Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1034+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

DAHA YAŞANILABİLİR BİR URFA!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi dün kentimizde görev yapan basın mensupları ile sabah saatlerinde Cumhuriyet parkında bir araya gelerek Şanlıurfa'nın birçok konusunu ve özellikle yeşil alanlarla ilgili yapılan çalışmaları gazeteci arkadaşlarımız ile paylaştı.Zaten göreve geldiğinden bu yana Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi bu tür toplantıları düzenli olarak yapıyor ve yapılan çalışmaları projeleri biz basın mensupları ile paylaşıyor.Sabah erken saat olmasına rağmen gazeteci ve yazar arkadaşlar toplantıya yoğun ilgi gösterdiler.Başkan Çiftçi, Şanlıurfa merkezde ve 13 ilçede yapılan yeşil alan, park çalışmalarını anlattı ama oradaki tüm arkadaşların aklı Şanlıurfa'da yapımı devam eden Dalgeç Projesi ve kapanan Necmettin Cevheri Bulvarında idi.Özellikle mesai saatleri başlaması ve bitiminde kapanan yoldan dolayı Şanlıurfa trafiği adete deyim yerinde ise kilitleniyor.Gerçi başkan yolun Pazartesi günü biteceği müjdesini verdide orada bulunan birçok kişi adeta rahat nefes aldı.Bu tür önemli projeler yapılırken elbette halk olarak zorluklar çekeceğiz ama bu dal geç lerin şimdi değil bundan yıllar önce Şanlıurfa'ya kazandırılması gerekiyordu. Buda başkan Çiftçi'nin sucu değil yıllarca bu şehirde belediye başkanlığı yapmış olanların sucudur.Şehrin trafiğinin rahatlaması için Abideden, Havaalanına kadar 7 adet dal geç yapılacağını söyleyen Başkan Çiftçi, bu tür alt geçitlerin Sırrın ve Eyyubiye istikametinde de birkaç tane yapılacağını söyledi.Bizde halk olarak zorluğa katlanmamız lazım, zira zorluğu ve sıkıntıyı yaşamayan rahata ulaşamaz.Daha güzel ve rahat bir şehirde yaşamak dileği ile...
Ekleme Tarihi: 07 Ekim 2016 - Cuma

DAHA YAŞANILABİLİR BİR URFA!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi dün kentimizde görev yapan basın mensupları ile sabah saatlerinde Cumhuriyet parkında bir araya gelerek Şanlıurfa'nın birçok konusunu ve özellikle yeşil alanlarla ilgili yapılan çalışmaları gazeteci arkadaşlarımız ile paylaştı.
Zaten göreve geldiğinden bu yana Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi bu tür toplantıları düzenli olarak yapıyor ve yapılan çalışmaları projeleri biz basın mensupları ile paylaşıyor.
Sabah erken saat olmasına rağmen gazeteci ve yazar arkadaşlar toplantıya yoğun ilgi gösterdiler.
Başkan Çiftçi, Şanlıurfa merkezde ve 13 ilçede yapılan yeşil alan, park çalışmalarını anlattı ama oradaki tüm arkadaşların aklı Şanlıurfa'da yapımı devam eden Dalgeç Projesi ve kapanan Necmettin Cevheri Bulvarında idi.
Özellikle mesai saatleri başlaması ve bitiminde kapanan yoldan dolayı Şanlıurfa trafiği adete deyim yerinde ise kilitleniyor.
Gerçi başkan yolun Pazartesi günü biteceği müjdesini verdide orada bulunan birçok kişi adeta rahat nefes aldı.
Bu tür önemli projeler yapılırken elbette halk olarak zorluklar çekeceğiz ama bu dal geç lerin şimdi değil bundan yıllar önce Şanlıurfa'ya kazandırılması gerekiyordu. Buda başkan Çiftçi'nin sucu değil yıllarca bu şehirde belediye başkanlığı yapmış olanların sucudur.
Şehrin trafiğinin rahatlaması için Abideden, Havaalanına kadar 7 adet dal geç yapılacağını söyleyen Başkan Çiftçi, bu tür alt geçitlerin Sırrın ve Eyyubiye istikametinde de birkaç tane yapılacağını söyledi.
Bizde halk olarak zorluğa katlanmamız lazım, zira zorluğu ve sıkıntıyı yaşamayan rahata ulaşamaz.
Daha güzel ve rahat bir şehirde yaşamak dileği ile...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.