kararı öncesi Şanlıurfaspor taraftarlardan dua istedi.Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Saygıdeğer Şanlıurfalılar Bugün Tahkim Kurulu Saat 15.00 da Tekrardan Toplanacak. Duaya İhtiyaç Var. İnşaalah Dualarımız Kabul Olur Ve Önümüze Bakarız" diyen Başkan Bağıban ve Şanlıurfaspor taraftarı merakla bu kararı bekliyor.İnşallah hakkımızda hayırlı bir karar çıkar.Ama bu karardan daha önce neden böyle bir gelişmenin olacağı hissedilmedi mi ona göre tedbir alınabilir miydi bu konularda uzman olmadığım için bir şeyler söyleyip sizin de hafızanızı karıştırmak istemem.Ama olan bu takıma gönül vermiş ve yıllardır süper lig hasreti çeken şanlı taraftarımıza oluyor.Şehir olarak zaten fazla sosyal aktivitemiz yok, sadece her hafta oynanacak olan Şanlıurfaspor karşılaşmalarına konsatre olmuşuz herkes bu hafta oynanacak olan ilk lig karşılaşmasında trübündeki yerlerini alıp yeni gelen futbolcuları izlemeye hazırlanırken bu transfer yasağı ile adeta tüm taraftarlar bu konuya kitlenmiş durumda, İnşallah bizim beklediğimiz bir karar tahkim kurulundan çıkar ve sezona yine umutla başlarız.
Ekleme Tarihi: 19 Ağustos 2016 - Cuma

DUALARIMIZ SENİNLE URFASPOR!

TFF 1. Ligin başlamasına az bir zaman kala Şanlıurfaspor'da beklenmedik olan gelişme tüm taraftarların olduğu gibi sarı yeşilli kulübün başkanı ve yönetiminde canını çokça sıktı.
Şanlıurfaspor Başkanı İsmail Bağıban dün sosyal medya üzerinden tahkim kurulu kararı öncesi Şanlıurfaspor taraftarlardan dua istedi.
Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Saygıdeğer Şanlıurfalılar Bugün Tahkim Kurulu Saat 15.00 da Tekrardan Toplanacak. Duaya İhtiyaç Var. İnşaalah Dualarımız Kabul Olur Ve Önümüze Bakarız" diyen Başkan Bağıban ve Şanlıurfaspor taraftarı merakla bu kararı bekliyor.
İnşallah hakkımızda hayırlı bir karar çıkar.
Ama bu karardan daha önce neden böyle bir gelişmenin olacağı hissedilmedi mi ona göre tedbir alınabilir miydi bu konularda uzman olmadığım için bir şeyler söyleyip sizin de hafızanızı karıştırmak istemem.
Ama olan bu takıma gönül vermiş ve yıllardır süper lig hasreti çeken şanlı taraftarımıza oluyor.
Şehir olarak zaten fazla sosyal aktivitemiz yok, sadece her hafta oynanacak olan Şanlıurfaspor karşılaşmalarına konsatre olmuşuz herkes bu hafta oynanacak olan ilk lig karşılaşmasında trübündeki yerlerini alıp yeni gelen futbolcuları izlemeye hazırlanırken bu transfer yasağı ile adeta tüm taraftarlar bu konuya kitlenmiş durumda, İnşallah bizim beklediğimiz bir karar tahkim kurulundan çıkar ve sezona yine umutla başlarız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.