Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1716+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

DENİZLİ ÇIKIŞ MAÇI OLSUN

TFF 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor bu hafta Gap Arena da oynayacağı Denizlispor karşılaşmasını kazandığı takdirde grubunda biraz olsun rahat nefes alacak. Lige verilen milli maç arası nedeniyle bu haftayı karşılaşma yapmadan geçen sarı yeşilli ekip Denizli spor karşılaşmasına iyi motive olarak sahasında karşılaşmadan puanlarla ayrılmadığı takdirde ligde küme düşme hattına biraz daha yaklaşacak. Ligde son oynadığı Samsunspor karşılaşmasında rakibin 10 kişi kalmasına rağmen bir türlü galibiyeti getirecek olan golleri bulamayan sayı yeşilli futbolcular karşılaşmayı 2-1 yenilerek alt sıralara yaklaşmıştı. Rakip Denizlispor’da son oynadığı karşılaşmada kendi sahasında Balıkesirspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Şanlıurfaspor’un bu hafta Gap Arenada oynayacağı karşılaşmada en büyük avantajı taraftarları olacak. Pazar günü Gap Arenada oynanacak olan karşılaşmanın saatide değişti, TFF tarafından Pazar günü saat 19:00’da başlayacak olan karşılaşma, aynı gün saat 13:00’a alındı. Karşılaşmanın saat 13:00’da başlaması sarı yeşilli taraftarlar içinde çok iyi oldu. Pazar günü Süper Ligde çok önemli bir karşılaşma olan Fenerbahçe, Galatasaray derbisi yine 19:00’da oynanacak olması nedeniyle Şanlıurfaspor taraftarları Gap Arenada oynanacak olan karşılaşmaya fazla talep etmezdi. Bu yüzden karşılaşma saatinin 13:00’e alınması taraftarlar açısından çok güzel oldu. İnşallah Pazar günü 13:00’da başlayacak olan karşılaşmada Şanlı taraftarında desteği ile Sarı yeşilli temsilcimiz galibiyetle sahadan ayrılır ve kötü gidişe dur der.  
Ekleme Tarihi: 15 Kasım 2016 - Salı

DENİZLİ ÇIKIŞ MAÇI OLSUN

TFF 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor bu hafta Gap Arena da oynayacağı Denizlispor karşılaşmasını kazandığı takdirde grubunda biraz olsun rahat nefes alacak.

Lige verilen milli maç arası nedeniyle bu haftayı karşılaşma yapmadan geçen sarı yeşilli ekip Denizli spor karşılaşmasına iyi motive olarak sahasında karşılaşmadan puanlarla ayrılmadığı takdirde ligde küme düşme hattına biraz daha yaklaşacak.

Ligde son oynadığı Samsunspor karşılaşmasında rakibin 10 kişi kalmasına rağmen bir türlü galibiyeti getirecek olan golleri bulamayan sayı yeşilli futbolcular karşılaşmayı 2-1 yenilerek alt sıralara yaklaşmıştı.

Rakip Denizlispor’da son oynadığı karşılaşmada kendi sahasında Balıkesirspor ile 1-1 berabere kalmıştı.

Şanlıurfaspor’un bu hafta Gap Arenada oynayacağı karşılaşmada en büyük avantajı taraftarları olacak.

Pazar günü Gap Arenada oynanacak olan karşılaşmanın saatide değişti, TFF tarafından Pazar günü saat 19:00’da başlayacak olan karşılaşma, aynı gün saat 13:00’a alındı.

Karşılaşmanın saat 13:00’da başlaması sarı yeşilli taraftarlar içinde çok iyi oldu.

Pazar günü Süper Ligde çok önemli bir karşılaşma olan Fenerbahçe, Galatasaray derbisi yine 19:00’da oynanacak olması nedeniyle Şanlıurfaspor taraftarları Gap Arenada oynanacak olan karşılaşmaya fazla talep etmezdi. Bu yüzden karşılaşma saatinin 13:00’e alınması taraftarlar açısından çok güzel oldu.

İnşallah Pazar günü 13:00’da başlayacak olan karşılaşmada Şanlı taraftarında desteği ile Sarı yeşilli temsilcimiz galibiyetle sahadan ayrılır ve kötü gidişe dur der.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.