Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1822+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR

Ziraat Türkiye Kupasında mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor’da değişim devam ediyor. Teknik direktör Ünal Karaman’ın istifasından sonra takımın başına geçen Kemal Kılıç ligde aldığı başarılı sonuçlara Ziraat Türkiye Kupasında da devam etti. Göreve geldikten sonra sarı yeşilli takımda her geçen gün daha etkili bir futbol oynatan Kemal Kılıç tecrübesini ve deneyimini takımda her geçen gün daha da hissettirmeye devam ediyor. Ligde Altınordu karşısında alınan farklı galibiyetten sonra deplasmanda ligin güçlü ekiplerinde Balıkesirspor karşısında galibiyeti kaçıran sarı yeşlliler Ziraat Türkiye Kupasında da yoluna dolu dizgin devam ediyor. Komşu ilin temsilcisi Gaziantepspor karşısında karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren baskılı ve hücum futbolu oynayan sarı yeşlilli temsilcimiz daha ilk dakikalarda karşılaşmanın farklı bir hal alacağını belli etmişti. Özellikle ileride oynayan futbolcularımızın etkili futboluna şapka çıkarmak lazım. Batuhan Karadeniz adeta Şanlıurfaspor’da yeniden doğdu. Sezon başından bu yana eski teknik direktörümüzünde şanssızlıkları vardı. Elinde Batuhan Karadeniz gibi bir golcü varken ondan fazla yararlanamadı Ama bunda tabii ki Batuhan’ın sakatlıkları önemli rol oynadı. Son karşılaşmalarda sarı yeşilli takımın gol yükünü tek başına çeker oldu. İnşallah bu başarılı performansını ilerleyen haftalarda da sürdürürse Şanlıurfaspor hem TFF 1. Ligde hemde Ziraat Türkiye Kupasında daha iyi yerlere gelecektir.
Ekleme Tarihi: 15 Aralık 2016 - Perşembe

DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR

Ziraat Türkiye Kupasında mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor’da değişim devam ediyor.

Teknik direktör Ünal Karaman’ın istifasından sonra takımın başına geçen Kemal Kılıç ligde aldığı başarılı sonuçlara Ziraat Türkiye Kupasında da devam etti.

Göreve geldikten sonra sarı yeşilli takımda her geçen gün daha etkili bir futbol oynatan Kemal Kılıç tecrübesini ve deneyimini takımda her geçen gün daha da hissettirmeye devam ediyor.

Ligde Altınordu karşısında alınan farklı galibiyetten sonra deplasmanda ligin güçlü ekiplerinde Balıkesirspor karşısında galibiyeti kaçıran sarı yeşlliler Ziraat Türkiye Kupasında da yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Komşu ilin temsilcisi Gaziantepspor karşısında karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren baskılı ve hücum futbolu oynayan sarı yeşlilli temsilcimiz daha ilk dakikalarda karşılaşmanın farklı bir hal alacağını belli etmişti.

Özellikle ileride oynayan futbolcularımızın etkili futboluna şapka çıkarmak lazım.

Batuhan Karadeniz adeta Şanlıurfaspor’da yeniden doğdu.

Sezon başından bu yana eski teknik direktörümüzünde şanssızlıkları vardı. Elinde Batuhan Karadeniz gibi bir golcü varken ondan fazla yararlanamadı Ama bunda tabii ki Batuhan’ın sakatlıkları önemli rol oynadı.

Son karşılaşmalarda sarı yeşilli takımın gol yükünü tek başına çeker oldu.

İnşallah bu başarılı performansını ilerleyen haftalarda da sürdürürse Şanlıurfaspor hem TFF 1. Ligde hemde Ziraat Türkiye Kupasında daha iyi yerlere gelecektir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.