Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1738+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Çotanaklar, Ceylanlara karşı

PTT 1. ligde haftalardır galibiyet ile tanışamayan Şanlıurfaspor buğun kendi sahasında ve seyircisi önünde karşılaşacağı Giresunspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayarak, Yeşil beyazlı takımla oynayacağı maça kilitlendi.Cumartesi akşam oynanacak olan karşılaşma öncesi teknik direktör değişikliğine giden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa'nın yetiştirmiş olduğu önemli isimlerden biri olan Hüseyin Dağ ile anlaştı. Şanlıurfaspor'da yıllardır çeşitli kademelerde görev yapan Hüseyin Hoca bu sezon başında da genel koordinatör olarak Şanlıurfaspor kulübünde görevliydi.Hüseyin Dağ'ın bir artısı da, son bir ay hariç takımla iç içe olan birisiydi, yani takımı ve futbolcuları yakinen tanıyan özelliklerini bilen bir isim olması da Şanlıurfaspor lehine olan güzel bir gelişmedir.Bu akşam oynanacak olan Giresunspor karşılaşması hiçte kolay geçecek bir karşılaşma değil zira Çotanaklar son dört haftada oynadıkları karşılaşmalardan iki galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgi ile sahadan ayrılmış.Giresunspor 2 - 3 Kardemir Karabük Elazığspor 1 - 1 GiresunsporGiresunspor 1 - 0 AdanasporGöztepe 0 - 1 Giresunspor Genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçeceğini tahmin ettiğim karşılaşmada, morali ve gücü iyi olan takımın sahadan puan veya puanlarla ayrılması mümkündür.PTT 1. ligde her takım, her takımı, evinde ve deplasmanda yenebilir.Her türlü sonuca temsilcimizin ve taraftarımızın hazır olması lazım, tabi burada en önemli görev yine taraftara düşüyor. Maçın 90 dakika olduğunu unutmadan ve Gap Arenaya giderek destek vermeleri şart, zira Şanlıurfaspor'un bu zor günleri atlatması için taraftarın yanında olması ve takıma destek vermesi lazım. Şanlıurfaspor'a ve Hüseyin Dağ hocama çıkacakları Giresunspor karşılaşmasında başarılı olmaları en büyük dileğim. Umarım şansta birden yana olur.Saygılarımla…
Ekleme Tarihi: 18 Eylül 2015 - Cuma

Çotanaklar, Ceylanlara karşı

PTT 1. ligde haftalardır galibiyet ile tanışamayan Şanlıurfaspor buğun kendi sahasında ve seyircisi önünde karşılaşacağı Giresunspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayarak, Yeşil beyazlı takımla oynayacağı maça kilitlendi.
Cumartesi akşam oynanacak olan karşılaşma öncesi teknik direktör değişikliğine giden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa'nın yetiştirmiş olduğu önemli isimlerden biri olan Hüseyin Dağ ile anlaştı. Şanlıurfaspor'da yıllardır çeşitli kademelerde görev yapan Hüseyin Hoca bu sezon başında da genel koordinatör olarak Şanlıurfaspor kulübünde görevliydi.
Hüseyin Dağ'ın bir artısı da, son bir ay hariç takımla iç içe olan birisiydi, yani takımı ve futbolcuları yakinen tanıyan özelliklerini bilen bir isim olması da Şanlıurfaspor lehine olan güzel bir gelişmedir.
Bu akşam oynanacak olan Giresunspor karşılaşması hiçte kolay geçecek bir karşılaşma değil zira Çotanaklar son dört haftada oynadıkları karşılaşmalardan iki galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgi ile sahadan ayrılmış.
Giresunspor 2 - 3 Kardemir Karabük
Elazığspor 1 - 1 Giresunspor
Giresunspor 1 - 0 Adanaspor
Göztepe 0 - 1 Giresunspor
Genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçeceğini tahmin ettiğim karşılaşmada, morali ve gücü iyi olan takımın sahadan puan veya puanlarla ayrılması mümkündür.
PTT 1. ligde her takım, her takımı, evinde ve deplasmanda yenebilir.
Her türlü sonuca temsilcimizin ve taraftarımızın hazır olması lazım, tabi burada en önemli görev yine taraftara düşüyor. Maçın 90 dakika olduğunu unutmadan ve Gap Arenaya giderek destek vermeleri şart, zira Şanlıurfaspor'un bu zor günleri atlatması için taraftarın yanında olması ve takıma destek vermesi lazım.
Şanlıurfaspor'a ve Hüseyin Dağ hocama çıkacakları Giresunspor karşılaşmasında başarılı olmaları en büyük dileğim. Umarım şansta birden yana olur.
Saygılarımla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.