Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

DAHA İYİ OLACAK

TFF 1. Ligde mücadele eden Şanlıurfaspor'da başlayan sezonun ardından ilk haftada Gap Arena stadyumunda Ümraniyespor karşısında alınan 1-0 galibiyetten sonra geçen haftada süper ligden geçen sezon düşen ve herkesin favori olarak gördüğü Eskişehirspor deplasmanında alınan 1-1 sonuçtan sonra sarı yeşilli takımımızda işler iyiye gitmeye başladı.İlk transfer sezonunun sona ermesi ile birlikte kadrosuna yeni ve yetenekli futbolcular katmaya devam eden temsilcimizde milli maçlar nedeniyle verilen aradan sonra oynanacak olan Giresunspor karşılaşmasında alınacak olan galibiyet ile daha da üst sıralara tırmanmaya devam edeceğiz.11 Eylül Pazar günü Gap Arena Stadyumunda oynanacak olan Giresun spor karşılaşmasında takıma dahil olan yeni futbolcular ve eski oyuncuların karşımı ile Şanlıurfaspor İnşallah daha güzel sonuçlara imza atmaya devam edecektir.Bu sene geçen senelerin aksine daha topun ardından koşan, mücadele eden, rakibe pres yapan bir takım olgusu izleyeceğiz.Taraftarlar olarak bu hafta oynanacak olan Giresunspor karşılaşmasında sonuç ne olursa olsun sarı yeşilli takımımıza 90 dakika boyunca destek vermeye devam edelim.
Ekleme Tarihi: 02 Eylül 2016 - Cuma

DAHA İYİ OLACAK

TFF 1. Ligde mücadele eden Şanlıurfaspor'da başlayan sezonun ardından ilk haftada Gap Arena stadyumunda Ümraniyespor karşısında alınan 1-0 galibiyetten sonra geçen haftada süper ligden geçen sezon düşen ve herkesin favori olarak gördüğü Eskişehirspor deplasmanında alınan 1-1 sonuçtan sonra sarı yeşilli takımımızda işler iyiye gitmeye başladı.
İlk transfer sezonunun sona ermesi ile birlikte kadrosuna yeni ve yetenekli futbolcular katmaya devam eden temsilcimizde milli maçlar nedeniyle verilen aradan sonra oynanacak olan Giresunspor karşılaşmasında alınacak olan galibiyet ile daha da üst sıralara tırmanmaya devam edeceğiz.
11 Eylül Pazar günü Gap Arena Stadyumunda oynanacak olan Giresun spor karşılaşmasında takıma dahil olan yeni futbolcular ve eski oyuncuların karşımı ile Şanlıurfaspor İnşallah daha güzel sonuçlara imza atmaya devam edecektir.
Bu sene geçen senelerin aksine daha topun ardından koşan, mücadele eden, rakibe pres yapan bir takım olgusu izleyeceğiz.
Taraftarlar olarak bu hafta oynanacak olan Giresunspor karşılaşmasında sonuç ne olursa olsun sarı yeşilli takımımıza 90 dakika boyunca destek vermeye devam edelim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.