Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1663+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Deplasmanda gülelim

PTT 1. Lig'de mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor, ligde şimdiye kadar oynadığı deplasmanlardan galip gelemeyen sarı yeşilliler, İnşallah bu hafta oynanacak olan 1461 Trabzon karşılaşmasında galibiyet ile dönecek olurlarsa ilk deplasman galibiyetini almış olacaklar.PTT 1. ligde 8. haftada deplasmanda 1461 Trabzon konuğu olacak olan sarı yeşilliler deplasmanda oynadığı maçlarda Karşıyaka'ya 1-0, Samsunspor'a 2-0 ve Boluspor'a ise 4-2 mağlup olan sarı-yeşilli ekip, 3 maçta 2 gol atıp kalesinde 7 gol gördü.Şanlıurfaspor'da teknik direktör Engin Korukır ile yolların ayrılmasından sonra görevi devir alan teknik patron Hüseyin Dağ sarı yeşilli ekibin deplasmanda oynayacağı karşılaşmadan 3 puan alacağından emin görünüyor.Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak ilk 4 hafta istediği sonuçları alamayınca teknik direktör Engin Korukır ile yollarını ayırarak Hüseyin Dağ ile anlaşan Şanlıurfaspor, deplasmanda oynadığı 3 maçta da puan alamadı.Şanlıurfaspor'da deplasmanda oynanacak olan 1461 Trabzon karşılaşmasında büyük ihtimal ile Kenan Kırışık, Umut ve kalecimiz Fevzi Elmas takımdaki yerlerini alamayacaklar. Sarı yeşilli ekibimizin kalesini tecrübeli kaleci Necati bu karşılaşmada büyük ihtimal koruyacak.Sarı yeşilli takımımız Denizlispor karşılaşmasından sonra deplasmanda 1461 Trabzon maçınıda kazanırsa iyi bir seri yakalamış ve deplasman fobisini de kırmış olacak.
Ekleme Tarihi: 12 Ekim 2015 - Pazartesi

Deplasmanda gülelim

PTT 1. Lig'de mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor, ligde şimdiye kadar oynadığı deplasmanlardan galip gelemeyen sarı yeşilliler, İnşallah bu hafta oynanacak olan 1461 Trabzon karşılaşmasında galibiyet ile dönecek olurlarsa ilk deplasman galibiyetini almış olacaklar.
PTT 1. ligde 8. haftada deplasmanda 1461 Trabzon konuğu olacak olan sarı yeşilliler deplasmanda oynadığı maçlarda Karşıyaka'ya 1-0, Samsunspor'a 2-0 ve Boluspor'a ise 4-2 mağlup olan sarı-yeşilli ekip, 3 maçta 2 gol atıp kalesinde 7 gol gördü.
Şanlıurfaspor'da teknik direktör Engin Korukır ile yolların ayrılmasından sonra görevi devir alan teknik patron Hüseyin Dağ sarı yeşilli ekibin deplasmanda oynayacağı karşılaşmadan 3 puan alacağından emin görünüyor.
Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak ilk 4 hafta istediği sonuçları alamayınca teknik direktör Engin Korukır ile yollarını ayırarak Hüseyin Dağ ile anlaşan Şanlıurfaspor, deplasmanda oynadığı 3 maçta da puan alamadı.
Şanlıurfaspor'da deplasmanda oynanacak olan 1461 Trabzon karşılaşmasında büyük ihtimal ile Kenan Kırışık, Umut ve kalecimiz Fevzi Elmas takımdaki yerlerini alamayacaklar. Sarı yeşilli ekibimizin kalesini tecrübeli kaleci Necati bu karşılaşmada büyük ihtimal koruyacak.
Sarı yeşilli takımımız Denizlispor karşılaşmasından sonra deplasmanda 1461 Trabzon maçınıda kazanırsa iyi bir seri yakalamış ve deplasman fobisini de kırmış olacak.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.