Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1099+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

DEPLASMANDA YİNE KAYBETTİK

Şanlıurfaspor deplasmanda karşılaştığı 1461 Trabzon karşısında ilk yarıda o kadar tutuk bir futbol sahaya yansıttı ki ilk yarı boyunca rakip takımın ceza sahası içine bile doğru, dürüst giremedi.Trabzon Avni Aker stadında yapılan çim iyileştirme çalışmalarından dolayı Rize Şehir stadında oynanan, PTT 1. Ligin 8. hafta karşılaşmasında deplasmanda 1461 Trabzon ile karşılaşan Şanlıurfaspor 4. dakikada Arkin'in attığı golle 1-0 mağlup oldu.Şanlıurfaspor tıpkı deplasmanda oynadığı Boluspor karşılaşmasında olduğu gibi 1461 Trabzon karşısında da ilk dakikalarda yediği golle mağlup oldu.Şanlıurfaspor'da futbolcularda ilk yarıda özellikle mücadele, hırs, azim yoktu. Kanatlardan bile doğru dürüst orta gelmeyen bir takım görüntüsü vardı.Buna karşı 1461 Trabzon özellikle ilk yarıda istekli, azimli, hırslı oynayan oyunculardan kurulu bir takım görüntüsü verdi.1461 Trabzon sanki antrenman maçı oynuyormuş gibi rahat bir karşılaşma oynadı.Şanlıurfaspor'lu oyuncuların en kısa zamanda kendi kendilerini sorgulamaları lazım, 1461 Trabzon karşısında bu kadar kötü, hırstan uzak, mücadeleden kaçan, ayakta bile durmakta zorlanan futbolcu topluluğu görmedim.Hocayı hadi mağlubiyet aldık diye gönderelim kurtulalım demekle olmuyor. Bu kadar kötü ve oynayan futbolculara karşı bir tedbir almak lazım yoksa bu gidişat iyi değil, bu takım ligde şampiyonluğa değil küme düşmeye oynar ve oynuyor.İkinci yarıda Şanlıurfaspor ilk yarıya oranla biraz daha istekli, 1461 Trabzon kalesinde etkili olmaya çalışan bir görüntü verdi ama rakip takım karşısında bir türlü etkili ve gol pozisyonlarına giren taraf olamadı.Şanlıurfaspor'da şimdiye kadar ligde oynanan tüm karşılaşmalarda forma giyen Toni Silva bu karşılaşmada kadroya alınmadı, Teknik direktör Hüseyin Dağ neden bu oyuncuyu tercih etmedi bilmem ama kadroda olan futbolcular bu karşılaşmada Toni Silva'dan da iyi bir oyun sahaya yansıtamadılar. Sonuç olarak Şanlıurfaspor'da gidişat iyi değil takım iyi oyun oynamıyor, pozisyonlara girmekte zorlanıyoruz ve şimdiye kadar deplasmanda galip gelemeyen tek takım olarak ligde yer alıyoruz. Artık ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun. Bekleyip göreceğiz, Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler!!! Saygılarımla….
Ekleme Tarihi: 18 Ekim 2015 - Pazar

DEPLASMANDA YİNE KAYBETTİK

Şanlıurfaspor deplasmanda karşılaştığı 1461 Trabzon karşısında ilk yarıda o kadar tutuk bir futbol sahaya yansıttı ki ilk yarı boyunca rakip takımın ceza sahası içine bile doğru, dürüst giremedi.
Trabzon Avni Aker stadında yapılan çim iyileştirme çalışmalarından dolayı Rize Şehir stadında oynanan, PTT 1. Ligin 8. hafta karşılaşmasında deplasmanda 1461 Trabzon ile karşılaşan Şanlıurfaspor 4. dakikada Arkin'in attığı golle 1-0 mağlup oldu.
Şanlıurfaspor tıpkı deplasmanda oynadığı Boluspor karşılaşmasında olduğu gibi 1461 Trabzon karşısında da ilk dakikalarda yediği golle mağlup oldu.
Şanlıurfaspor'da futbolcularda ilk yarıda özellikle mücadele, hırs, azim yoktu. Kanatlardan bile doğru dürüst orta gelmeyen bir takım görüntüsü vardı.
Buna karşı 1461 Trabzon özellikle ilk yarıda istekli, azimli, hırslı oynayan oyunculardan kurulu bir takım görüntüsü verdi.
1461 Trabzon sanki antrenman maçı oynuyormuş gibi rahat bir karşılaşma oynadı.
Şanlıurfaspor'lu oyuncuların en kısa zamanda kendi kendilerini sorgulamaları lazım, 1461 Trabzon karşısında bu kadar kötü, hırstan uzak, mücadeleden kaçan, ayakta bile durmakta zorlanan futbolcu topluluğu görmedim.
Hocayı hadi mağlubiyet aldık diye gönderelim kurtulalım demekle olmuyor. Bu kadar kötü ve oynayan futbolculara karşı bir tedbir almak lazım yoksa bu gidişat iyi değil, bu takım ligde şampiyonluğa değil küme düşmeye oynar ve oynuyor.
İkinci yarıda Şanlıurfaspor ilk yarıya oranla biraz daha istekli, 1461 Trabzon kalesinde etkili olmaya çalışan bir görüntü verdi ama rakip takım karşısında bir türlü etkili ve gol pozisyonlarına giren taraf olamadı.
Şanlıurfaspor'da şimdiye kadar ligde oynanan tüm karşılaşmalarda forma giyen Toni Silva bu karşılaşmada kadroya alınmadı, Teknik direktör Hüseyin Dağ neden bu oyuncuyu tercih etmedi bilmem ama kadroda olan futbolcular bu karşılaşmada Toni Silva'dan da iyi bir oyun sahaya yansıtamadılar. Sonuç olarak Şanlıurfaspor'da gidişat iyi değil takım iyi oyun oynamıyor, pozisyonlara girmekte zorlanıyoruz ve şimdiye kadar deplasmanda galip gelemeyen tek takım olarak ligde yer alıyoruz.
Artık ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun. Bekleyip göreceğiz, Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler!!! Saygılarımla….

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.